Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: April 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 6. IV. - 5.V. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

8    4   1
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Z aprilom na vas močno vpliva 9KI zvezda Bela Voda 1, ko je so v neugodnem položaju spodnji del vašega telesa, kri in limfa. To je čas, ko je posebej pomembno, da ste kljub toplemu vremenu in obilici sonca, toplo oblečeni vsaj od popka navzdol. To je še posebej pomembno za ženske. Aprila v sebi čutite veliko potrebo po materialnem preživetju in, ko dobro poskrbite za telo, boste bolj uspešni tudi na drugih področjih življenja. Dobro je uživati lahko, predvsem temnolistno zelenjavo.

Ljudi vidite bolje kot vidijo in čutijo sami sebeLjubezen in odnosi

In to velja predvsem na tistih področjih, na katera ste letos in ta mesec tudi vi bolj občutljivi kot običajno. Tako je april odličen čas za krepitev tesnih ljubezenskih (srčnih) stikov. Kajti za vas je še posebej pomembno, da odprete srce, saj nimate odprtega le za druge. S tem pomagate predvsem sebi. In, ko v drugih vidite lastnosti, ki vam (ni)so všeč, se zavedajte, da imate točno te lastnosti vi. Kajti pri drugih nihče ne more opaziti lastnosti, ki je sam nima. Zato ne umivajte podobe v ogledalu!

Poglobite odnose z zvestimi partnerjiŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

V tem času cveti le posel z vam zvestimi partnerji. Tako je pomembno, da jim poklonite vso zasluženo in potrebno pozornost, da jim boste lahko ustregli tudi v prihodnje in tako ohranili dobre poslovne odnose in jih celo razvili. Na izzive, ki od vas zahtevajo nemogoče, se preprosto odzovite z besedami: “Mi pomagate? Kako bi to zadevo rešili vi?” Presenečeni boste.

Jugovzhod - SeverozahodIzlet. Potovanje. Selitev.

To sta aprilski smeri, ki sta vam naklonjeni za potovanja. Ne glede na to, v kateri od omenjenih smeri potujete, boste dosegli kratkoročne uspehe si nabrali delo in tudi plačilo. A glejte, da je plačilo zagotovljeno!

Seveda imate dober spomin, a papir je boljšiUrejeno življenje vas podpiraMesečna energija

Čeprav vam mesečna 9KI zvezda energijsko ni najbolj naklonjena, si dovolj veliko količino energije dobite z dobrim dnevnim urnikom. Red in disciplina, ki vključujeta telesu podporen življenjski slog vas lahko ‘potegneta’ iz globin temne energije 9KI zvezde Bela Voda 1. Ta vam po drugi strani omogoča, da se v vas rojeva nešteto novih idej za vaše življenje, odnose, posel, ki jih boste lahko že letos izvedli v praksi - če si jih le zapišete, ko se pojavijo. Kajti v nasprotnem bodo ideje izginile prav tako kot so se pojavile.    

PočutjeV globinah vode se ne vidi daleč. Hladno je.Pregled

Aprilska energija vam je ugodna le, ko se obnašate na pravi način: Še naprej peljite prejšnji mesec začete projekte. Poglablajte stike z bližnjimi ljudmi in s poslovnimi partnerji. Dobro prisluhnite in bodite pozorni, da se jasno izražate. Preverjajte, kaj so sogovorniki slišali, kajti vaše izražanje je v tem mesecu skromno in dostikrat nedokončano, pa čeprav se vam zdi drugače. Bodite pozorni v prometu, kajti pogosto se zgodi, da vas drugi ne opazijo. Zagotovite si plačila in ne investirajte v materialna sredstva, če to ni nujno in če tega niste načrtovali že dolgoročno. Od sebe ne zahtevajte preveč in si zgradite zdravju podporen življenjski slog.

Pokloni mi kavo!