Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: September 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 7. IX. - 7. X. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

9    5   2
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Vam je všeč ali pa ne. Vse, kar je dobro in vse, kar je slabo, kar vam ni všeč - vse to ste vi sami. In tudi vaše telo ni nekaj ločenega, nekaj, kar živi neodvisno od vas in vam povzoroča preglavice. Ne. Telo doživlja posledice vašega čutenja, čustvovanja, vašega delovanja. Vaše telo je z vami povezano tako kot sta povezana jahač in dirkalni konj. Jahač dobro skrbi za svojega konja. Ali vi tudi obro skrbite za vaše telo?

SprejemanjeLjubezen in odnosi

Že res, da hočete naprej. Dobro in prav je tako. Vendar ne zahtevajte, da bi vaše korake naredili tisti, ki živijo z vami. Ko resnično želite, da stopijo naprej, ste vi tisti, ki morate stopiti naprej. Ko želite, da imajo drugačen odnos do vas - ste vi tisti, ki morate spremeniti odnos do njih. In, preden spremenite odnost do njih, ne gre drugače kot da - najprej spremenite odnos do vas samih. Pa ste na začetku! Kako se to reši lažje. Poznam delujočo in enostavno rešitev.

S polnim plinomŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Seveda, seveda s polnim plinom, vendar tokrat še ne čez vse omejitve. Čeprav ste na dirki, še niste na dirkalni stezi. Sedaj ste na ‘spretnostni vožnji’. Ste na tistem delu vaše poslovne poti, ko je pomembna vsaka podrobnost. In vsaka podrobnost vas nauči nečesa, kar boste potrebovali že v zelo bližni prihodnosti, ko pa ne bo več veliko časa za učenje in se vam bo vsaka manjkajoča ura učenja krepko poznala pri končnem rezultatu.

4 smeriIzlet. Potovanje. Selitev.

Kar štiri ugodne smeri imate za potovanja ta mesec. Vendar: ali res morate potovati? Je potovanje nujno ali lahko vse opravite tukaj, kjer ste? Proti severozahodu iin jugovzhodu, proti vzhodu in proti zahodu ter v nasprotnih smereh so vaše ugodne poti. A pot v smeri vzhod - zahod je lahko dolgoročno zelo nevarna…

Vse ste viMesečna energijaPočutjeMoč in prodornost!Mesečna energija

September je čas, ko vas energija potiska naprej, pa če vi to hočete ali pa ne. Dobra energija, velika moč, nežna prodornost in vizija so tiste, ki vas držijo pol metra nad tlemi. To je čas, ko vas preteklost ne zanima. Čas, ko vidite v daljo bolj kot opazite celo to, kar se dogaja tukaj in sedaj. In tako vam izpred oči in iz zavesti lahko uidejo najpomembnejše zadeve, ki jih boste potrebovali v prihdonje. Ne le, da vam uidejo. Če jih ne ujamete, boste imeli prihodnost zagrenjeno. Pokličite. Poznam rešitev.

Začetek velikega!Pregled

Mesečna energija vam daje moč, zagon, veselje, radost, prodornost kot je že dolgo časa niste čutili. Prejšnji mesec? Ah seveda, vendar takrat ni bilo te moči, vztrajnosti in prodornosti. Sedaj veste, da zmorete, sedaj že ‘duhate’ uspehe, ki vas čakajo eden za drugim, če ste si le že zgradili dolgoročne načrte vsaj za naslednjih petnajst let. In, če teh, dolgoročnih načrtov še nimate, je sedaj skrajni čas, da jih naredite. Čemu? Hm, ali se da napisati tako na kratko? Ne. Torej me lahko vprašate.

Pokloni mi kavo

Mnogi ljudje rečejo: “Bolezen je prišla iznenada, brez opozorila”. Pa vendar, ko premislite, ko se spomnite svoje preteklosti, veste, da to v večini primerov ni res. Večinokrat ste bili opozorjeni na način življenja (obnašanje); obveščeni o tem, kakšno je zdravo življenje in tudi telesna moč in počutje sta vam kazala na to, v kakšnem stanju ste: ali ste polni moči, z nasmehomna licih, iskrivi in prijazni - ali pa že vaše obnašanje kaže na to, da ni vse v redu, ko ste utrujeni sredi dneva, ko se ne naspite, pa čeprav ste v postelji dolge dopoldnevne ure na dela prost dan. Vse to so opozorila, pa še marsikaj več…


Počutje

Včasih se človeku lahko dozdeva, da ne potrebuje nikogar. Da je sam sebi samozadosten in ga vsi ostali v življenju le ovirajo. O le nekaj ur mora miniti, da je človek sam, da nima nikogar, ki bi ga poklical, ki bi z njim podelil veselje ali žalost, ko se lahko počuti osamljen in zapuščen. - Dobro je, da se tega dejstva zavedamo vsak trenutek in skrbimo za nežne, tople ljubeče odnose tudi takrat, ko si želimo biti sami.


Ljubezen in odnosi

Človek gleda na potovanje in selitev preveč zlahka. Ker živimo v zelo dinamičnem času, ko imamo le malo časa zase - ko bi prisluhnili sebi in svojim bližnjim, se ne zavedamo, kakšne spremembe v našem življenju sproži potovanje na dolgo razdaljo. O tistih, ki se preselijo drugam, pa tako ali tako ne slišimo veliko in ne vemo, kaj se z njimi dogaja. Posledice potovanj na velike razdalje niso le nekajdnevne kot piše v wikipediji. Lahko so dolgotrajne in tako močne, da popolnoma spremenijo tok življenja človeka: od zdravja v bolezen; od uspeha v polomijo.


Selitev in potovanja

Človek je celostno bitje. V devetzvezdnem KI osnovne karakteristike človeka označujemo s tremi simboli, ki tvorijo več kot sedemsto različnih konfiguracij. Tako je za kvalitetno osebno svetovanje poznati točen datum rojstva in informacije izmenjevati na boljši način - osebno. V takšnem odnosu izveste veliko več in hitreje.

Življenjski cilji. Uspeh.