Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: September 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 7. IX. - 7. X. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

7    3   2
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Septembrska energija je za vas podporna. Res pravo moč pa vam da takrat, ko jo znate uporabiti, ko se obnašate kot bister otrok v njenem naročju. Kajti mesečna energija je kot mati. Mati, ki mora skrbeti za kopico otrok, za dom in je hkrati dobra soproga svojemu izbrancu. Daje vse, kar more, sprejema radosti in težave, neguje in hrani - a le dokler okolica ne preseže meje, ki jih postavlja ona… Pazite nase in ohranjajte mir.

Ljubimec - ljubimkaLjubezen in odnosi

Bodite ljubimka. Bodite ljubimec. Kajti ljubimec ni tisti, ki bi doma vse pospravil; ni tisti, ki bi skuhal, pomil wc, pregledal in posortiral pošto, nahranil in preblekel otroke, nakupil vse potrebo v trgovni ... In konec dneva utrujen padel v posteljo ali pred tv ali pred YT in ni več sposoben za lep in prijazen pogovor, za prijetno ljubljenje. Ljubimec pride vesel in zadovoljen in se preda svoji izbranki, izbrancu in ga ljubi. Bodite ljubim(ec/ka) vašim ljubim.

Počasi, premišljeno in načrtovanoŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Letos se vse premika dokaj počasi. No morda se vam zdi hitro, vendar imate dovolj časa za reakcijo - vse dokler delujete premišljeno, načrtovano in počasi. Ko pa poskušate zadeve prehiteti, ko skušate narediti hitreje kot je v resnici mogoče, se vam zatakne. In energija vas postavi za dva ali celo tri korake nazaj. Narejeno je manj kot je bilo prej. Ko hočete dosegati uspehe, si prečitajte naslov.

V okviru dnevnih gibanjIzlet. Potovanje. Selitev.

Če si še tako želite potovati, se energije ne da spremeniti. Lahko jo malce omilite tako, da potujete z več ljudmi skupaj. Sicer pa september za vas ni ugoden za kratka potovanja. Imate pa dve ugodni smeri za selitev ali dolgoročna potovanja (za več mesecev ali celo let). Pa tudi v ti dve smeri je nujno potovati tako, da zadeve načrtujete, da so dobro premišljene in si kljub temu za vse aktivnosti vzamete dovolj časa, da vse počnete počasi.

Mir ali jecljanjeMesečna energijaPočutjePozornost in modrostMesečna energija

Letošnje leto, še posebej pa energija meseca septembra vam ponuja polno izzivov, ki vas mimogrede segrejejo preko vrelišča in tako reagirate prehitro in premočno. S takšno reakcijo si nakopljete celo kopico noih izzivov, ki jim tako nikoli ni konca. Le s pravim načinom sprejemanja, dojemanja energije in s pravim načinom delovanja lahko letno in mesečno energijo pretvorite v neprenehno redosledje uspehov. Vas zanima kako?

Površina ali globinaPregled

September vam daje dve glavni možnosti načina delovanja. Ali delujete za vse, kar vam je pomembno ali pa se spoznavanju sebe izognete in delujete le v smeri, kar je nujno. In vsaka smer ima svoje posledice: Če v omaro najprej ložite vse nepomembne drobnarije, vso navlako, ki se valja po mizi in vse naokrog, kar naenkrat v njej ni več prostora za to, kar je vam pomembno. Najprej smer, nato čas. Najprej pomembno in nato nujno.

Pokloni mi kavo

Mnogi ljudje rečejo: “Bolezen je prišla iznenada, brez opozorila”. Pa vendar, ko premislite, ko se spomnite svoje preteklosti, veste, da to v večini primerov ni res. Večinokrat ste bili opozorjeni na način življenja (obnašanje); obveščeni o tem, kakšno je zdravo življenje in tudi telesna moč in počutje sta vam kazala na to, v kakšnem stanju ste: ali ste polni moči, z nasmehomna licih, iskrivi in prijazni - ali pa že vaše obnašanje kaže na to, da ni vse v redu, ko ste utrujeni sredi dneva, ko se ne naspite, pa čeprav ste v postelji dolge dopoldnevne ure na dela prost dan. Vse to so opozorila, pa še marsikaj več…


Počutje

Včasih se človeku lahko dozdeva, da ne potrebuje nikogar. Da je sam sebi samozadosten in ga vsi ostali v življenju le ovirajo. O le nekaj ur mora miniti, da je človek sam, da nima nikogar, ki bi ga poklical, ki bi z njim podelil veselje ali žalost, ko se lahko počuti osamljen in zapuščen. - Dobro je, da se tega dejstva zavedamo vsak trenutek in skrbimo za nežne, tople ljubeče odnose tudi takrat, ko si želimo biti sami.


Ljubezen in odnosi

Človek je celostno bitje. V devetzvezdnem KI osnovne karakteristike človeka označujemo s tremi simboli, ki tvorijo več kot sedemsto različnih konfiguracij. Tako je za kvalitetno osebno svetovanje poznati točen datum rojstva in informacije izmenjevati na boljši način - osebno. V takšnem odnosu izveste veliko več in hitreje.

Življenjski cilji. Uspeh.

Človek gleda na potovanje in selitev preveč zlahka. Ker živimo v zelo dinamičnem času, ko imamo le malo časa zase - ko bi prisluhnili sebi in svojim bližnjim, se ne zavedamo, kakšne spremembe v našem življenju sproži potovanje na dolgo razdaljo. O tistih, ki se preselijo drugam, pa tako ali tako ne slišimo veliko in ne vemo, kaj se z njimi dogaja. Posledice potovanj na velike razdalje niso le nekajdnevne kot piše v wikipediji. Lahko so dolgotrajne in tako močne, da popolnoma spremenijo tok življenja človeka: od zdravja v bolezen; od uspeha v polomijo.


Selitev in potovanja