Japonska astrologija Devetzvezdni KI: Horoskop za osebe KI: Bela Kovina 6 v letu 2017

Astrologija Devetzvezdni KI

Predvid za  leto 2018

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Za mesečni predvid klikni na številko meseca v menuju: 2018

Vojko J Kalan

Devetzvezdni KI
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Bela Kovina 6

Leto 2017 - v hiši:  1
4. II. 2017 - 4.II. 2018

8

4

6

7

9

2

3

5

1

KOLEDAR

Devetzvezdni KI

za leto 2018                                                                            

Na voljo je ličen Devetzvezdni KI Koledar 2018.

V koledarju najdete:


- letni predvid za vse 9KI zvezde

- 12 mesečnih predvidov

- v predvidih upoštevam mesec, leto in devetletlejte glede na vašo rojstno energijo. Tako si s predvidom lahko pomagati izkoristiti energijske prednosti, ki vam jih ponuja čas in se pripraviti na težave tako, da jih premagate laže in bolj gladko ali pa se jim sploh izognete.


Koledar je na voljo na Lulu.com.

Za letošnje leto ni lahko povedati, našteti organov na katere bi bilo potrebno še posebej paziti. Najbolj pomembno je to, da znate uravnavati telesno energijo. Torej je pomembno fizično življenje. Red pri spanju; red pri gibanju; red pri jedi in pri delu. Še posebej boste čutili nered pri prehrani in pri spanju. Telo prevzame hlad, ki ga ne morete preprosto odgnati. Mnogo ljudi se ob tem pregreva v kopeli, ob pečeh ali na sončni svetlobi. To je dobro, vendar je potrebno paziti, da ne pretiravate v temperaturi in v času. Naj vam bo vsak tak dogodek opozorilo, ko se zaveste ali ste pretiravali z delom; z budnostjo ali imeli neredno prehrano. Normalizirajte čimprej.

Izrazite občutke: takoj, mirno in prijaznoLjubezen in odnosi

Lastnost človeka pod vplivom 9KI energije Črna Prst 2 je, da skuša svoji okolici na vsak način pomagati celo takrat, ko ga za to nihče ne prosi. To počne še posebej takrat, ko pomoč v resnici potrebuje sam. Ko se obnaša tako pa vseeno pričakuje, da bodo ljudje za njihova dejanja hvaležni. Kar se le redkokdaj zgodi.  - Ker pa je človek pod vplivom pretvorbe Črna Prst 2 na najnižjem energijskem nivoju, mu energije hitro manjka. Nezadovoljen je in deluje eksplozivno: Ko je šibek, zbere vso svojo trenutno energijo in jo izrazi v nezadovoljstvu, ki ga okolica ne razume, saj je bil sam tisti, ki je svoji okolici vsiljeval ‘pomoč’.

Zavedajte se torej: Pomagajte le, ko vas prosijo. Ko vidite, da ljudje potrebujejo pomoč - ste vi tisti, ki pomoč zares potrebujete. Vaše občutke izrazite sproti, mirno in prijazno. Ne pretiravajte z delom.

Letna energija 2018Obvladovanje energijePočutje in zdravje

Leta 2018 ste na najnižjem energijskem nivoju v zadnjih osmih in v naslednjih osmih letih. Če ste mlajši od petinštirideset let, tega ne čutite tako močno kot, če ste starejši. A to ne pomeni, da vam na energijo ne bi bilo potrebno polagati pozornosti. Nasprotno. Da boste leto preživeli kar se da gladko, brez pretresov, nesreč in bolezni, je najbolj pomembno, da imate urejen in uravnotežen življenjski slog. Da se izogibate ‘nepredvidenih’ in ‘nujnih’ situacij, ki jih današnja družba vsiljuje posamezniku. Da se zavedate, da ‘Se nobena juha ne poje tako vroča kot se skuha!’  in imate vedno vsaj trenutek časa za to, da premislite naslednji korak. Da ta korak naredite premišljeno in v pravi smeri.

Hlad in skelet, spodnji del trebuha, mišice...