Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: September 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 7. IX. - 7. X. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

8    4   3
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

O tem, na kaj in kako paziti v letonjem letu sem vam letos napisal že zelo veliko. Vendar: eno je prebrati, drugo je verjeti in tretje je narediti. Že dolgo vem, da svetovanje samo, ne pomaga veliko. Še posebej ne, ko je brezplačno. Toliko kot človek ceni izdelek, uslugo, toliko da. In obratno. Pa vendar prisluhnite tem besedam. Bodite mirni, pa naj se zgodi karkoli. Vendar takoj, sedaj, pričnite živeti zdravo. Midva veva zakaj.

‘Hauli’Ljubezen in odnosi

‘Hauli’ je hawaiiska beseda za belega človeka; za človeka brez diha in za mrtvega človeka. Čemu? Ker beli človek spregovori takoj, ko se kaj zgodi; takoj, ko je vprašan. Ne da si nekaj časa, da bi zadihal; vsaj vdihnil in izdihnil, preden odgovori. In čeprav vi niste značilni predstavnik takšnega človeka, se vam takna situacija septembra kaj rada zgodi. Zatorej najprej vdihnite, izdihnite, spet vdihnite in spregovorite, naredite, reagirajte! Ne dovolite, da okoliščine kontrolirajo vas. Vi gradite okoliščine.

Start!Življenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Tekači so sklonjeni na startni črti na stadionu. Še malo in slišal se bo pok, ki označuje start tekme… Pa vendar. Ali je start tekme ob poku ali se je tekma  pričela že prej? Le kako bi tekel nekdo, ki se na tek ni pripravljal, ki nima namere, da bi pritekel na cilj. Ki svojega cilja sploh ne pozna?
In, ko poznate vaš cilj. Vaš cilj za letošnje leto, se natančno zavedate, kaj vse morate narediti septembra, kaj oktobra in tako naprej, da boste ta cilj do konca leta tudi dosegli. Sedaj je na vrsti prvi korak…

Zopet - dve smeriIzlet. Potovanje. Selitev.

Tokrat sta ti dve smeri na jugovzhod in proti severozahodu in v nasprotni smeri. In čeprav sta ti dve smeri za vas ugodni za potovanje, dobro premislite, ali je potovati potrebno. Kajti ravno septembra vi pričenjate novo, življenjsko potovanje tukaj in sedaj - če se tega zavedate ali pač ne. A, ker tole čitate, bi lahko verjeli, mar ne?

Nenadne spremembeMesečna energijaPočutjeMočan ‘potisk’

Že v začetku leta, februarja ste začutili, da se življenje za vas spet pričenja, da v žilah spet čutite moč in energijo, ki napaja duh in telo. S sedmim septembrom pa je ta moč še večja. Ne enkrat, dvakrat večja, veliko večja in močnejša. In to isto moč včasih začutite kot tisto, ki vas omejuje, ki vas ne pusti naprej, ki se jo bojite. Pa to ne spremeni situacije. Novi ljudje se pojavljajo v vašem življenju in nove priložnosti. Le kako se odzvati?

Saj to je noro…Pregled

Energija Svetlozeleno drevo 3 je tista, ki vsakega od nas potisne naprej. Tako potisne tudi vas. Na takšen ali pa na drugačen način. Če ne greste navzgor, naprej, vas tako kot mlad poganjek drevesa potisne vstran kamen, ne glede na to kako velik je, življenje potisne naprej ali pa, ko se temu preveč upirate, umakne na stran. Če ne sedaj, pa potem, ko dovolj zraste. Sedaj imate priložnost, da vas življenje potisne naprej.

Pokloni mi kavo

Mnogi ljudje rečejo: “Bolezen je prišla iznenada, brez opozorila”. Pa vendar, ko premislite, ko se spomnite svoje preteklosti, veste, da to v večini primerov ni res. Večinokrat ste bili opozorjeni na način življenja (obnašanje); obveščeni o tem, kakšno je zdravo življenje in tudi telesna moč in počutje sta vam kazala na to, v kakšnem stanju ste: ali ste polni moči, z nasmehomna licih, iskrivi in prijazni - ali pa že vaše obnašanje kaže na to, da ni vse v redu, ko ste utrujeni sredi dneva, ko se ne naspite, pa čeprav ste v postelji dolge dopoldnevne ure na dela prost dan. Vse to so opozorila, pa še marsikaj več…


Počutje

Včasih se človeku lahko dozdeva, da ne potrebuje nikogar. Da je sam sebi samozadosten in ga vsi ostali v življenju le ovirajo. O le nekaj ur mora miniti, da je človek sam, da nima nikogar, ki bi ga poklical, ki bi z njim podelil veselje ali žalost, ko se lahko počuti osamljen in zapuščen. - Dobro je, da se tega dejstva zavedamo vsak trenutek in skrbimo za nežne, tople ljubeče odnose tudi takrat, ko si želimo biti sami.


Ljubezen in odnosi

Človek je celostno bitje. V devetzvezdnem KI osnovne karakteristike človeka označujemo s tremi simboli, ki tvorijo več kot sedemsto različnih konfiguracij. Tako je za kvalitetno osebno svetovanje poznati točen datum rojstva in informacije izmenjevati na boljši način - osebno. V takšnem odnosu izveste veliko več in hitreje.

Življenjski cilji. Uspeh.

Človek gleda na potovanje in selitev preveč zlahka. Ker živimo v zelo dinamičnem času, ko imamo le malo časa zase - ko bi prisluhnili sebi in svojim bližnjim, se ne zavedamo, kakšne spremembe v našem življenju sproži potovanje na dolgo razdaljo. O tistih, ki se preselijo drugam, pa tako ali tako ne slišimo veliko in ne vemo, kaj se z njimi dogaja. Posledice potovanj na velike razdalje niso le nekajdnevne kot piše v wikipediji. Lahko so dolgotrajne in tako močne, da popolnoma spremenijo tok življenja človeka: od zdravja v bolezen; od uspeha v polomijo.


Selitev in potovanja