Astrologija Devetzvezdni KI

Predvid za  leto 2017

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Za mesečni predvid kliknite na številko meseca v menuju: 2017

Vojko J Kalan

Devetzvezdni KI
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Temno Zeleno Drevo 4

Leto 2017 - v hiši:  8
4. II. 2017 - 4.II. 2018

9

5

7

8

1

3

4

6

2

Leto sprememb                                                                            


In katero je prvo vprašanje, ki se vam pri tem pojavi? Je morda: “Kakšne spremembe?” Ali pa “Kaj se bo zgodilo?” In morda tudi: “...končno!” Ali pa: “Saj je že čas.”.  In mnogi morda pričakujejo, da jim s tem predvidom odgovorim na njihova vprašanja. - Pa je to sploh mogoče? Ne ni. Kajti zavedajte se, da svet opazujete skozi vaše oči in ga doživljate -  v sebi. Da okolico slišite skozi vaša ušesa in jo slišite - v sebi. Da življenje doživljate skozi lastno telo, skozi vaše lastne izkušnje, ki se vse po vrsti dogajajo: - Kje?  - V vas samih. - Tako je letošnje leto, leto sprememb na vseh tistih področjih življenja, na katerih v preteklem obdobju devetih let niste zadovoljni. Ne glede na to ali je to partnerstvo ali posel; zdravje ali družba in druženje. Poleg tega pa tudi na področjih življenja, za katera se sploh ne zavedate, da imate vpliv. Tako je pri vsem tem pomembno eno: Vedno ohranite mir v sebi. Glejte nase in na vašo okolico kot neprizadet opazovalec - mirno.


Energija
Čutenje (vaše) resničnosti

Je letošnja energija za vas prijetna? Ni. Je letošnja energija za vas koristna? Je. Vendar le, ko se obvladate. Ko prisluhnete svetu - sebi in v sebi ohranjate mir. Kajti letošnje leto v sebi občutite vse, s čemer niste zadovoljni. Vse, kar bi radi, da bi bilo, da bi teklo drugače kot se (vam) dogajaja. Tako v vas nastaja čustvena napetost z željo po spremembi stvari, ki se jih zavedate, hkrati pa v življenju doživljate tudi spremembe na področjih, za katera verjamete, da niso v vašem dosegu- Tako ste lahko letos priča mnogim spremembam tako v osebnem kot tudi na poslovnem področju. Te spremembe so močnejše in manj zaželene takrat, ko v sebi ne znate ohranjati miru.

Izzivi
Pozornost

Tako je izziv jasen: Kako lahko v vsakem trenutku v sebi ohranjate mir? Kajti nemir in nezadovoljstvo se letos v vas pojavlja nenapovedano. Nenadoma iz majhnega nezadovoljstva zraste veliko. Iz majhnega, za katerega uporabite le malo moči, da ga obvladate, do takšnega, kjer potrebujete vso svojo moč, da ga umirite. Izziv torej ni le obvladovanje nezadovoljstva, ki se pojavlja v vas. Pravi izziv je, da vedno ohranjate pozornost na to, kaj se v vas v resnici dogaja. Kajti, ko ste pozorni na vaše počutje, na vaše misli, na izzive, lahko reagirate takrat, ko je občutek majhen in obvladljiv. Ko zanj porabite le malo časa in energije. Ko lahko delujete mirno, načrtovano in dolgoročno. Ne gre torej le za pozornost. Gre za to, da ste v vsakem trenutku pozorni na vse, kar se v vas dogaja in pripravljeni na to, da z vašim znanjem preusmerite vašo pozornost iz tega, česar ne marate, na to, kako lahko pomagate, da situacijo spremenite na boljše.


Prednosti
Jasnost ciljev

Prednost letošnje situacije je v tem, da sedaj veste za kaj gre. In, ko prisluhnete temu predvidu, se kmalu zaveste, da je resnica blizu tega, kar tu prebirate. Hkrati imate popolno svobodo odločanja in načina reakcije. Vendar vam toplo priporočam, da preberete naslednje vrstice: In, ko se v vas pojavi nezadovoljstvo glede česarkoli - poglejte, ne le, česa ne marate. Poglejte vase in se vprašajte: “Kaj si želim?, Kaj hočem videti in doživljati v svojem življenju? Kako lahko do tega pridem? Kateri je moj prvi korak?” Kajti spomnite se: Kje se vse, kar doživljate v resnici dogaja? Kdo doživlja te trenutke?  

Zdravje in počutje
Takojšnja reakcija

Če na katerem področju živlenja lahko vidite - da ste vi tisti, ki lahko najbolj vplivate na vaše življenje, ko odločanje o njem ‘primete’ v lastne roke - je to počutje in zdravje. Kajti kljub temu, da na poslu od vas zahtevajo to in ono in ste tako utrujeni, nervozni, pod stresom in izčrpani - ste vi tisti, ki ste ta posel izbrali in vztrajate v njem. Vi ste tisti, ki tako vztrajate v hiši, v kateri živite in v sredini v kateri živite. Vi ste edina oseba, ki lahko spremeni vaš urnik in vsak dan poskrbi za vaše zdravje. Kajti letos se obrne tja, kamor si v resnici prizadevate že dalj časa.

Potovanja in selitev
Ne potujte. Selitev je mogoča

Letošnje leto nimate prav nobene ugodne smeri za potovanja, saj se morate vedno vrniti nazaj v izhodiščno točko - domov. Za selitev pa imate dve ugodni smeri. Povprašajte kam in kdaj?