Astrologija Devetzvezdni KI

Predvid za  leto 2017

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Za mesečni predvid kliknite na številko meseca v menuju: 2017

Vojko J Kalan

Devetzvezdni KI
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Svetlo Zeleno Drevo 3

Leto 2017 - v hiši:  7
4. II. 2017 - 4.II. 2018

9

5

7

8

1

3

4

6

2

Ni vsak dan nedelja                                                                            


Ne. Ni vsak dan nedelja. Tudi sobota ne. In ni vsako leto tako polno družabnosti in osebnih izzivov kot letošnje. Že res, da ste na izzive kar nekako vajeni, saj je letošnje leto zadnje leto v vašem karmičnem devetletju. V času intenzivne življenjske šole. Vendar je to leto drugačno. Letos dobivate karmična sporočila na bolj prijazen način. Prijazen, a jasen. Sedaj že veste, kaj ste v življenju dosegli. Veste pa tudi, česa niste. Zavedate se, kaj imate in česa nimate. Po drugi strani sedaj lahko točno vidite, kako uspešni ste v zadnjih štirih letih vašega življenja. Kako uspešni ste in hkrati vidite, to, kar je nujno postoriti. Hkrati je leto 2017 tisto, ki vam ves čas daje priložnosti, da ste z vašimi najljubšimi ljudmi: s partnerjem; z družino, s prijatelji, s sodelavci. In, ko verjamete, da ste sami, se tu pojavijo neznani ljudje, ki vam z veseljem ponujajo pomoč celo (in predvsem) v situacijah, v katerih verjamete, da pomoči ne potrebujete. To je lahko zabavno (in zapravljivo) leto.

 


Energija
Vse gre laže

Letošnja energija vam pomaga, da se sprostite, da malce pozabite na disciplino, na obveznosti, ki ste jih opravljali v preteklih letih in se malce sprostite. Družinski člani vas potrebujejo bolj kot običajno in so vas tudi bolj veseli, ko jih povabite na druženje. Delo vam teče lažje in lepše, bolj sproščeno. Postali ste bolj leni in tega običajno ne opazite. Opazite pa lahko, da marsikdaj nepotrebno stopite v trgovino in potrošite denar za tisti trenutek ‘prepotrebne’ stvari, predmete, zadeve, za katere se kasneje izkaže, da so čisto odveč.

Izzivi
Uporabljajte vse vaše izkušnje

Tako ste postavljeni v situacije, kjer vam vaše izkušnje in znanja pomagajo, da rezultate vašega dela naredite lepše in boljše, večje, ko se vprašate: Kako so rezultati mojih prizadevanj lahko še večji? Kako lahko uporabim ponujano pomoč, da hitreje dosežem svoje cilje? Kako se izognem nepotrebnih (drobnih) stroškov, ki konec meseca pomenijo kar veliko vsoto denarja? Kako se lahko zabavam in hkrati še iztržim to, kar sem v preteklih letih zaslužil?

Ta in še mnoga druga vprašanja vam pomagajo, da vam letošnje leto res prinese zaslužene rezultate in znanja iz karmičnih - vsakodnevnih dogodkov tako, da boste v leto 2018 stopili zdravi, polni samozavesti o sebi, ker ste v preteklih letih opravili veliko delo, ki vam bo še osemnajst let prinašalo rezultate vaših večletnih prizadevanj.

In, ko se zavedate pomena leta 2017 za vašo prihodnost, se zlahka odločate uporabljati vso vašo modrost. Kajne?

Prednosti
Sedaj veste, kaj ste si prislužili

Res je. Sedaj ste v točki, ko že vidite vaše ‘zaslužke’ na vseh področjih vašega življenja. V družini in poslovno; med prijatelji in v količini bogastva; v zdravju in počutju. Pomembno pa je zavedanje, da si lahko letos zaslužke za vse, za kar ste si prizadevali v preteklih letih, povečate enostavno in z manj dela kot to pričakujete. Hkrati je letošnje leto pokazatelj, kaj in koliko vam prinaša dolgo osemnajstletno obdobje, ki je tik pred vami in se prične prihodnje leto. - Za tako velik kos torte pa se splača malce organizirati, mar ne?

Zdravje in počutje
Naredite vse, kar (z)morete

Tudi vaše počutje in zdravje je takšno, kakršnega ste si naredili v preteklih letih. Ne glede na to ali ste z njim zadovoljni ali ne, vam letošnje leto nudi odlično priložnost, da počutje in zdravje še izboljšate in si tako naredite še boljšo osnovo za nadalnje življenje. In, ko imate z zdravjem težave, je sedaj skrajni čas, da se odločite za boljši življenjski stil in s tem za spremembo vašega življenja na bolje.

Potovanja in selitev
Tu, kjer ste - imate vse

In, ker imate vse, kar potrebujete za uspeh, za vašo rast, za zabavo, za srečo - vam res ni potrebno potovati nikamor. Niti vam ni potrebno potovati in še manj potrebna in še manj uspešna, bi bila selitev. Tako vam toplo priporočam: Še naprej živite tu, kjer ste živeli do sedaj.