Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: April 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 6. IV. - 5.V. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

7    3   9
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Ko je mesečna energija ugodna za življenje v družbi; ko vam nudi kopico srečanj z zanimivimi ljudmi; ko vam prinaša vesele dogodke in priložnosti za odlične posle, vas ta dinamika izmuči vsakič, ko se tega ne zavedate in se ne obnašate ekološko do svojega bitja in si ne dovolite prizemljenosti: redna hrana; tri do štiri litre vode na dan; čas prebit v samoti (brez ljudi, živali, telefona, interneta), miru in mirovanju; ko premalo spite. Zavedajte se, da vam življenje da več, ko ste spočiti!

“Kdor nima kaj delati, naj ne dela tega tukaj!”Ljubezen in odnosi

To piše na plakatu v pisarni pri mojem prijatelju. In to je geslo, ki vam ga priporočam strogo upoštevati vsaj ta mesec. Naj bo situacija še tako obetavna, ko niste s pravimi ljudmi, ko niste v situaciji, ki bi vam bila prijetna in dobra, ta prostor zapustite takoj, ko je mogoče. Kajti priložnosti vas ne čakajo tam, kjer si zamišljate vi, temveč tam, kjer ste v toku, kjer ste to, kar ste, kjer se zavedate sebe in vaših najbližjih in odnosa z njimi. Zato pojdite v svet z vašimi najljubšimi. Naj se ‘čudeži’ dogajajo.

Izkoristite priložnosi in poglejte v prihodnost.Življenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Tudi posel vam ponuja vse tisto, kar je opisano v vsem vašem mesečnem predvidu - v vseh delih, v vsakem na svoj način. Odveč je hlastanje za denarjem, za pogodbami. Pomembno je, da se čimveč naučite in izkoristite priložnosti, ki se vam ponudijo. Zavedaje se: Kar hočete zaslužiti, morate dobiti že ta mesec. Kasneje inkasa ne bo. Stopite v akcijo! Premišljeno.

Čemu na potovanje, ko pa je vse - tukaj?Izlet. Potovanje. Selitev.

In aprila nimate nobene res ugodne smeri za potovanja. Seveda obstajajo smeri za selitev, vendar je selitve dobro načrtovati dolgoročno. Kajti običajno se ne selite sami.

Polnost življenja ni naključnaOdličen čas za učenjeMesečna energija

Na videz in teoretično vam mesečna energija ni podporna. Vendar počakajte. To je le na videz. Ko ‘zložimo’ vse 9KI energije skupaj: devetletno, letno in mesečno se situacija krepko spremeni. Ko se tega zavedate in ostanete vsak trenutek prizemljeni, sta svet in enegija za vas še kako ugodni. Zato veselo izkušajte življenje in se večkrat vrnite na to stran, da se spomnite, kako delovati in izkoristite kombinacijo energije za to, da se naučite delati z njo - dolgoročno.    

PočutjeVeselo in pozorno živite vsak trenutek dnevaPregled

Letna 9Ki zvezda Svetlozeleno Drevo 3 vam letos daje možnost, da kontrolirate dogajanje okoli sebe. Ko sledite vašim dolgoročnim ciljem (Ti so se z letošnjim letom pričeli krepko spreminjati. Ali ste jih že spoznali? ), vašo osebno energijo hkrati prejemate od njih. Mesečna 9KI zvezda Vijolični Ogenj 9 pa vam kaže, kaj vse ima življenje še ‘v skladišču’ za vas v naslednjem letu. April je torej mesec velikih možnosti in priložnosti. Vi ste tisti, ki morate ohranjati zavedanje o vaših dolgoročnih ciljih in jim slediti. Hkrati pazite, da ne skočite v akcijo brez, da bi se zavedali dolgoročnih posledic tega delovanja na vaše bitje in vaše zdravje. Kajti le pravilno delovanje vas okrepi tudi kot človeka.

Pokloni mi kavo!