Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: April 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 6. IV. - 5.V. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

9    5   2
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Če občutite energijo, ki ‘odteka’, ostanite mirni. Ta moč se zliva v vaše učenje, v vaše sposobnosti načrtovanja in usklajevanja telesnih funkcij. Aprila ste na najnižjem energijskem nivoju letošnjega leta. Tako bodite pozorni, da živite mirno in vam prijazno življenje. To pa ne pomeni, da bi hiteli naokrog po fitnesih, izletih; se zabavali s prijatelji ali širšo družino. To je priložnost, da več časa posvetite sebi v miru, v tišini in mirovanju. Tako boste imeli kasneje skozi leto dovolj časa za vse, kar je ‘izven’ vas.

Strup pije tisti, ki vidi zamerljivce!Ljubezen in odnosi

Neverjetno potrebo po uslužnosti občutite v sebi. Čutite tudi stiske, želje in potrebe, ki jih imajo ljudje v vaši bližini. In vse tisto, kar čutite izredno močno, velja tudi za vas. Zato se takrat, ko občutite veliko potrebo, da bi pomagali bližnjemu, skušajte zavedati: Ali ta človek res potrebuje pomoč? Ali ste ga v preteklosti razvadili? Ali delate to že iz navade? Ali vas je ta človek za pomoč prosil, ali pa je v situaciji, ko prositi ne more?  - Ste morda vi tisti, ki potrebuje pomoč? - Prijazno in takoj izrazite nezadovoljstva.

Načrtujte poslovne aktivnosti do konca leta.Življenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Niti v poslu to ni mesec, ko bi vaše aktivnosti prinašale velik napredek v zunanjem svetu. Sorazmerno dobro teče le toliko časa, dokler ga opravljate v ustaljenem, načrtovanem in premišljenem ritmu, brez nervoz in nepotrebnih izjem s hitrimi akcijami. Tako raje načrtujte vaše aktivnosti za čas do konca leta. Od tega boste imeli veliko več.

Ugodni smeri: sever, jug. A le za kratek čas!Izlet. Potovanje. Selitev.

Če potujete na jug, vas tam čaka prijazno in zabavno okolje, vse dokler ne pretiravate! Vrnitev na sever vas še bolj ustali doma. - Če potujete na sever, se lahko zgodi, da si zaželite ostati tam, a vrnitev vas razveseli.

Ne morem dovolj poudariti pomena tega načinaZlata vreden čas preživet v tišini, miru in mirovanjuMesečna energija

April je odličen čas za načrtovanje. Kajti ravno sedaj vas mesečna energija podpira pri učenju. Ko se namenite, ste natančni in hočete videti vpliv vsake najmanjše potankosti. Vedeti želite vse in iz vseh zornih kotov. Hkrati se sedaj pričenjate zavedati, da ste prejšnji mesec globoko v sebi naredili nekaj sprememb. In ravno te je dobro upoštevati pri novih aktivnostih. Delujte mirno, premišljeno in počasi. Na ta način vam bo svet tudi karmična sporočila tega meseca serviral počasi in ‘vljudno’ .

PočutjeOhranjajte vašo energijoPregled

Vem. Marec ni bil lahek. Zato se sedaj, ko je precej boljše spomnite, da je potrebno delati, se razvijati takrat, ko so energije boljše. Kajti aprila ste pod močnim vplivom 9KI zvezde Črna Prst 2 in ta vam daje odlične možnosti in priložnosti za študij in učenje, za osebni razvoj. To ni čas za pretirano aktivnost v svetu. Ko ne morete drugače, je pomembno, da vse aktivnosti načrtujete in o tem dobro premislite. In, ko greste v akcijo, naj bo ta premišljena še enkrat in vsak korak naj bo narejen - počasi. V večini primerov je bolje, da akcijo prestavite na čas po prvem tednu maja. Sedaj pa naredite načrte. In tako boste imeli veliko manj dela kasneje in razvoj situacij bo veliko bolj ugoden za vas.