Horoskop - Predvid: April 2018 - Devetzvezdni KI: Črna Prst 2

Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: April 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 6. IV. - 5.V. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Že res, da je april vsak dan bolj topel. Vendar je res tudi, da se vreme v trenutku spremeni in, da ste vi ta mesec še posebej občutljivi in vas lahko na videz nežen, nepričakovan vetrič potisne v prehlad ali gripo. Tako je dobro, da imate vedno pri roki toplo ogrinjalo in pokrivalo, da se pred takšnimi ‘vetrci’ zaščitite takoj, ko se pojavijo. Poleg tega bodite pozorni na prehrano. Ta naj bo nemastna in naj vsebuje čimveč temnozelenih velikolistnih rastlin. In, če nimate nič drugega, so tudi tablete alg dobrodošel dodatek k čimbolj, z minerali in vitamini polnovrednim živilom.

Se razdajate brez, da bi vas za to prosili?Ljubezen in odnosi

Nikar. Vi ste bitje, ki radi pomagate soljudem. A pomoč je prava pomoč le takrat, ko jo soljudje nujno potrebujejo in zanjo ne morejo prositi in takrat, ko iskreno in jasno zaprosijo zanjo - vsakič posebej. Če pa ste svojo okolico razvadili, da opravljate delo namesto njih, ne bodite presenečeni, če za to niso hvaležni. Zaživite sebe. In obljube, ki jih postavite sebi - za vas - izpolnite najprej. In najprej opravite pomembno, šele nato tisto, kar je ‘nujno’. In, naučite se sprejemati pomoč - celo takrat, ko se vam ne zdi potrebna. Morda ravno s tem pomagate človeku, ki vam pomoč ponuja.

Sledite vašim načrtom, ciljem.Življenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

April je pomemben predvsem na področju dokumentov, dogovorov in denarja. Zelo bodite pozorni, da so vsi dokumenti korektno izpolnjeni; da so pogodbe jasne in, da se zavedate vseh njenih posledic, ne glede na to, kako se posli razvijajo. Denar naj bo na varnem in vse akcije naj bodo evidentirane. Vse, kar je pomembno imate ‘na dlani’.

Bodite v običajnih okoljih - blizu!Izlet. Potovanje. Selitev.

Aprila nimate veliko dobrih smeri za potovanja. Zatorej se gibljite po poteh, ki jih običajno opravljate na dnevni, največ na tedenski ravni. Dolgih poti pa se izogibajte, še posebej, ko trajajo dalj časa.

Mesečna energijaŽelite biti voditelj ali sledilec?Počutje in zdravje

V aprilu se še vedno počutite malce nelagodno. Pa je vse več kot dobro. Kajti energija je naklonjena za nadaljevanje tega, kar ste pričeli v marcu. Dovolite si biti voditelj. Kajti voditelj je tisti, ki vidi pot naprej, ki je prvi, ki utira pot v resničnem svetu tja, kamor jo je že prej utrl v svoji viziji. Aprila ste nežni, a močni. Potrudite se ohranjati vašo vizijo. V umu imejte vaše načrte in cilje in pojdite k njim. Kajti edina nevarnost tega časa je, da zagledate še kopico novih, drugačnih in drugih ciljev. Vendar pa vam letna energija ne dovoljuje, da bi se sedaj obrnili v nasprotno smer. Že konec meseca boste občutili prve rezultate vašega usmerjenega delovanja.

Ali imate toplo ogrinjalo vedno s seboj?2    7   4Odločno naprej k vašim ciljem!Pregled

A pogled vam uhaja v daljavo, k novim in boljšim stvarem. Zato bodite hkrati pozorni predvsem na vse, kar se dogaja tu, ‘tik pred nosom’. Kajti tu, ‘pred vašim nosom’ se dogaja vaša prihodnost. In, če boste gledali le v daljo, v jutri, ne boste videli tega, kar je tukaj in sedaj in je pomembno za vašo prihodnost. Tako naj se vam nikamor ne mudi. Nič vam ne bo ušlo, ker boste pozorni, temveč ujamete prav vse.

Za donacijo potrebuješ le plačilno kartico.
Ne potrebuješ Paypal računa.