Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: September 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 7. IX. - 7. X. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

5    1   9
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Seveda je to prijetno. Vendar preveč energije lahko tudi škodi, kadar ni pravilno usmerjena in porabljena. Hkrati to ne pomeni, da smete pozabiti na zdravju in življenju ppodporen življenjski slog. Nasprotno. To je odličen čas, da zaživite še bolj zdravo, sproščujoče  in hkrati polno življenje. In, če imate težave z očmi, z bitjem srca, z želodcem in z vrtenjem v glavi, za vas to velja še toliko bolj.

Pozorno z ljubimiLjubezen in odnosi

Niso le vaši bližnji tisti, ki morajo plesati okoli vas. Ljubezen in odnosi so nekaj, kjer smo enakovredni, a ne vedno enaki. Vsi se ves čas spreminjamo (vidimo svet na drugačen način). In, če se vam zdi samoumevno, da so drugi tisti, ki naj vam služijo, niste na pravi poti. Odnose imate takšne, kakršne ste zgradili in v prihodnje boste imeli takšne kot jih gradite danes.

Ples na odruŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Septembra vas opazi prav vsak. Na vsakem koraku vam ljudje ponujajo prednost; deležni ste ugodnosti in če ste kolikor toliko dobre volje, se vam prijazno nasmihajo; pozdravljajo vas celo tisti, ki jih ne poznate, ali pa se jih ne spomnite. September je čas, ko lahko dosegate velike poslovne uspehe, ko ste pozorni na to, da ne delate škode sami sebi.

Dve ugodni smeriIzlet. Potovanje. Selitev.

Ta mesec ima le malo ljudi ugodne smeri za potovanja, pa čeprav le kratkotrajna in na majhne razdalje. Vi ste tu izjema in septembra lahko potujete proti jugovzhodu in na severozahod. Seveda ima vsako potovanje svoje lastnosti in svoje posledice. In, ko želite doseči velike uspehe, zaslužiti dober denar, narediti dobre posle, je pomembno, da izberete pravo smer ob pravem času. In seveda se za to lahko obrnete name.

Puhtite od viška energijeMesečna energijaPočutjeSpontano navdušenjeMesečna energija

Septembra vas preplavi nov val noro močne energije, ki v vas spodbudi vse, kar negujete. Torej je to pravi čas, da pustite tegobe preteklosti za seboj. Posebej tiste iz avgusta in namesto, da bi negovali vaše strahove, pričnete živeti to, kar sanjate, kar si želite že iz rane mladosti. Kajti tako letna kot mesečna energija vam pomaga graditi točno to, kar hočete, je pa res, da se tega ne zavedate vedno.

Ne skrivajte se zaradi strahov - Pokažite se svetu!Pregled

September je čas, ko na dan pride vse, kar v sebi negujete, pa naj boo to strah ali navdušenje, vaši ‘grehi’ ali pa vaše zmage. Tako je pomembno, da se zavedate, kaj hočete od tega časa. Kajti ta čas poudari vse, kar se v vas dogaja. In to povsem konkretno - v resničnem življenju. Ko delujete nezavedno, se sporadično pojavlja vse po vrsti, dobro in slabo, ko pa veste kako delovati, se prične dogajati za vas najbolj pomembno!

Pokloni mi kavo

Mnogi ljudje rečejo: “Bolezen je prišla iznenada, brez opozorila”. Pa vendar, ko premislite, ko se spomnite svoje preteklosti, veste, da to v večini primerov ni res. Večinokrat ste bili opozorjeni na način življenja (obnašanje); obveščeni o tem, kakšno je zdravo življenje in tudi telesna moč in počutje sta vam kazala na to, v kakšnem stanju ste: ali ste polni moči, z nasmehomna licih, iskrivi in prijazni - ali pa že vaše obnašanje kaže na to, da ni vse v redu, ko ste utrujeni sredi dneva, ko se ne naspite, pa čeprav ste v postelji dolge dopoldnevne ure na dela prost dan. Vse to so opozorila, pa še marsikaj več…


Počutje

Človek gleda na potovanje in selitev preveč zlahka. Ker živimo v zelo dinamičnem času, ko imamo le malo časa zase - ko bi prisluhnili sebi in svojim bližnjim, se ne zavedamo, kakšne spremembe v našem življenju sproži potovanje na dolgo razdaljo. O tistih, ki se preselijo drugam, pa tako ali tako ne slišimo veliko in ne vemo, kaj se z njimi dogaja. Posledice potovanj na velike razdalje niso le nekajdnevne kot piše v wikipediji. Lahko so dolgotrajne in tako močne, da popolnoma spremenijo tok življenja človeka: od zdravja v bolezen; od uspeha v polomijo.


Selitev in potovanja

Včasih se človeku lahko dozdeva, da ne potrebuje nikogar. Da je sam sebi samozadosten in ga vsi ostali v življenju le ovirajo. O le nekaj ur mora miniti, da je človek sam, da nima nikogar, ki bi ga poklical, ki bi z njim podelil veselje ali žalost, ko se lahko počuti osamljen in zapuščen. - Dobro je, da se tega dejstva zavedamo vsak trenutek in skrbimo za nežne, tople ljubeče odnose tudi takrat, ko si želimo biti sami.


Ljubezen in odnosi

Človek je celostno bitje. V devetzvezdnem KI osnovne karakteristike človeka označujemo s tremi simboli, ki tvorijo več kot sedemsto različnih konfiguracij. Tako je za kvalitetno osebno svetovanje poznati točen datum rojstva in informacije izmenjevati na boljši način - osebno. V takšnem odnosu izveste veliko več in hitreje.

Življenjski cilji. Uspeh.