Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: September 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 7. IX. - 7. X. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

6    2   1
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

In tako ni čudno, da vaše fizično stanje odslikava vse tisto, kar ste in vse tisto, česar se bojite - vse dokler ne sprejmete dejstva, da ste vse to vi in, da ste vi tisti, ki vsako od teh stanj lahko postavite na nov, boljši nivo: z načinom življenja: s hrano, ki jo uživate - naj bo to duhovna, čustvena ali fizična; z življenjskim slogom, ki ga živite in vam omogoča, da izbirate okolje v katerem živite: socialno, fizično in duhovno.

Podobe iz ogledalLjubezen in odnosi

September je za vas tako pisan in nenavaden mesec, da ga ni lahko opisati. Hkrati ga vsak vidi in doživlja drugače, kajti vsak v svoji okolici (ne le v nočnih sanjah) vidi to, kar se dogaja v njem. Tako septembra doživljate nenavadna srečanja tako v fizičnem kot tudii v mentalnem in duhovnem svetu; tako ponoči kot tudi podnevi. In čez čas vam ne bo več jasno, ali ste to res doživeli ali so bile sanje. Tudi v partnerstvu. - Izognite se očitkom.

ZvestobaŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

To ste lahko opazili že v vsem letošnjem letu. Gibljete se v okolju tistih, ki so vam zvesti. Pa naj vam bo to všeč ali ne. To so ‘vaši’ ljudje in to so ‘vaša’ podjetja, ‘vaši’ poslovni partnerji, ne glede na to ali imate z njimi dogovor ali ne; ne glede na to ali imate z njimi podpisano pogodbo ali pač ne. Zato se tako tudi obnašajte do njih. Bodite zvesti njim, ki so zvesti vam. Kajti potrebujete jih in oni v resnici potrebujejo vas. Zgradite več.

Potujte - v sebiIzlet. Potovanje. Selitev.

Septembra za vas ni zaželeno potovanje v nobeni geografski smeri. Še posebej nevarna so potovanja v smeri sever - jug in se jim velja izogniti. Zelodobrodošla pa so potovanja znotraj vas samih. Ta lahko doživite v času, ko ste sami v tišini in mirovanju. Pri polni zavesti seveda. To pomeni, da morate biti takrat spočiti in naspani, ker boste sicer zaspali. Potovanja pa se vam zgodijo tudi v pogovorih z ljudmi, ki jih srečate…

Disciplina: navdušenje pretvori v življenjski slogMesečna energijaPočutje in zdravjeBrezno - strah - rešitev - svetloba

“Razsvetljenje je za pogumne.” Pravi Julian Erosius,  ko govori o razsvetljenju. Pa vendar pravim, da smo na poti razsvetljenja vsi mi. Lahko rečem celo, da smo že vsi razsvetljeni, vendar si to nekateri priznamo, nekateri pa ne, saj pride čas, ki ni lahek, ko se nam slikajo, ko doživljamo težke preskušnje. In prav takšen čas je september, ko ste izpostavljeni vašim najbolj temnim silam, strahovom.

“Strah je votel, okoli pa ga nič ni”Pregled

To je slovenski pregovor. Ko se tega dejstva zavedate, ga zlahka premagujete. Kajti, ko strah potegnete na svetlo - izgine. Na svetlo pa ga potegnete tako, da se ga v polnosti zavedate, da se z njim soočite, ne glede na to kako velik in strašen se vam zdi. Kajti, ko se strahu umaknete - ga hranite in postaja večji in večji. Ko se s strahom soočite, ga izničite in vso energijo, ki jo je imel on (ki ste mu jo dajali) - dobite Vi.

Pokloni mi kavo

Mnogi ljudje rečejo: “Bolezen je prišla iznenada, brez opozorila”. Pa vendar, ko premislite, ko se spomnite svoje preteklosti, veste, da to v večini primerov ni res. Večinokrat ste bili opozorjeni na način življenja (obnašanje); obveščeni o tem, kakšno je zdravo življenje in tudi telesna moč in počutje sta vam kazala na to, v kakšnem stanju ste: ali ste polni moči, z nasmehomna licih, iskrivi in prijazni - ali pa že vaše obnašanje kaže na to, da ni vse v redu, ko ste utrujeni sredi dneva, ko se ne naspite, pa čeprav ste v postelji dolge dopoldnevne ure na dela prost dan. Vse to so opozorila, pa še marsikaj več…


Počutje

Včasih se človeku lahko dozdeva, da ne potrebuje nikogar. Da je sam sebi samozadosten in ga vsi ostali v življenju le ovirajo. O le nekaj ur mora miniti, da je človek sam, da nima nikogar, ki bi ga poklical, ki bi z njim podelil veselje ali žalost, ko se lahko počuti osamljen in zapuščen. - Dobro je, da se tega dejstva zavedamo vsak trenutek in skrbimo za nežne, tople ljubeče odnose tudi takrat, ko si želimo biti sami.


Ljubezen in odnosi

Človek je celostno bitje. V devetzvezdnem KI osnovne karakteristike človeka označujemo s tremi simboli, ki tvorijo več kot sedemsto različnih konfiguracij. Tako je za kvalitetno osebno svetovanje poznati točen datum rojstva in informacije izmenjevati na boljši način - osebno. V takšnem odnosu izveste veliko več in hitreje.

Življenjski cilji. Uspeh.

Človek gleda na potovanje in selitev preveč zlahka. Ker živimo v zelo dinamičnem času, ko imamo le malo časa zase - ko bi prisluhnili sebi in svojim bližnjim, se ne zavedamo, kakšne spremembe v našem življenju sproži potovanje na dolgo razdaljo. O tistih, ki se preselijo drugam, pa tako ali tako ne slišimo veliko in ne vemo, kaj se z njimi dogaja. Posledice potovanj na velike razdalje niso le nekajdnevne kot piše v wikipediji. Lahko so dolgotrajne in tako močne, da popolnoma spremenijo tok življenja človeka: od zdravja v bolezen; od uspeha v polomijo.


Selitev in potovanja