Horoskop - Predvid: April 2018 - Devetzvezdni KI: Bela Voda 1

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: April 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 6. IV. - 5.V. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

1    6   3
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

April je torej odličen čas, da z novimi aktivnostmi nadaljujete vaš zdrav življenjski stil. In, ko menite, da ga še ne vzdržujete, je to čas, da ga pričnete živeti - seveda le v takšni meri kot ga lahko vzdržujete vsak dan. April je čas, ko je posebej pomembno, da je vaš organizem odporen. Tako si privoščite nekja več sadja in veliko zelenja iz lokalne pridelave ter se na vsak način izogibajte, da bi vas prepihal veter ali, da bi se zjezili.

Ali je naglica vedno dobrodošla?Ljubezen in odnosi

Vi ste nagle narave. April to naglico še pospešuje. Vendar sami veste, kako naglica vpliva na vaše okolje. Kajti niso vsi ljudje sposobni sprejemati sprememb tako hitro, kot jih vi doživljate. Tako je dobro, da ste vi prvi, ki ste pozorni na vaše počutje, na vaše reakcije. Tako lahko aktivnosti usmerjate v tisti smeri, ki vam bo prinašala rezultate dolgoročno in je hkrati bolj sprejemljiva za vaše bližnje, družino in sodelavce.

V akcijo stopite z izdelanimi načrti in jo vodite do cilja!Življenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Letošnje leto je tisto, ko prejemate ‘zaslužke’ za vaše preteklo in za sedanje delovanje. Ne. Zaslužek ne bo prišel brez akcije. In april je odličen čas, da vse vaše pretekle in sedanje načrte izpeljete do konca in tako v prihodnjih tednih in mesecih prejmete pošteno plačilo za vaše delo. Pri tem se zavedajte, da je zdravje najbolj pomembno. Zato delujte tudi zase.

V običajnem okolju.Izlet. Potovanje. Selitev.

April ni čas, ki bi vam bil naklonjen za dolga potovanja. In, če že potujete kamorkoli, se na vsak način izogibajte poti v smeri vzhod - zahod in v nasprotni smeri. Za druge poti pa poiščite nasvet.

Mesečna energijaMočna, vam prijazna energijaPočutje in zdravje

Z aprilom na vas vplivata letna energija Bela Kovina 6, ki vam daje moč, energijo, vztrajnost in predanost vašim željam, nameram in ciljem in  mesečna energija Svetlozeleno Drevo 3, katera povzroči, da imate vsak dan plejado idej in, da dnevno srečujete kopico ljudi. Povzoroči tudi, da hitro stopite v akcijo, včasih že preden premislite v kaj vas ta aktivnost vodi. Takšen nabor energije za druge ljudi ni zaželen, za vas pa je blagorečeno fantastičen. Kajti vi v sebi nosite energijo, ki vse te lastnosti lahko združi v delovanje, s katerim zlahka dosegate več kot si sploh lahko predstavljate. Pomembno je, da izbirate aktivnosti, ki vam prinašajo rezultate in se zavedate, da ste vi tisti, ki morate storiti prvi korak in voditi aktivnosti.

Kaj imata skupnega zaščita pred vetrom in jeza?Novi začetki v ustaljeni smeriPregled

April je mesec, ko pričenjate z aktivnostmi, kjer dobivate plačilo za vaše preteko in sedanje delovanje na vseh področjih življenja. Počutje; zdravje; osebni odnosi, služba in posel so vsi odvisni od vas. Ker se bo zelo aktivno življenje nadaljevalo vse do avgusta, ko se malce sprosti, je zelo pomembno, da pri vseh aktivnostih vzdržujete življenjski slog, z ustrezno in čisto hrano, čisto vodo (ne iz pipe ali plastenk); z dovolj spanja in nekaj gibanja. In vi ste tisti, ki mora to pričeti (sam) in vse speljati do konca.

Za donacijo potrebuješ le plačilno kartico.
Ne potrebuješ Paypal računa.