Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: April 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 6. IV. - 5.V. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

5    1   4
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Pa ne v ekonomskem smislu. Čeprav lahko razmišljate tudi na ta način: Le kaj vam podjetje, hiša, denar, če bi vam vaše zdravje pešalo; če nimate moči, da bi uživali prosti čas. In april je odličen čas, da podprete vaše počutje, zdravje z bolj mirnim in prijaznim načinom bivanja tako za telo kot za vašega duha. To ne pomeni, da bi vse ostalo pustili ob strani. Nikakor. Pomembno je, da najdete dobro sorazmerje. In druženje z ljudmi, ki vam hočejo dobro, je v tem času (za vaše zdravje in uspeh) zelo pomembno.

Prosti čas preživljajte z najljubšimiLjubezen in odnosi

V današnjih časih so ljudje dostikrat zmotnega mnenja, da je prosti čas potrebno nameniti zabavi. Poleg tega je pojem ‘zabava’ dobil nov pomeni. Dostikrat je to preživljanje časa ob računalniku, dirki z avtom ali na motorju; dinamično smučanje na snegu (ali vodi); preživljanje časa ‘na adrenalinu’. Nekateri se bojijo sprostitve, saj jih takrat ‘obiščejo’ mnoge misli, ki jih ne marajo. A za dobre medsebojne odnose z ljubimi, je ravno čas prebit v miru, v naravi, v tišini (brez telefona, tv, PCja) zlata vreden.

Dokončajte posle in posvetite čas zvestim partnerjemŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Letos ste že lahko opazili, da so vas nekateri poslovni partnerji zapustili. V resnici so prenehali delati z vami že leta 2016, vendar sedaj to z gotovostjo vidite. Tako se je dobro zavedati, kako veliko vrednost imajo tisti poslovni partnerji, ki so z vami tudi še sedaj. Zato jim z veseljem poklonite več časa kot navezovanju novih poslovnih stikov. Povprašajte jih za njihove potrebe.

Sever - jug; jugovzhod - severozahodIzlet. Potovanje. Selitev.

To so za vas ugodne smeri za potovanja v mesecu aprilu. In na vsak način se izognite potovanju v smeri vzhod - zahod in v obratni smeri, pa čeprav vam ‘obljubljata’ dobre rezultate!

Lahkotnost bivanja med ljudmiDober (skrajni) čas za delovanje sebi v pridMesečna energija

Letna 9Ki zvezda Bela Voda 1 sedaj že močno vpliva na vas. Hkrati, ko na vas vpliva 9KI zvezda Rdeča Kovina 7, pa vi z vašim delovanjem to energijo še vspodbujate in jo krepite. Tako vsako druženje z ljudmi v vas sproži nove misli, nove občutke in čustva, ki vam marsikdaj ne dajo spati. Včasih zaradi lagodnih in včasih zaradi nelagodnih občutkov. Čeprav je mesečna energija takšna, da ste vi tisti, ki dajete energijo soljudem, vam ravno ta odnos prinaša tudi mnoge koristi.  

PočutjeDisciplina je (vaše) navdušenje spremenjeno v navado!Pregled

April vam prinaša končne rezultate vašega večmesečnega delovanja. Vaša naloga v tem mesecu je, da ‘naredite črto’ pod vsem tem delovanjem; pregledate rezultate in takoj (že ta mesec) stopite v akcijo za dolgoročno boljše zdravje in počutje. Mnogi ljudje so vam v tem času pripravljeni priskočiti na pomoč (in vi v večini primerov menite, da vam pomoč seveda ni potrebna). A sam vam priporočam, da pomoč sprejmete celo v takšnem trenutku! - April je tudi odličen čas za preživljanje prostega časa z vam bližnjimi ljudmi: predvsem z vašo ljubeznijo; z vašo družino in seveda nekaj časa posvetite ljudem, ki vam želijo dobro ter vašim prijateljem in znancem. Ta čas je lahko kratek a je kljub temu veliko vreden. (Brez alkohola.)