Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: April 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 6. IV. - 5.V. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

6    2   8
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Mesečna energija vam je naklonjena. Podpira vas in vam daje moč. Pa vendar se hkrati dogajajo ne ravno všečne stvari, na katere v preteklosti niste dali dovolj pozornosti ali pravega načina delovanja. Ravno tako se pokažejo tiste spremembe, ki so posledica vašega ustreznega delovanja. Tako je april čas, da premišljeno, načrtovano, počasi a odločno pričnete živeti tisti, samo vaš življenjski slog, ki ga čutite že dolgo, ki vas podpre tako v počutju kot v zdravju, čeprav dolgo niste verjeli da je pravi.

Odprto srce in ljubezen!Ljubezen in odnosi

Kaj pomeni ljubiti? Je to isto kot biti zaljubljen? Meni ne: Ljubiti pomeni, imeti odprto srce in sprejemati ljudi, takšne kakršni so. Pa to ne pomeni, da vedno odobravate vse, kar storijo. A zavedajte se, da človek pri drugem ne opazi lastnosti, ki je sam ne bi imel. In, ko sovraži lastnost drugega - sovraži svojo lastnost - ki je ne prizna. - Hkrati je za človeka srce (srčno čakro) težko odpirati  in zapirati. In, ko je srce zaprto za druge - je zaprto tudi za vas. Zatorej odprite srce in ga usmerite navzgor. Življenje bo lepše in lažje.

Postavite si mejeŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Pogosto se dogaja, da človek pod vplivom 9KI zvezde Bela Prst 8, hoče vse dokončati do odličnosti. Ta želja je tako močna, da mu iz uma spolzi načrtovanje časa in dostikrat projekta sploh ne dokonča, ker se je ukvarjal le z enim delom projekta. Zatorej: delo najprej dokončajte osemdeset odstotkov dobro, nato ga šele polirajte do boljšega sijaja

Sever - jugIzlet. Potovanje. Selitev.

To sta za vas ugodni smeri za potovanja v mesecu aprilu. A ta potovanja naj ne bodo predolga ne v času in ne v razdalji. Kajti letna energija je takšna, da dolga potovanja v teh dveh smereh niso dobra za nikogar.

Pozdrav preteklostiSovražnik: Spremembe zaradi trenutnega nezadovoljstvaMesečna energija

Spomin na življenje v letih 2009 - 2017 je še živ. 9KI zvezda Bela Prst 8, ki je imela devet let astronomski vpliv na vaše življenje se je s februarjem umaknila, vendar je sedaj tu kot mesečna energija. Strah je odveč. Na mestu pa sta pozornost, uporaba znanja, ki ste ga pridobili v omenjenih letih in odprto srce do tistih, za katere veste, da so tu za vas in jim lahko brezmejno zaupate. To je tudi čas za načrtovane spremembe, ki ste jih dobro premislili. Brez naglice in ne zaradi nezadovoljstva.

PočutjeMuzej nepotrebnih navadPregled

Aprila vas utegne energija spomniti na življenje v preteklih devetih letih, ko vam res ni bilo lahko, vendar ste se veliko naučili. Sedaj je čas, da preverite, katera znanja, pridobljena v tem času so še za uporabo in katera lahko postavite v ‘Muzej starih, nepotrebnih navad’. - Aprila se vam utegnejo pojaviti mnoga nezadovoljstva. A tako kot v preteklih devetih letih je dobro, da se izognete hitrim spremembam zaradi trenutnega nezadovoljstva. Nezadovoljstva naj vam bodo le spodbuda za načrtovanje prihodnosti: tako kratkoročne kot dolgoročne. In preden odločitve izvedete v vsakodnevnem življenju jih dobro premislite in velikokrat prespite. Delujte mirno in prijazno - do vseh ljudi, pa tudi do vas samih!