Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: September 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 7. IX. - 7. X. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

4    9   7
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

In, če sem vam julija pisal, da je čas za disciplino, bi jo do sedaj že morali osvojiti vsaj do tiste mere, da imate dober urnik, ki ga v večini tudi upoštevate. In, če ga nimate si ga ustvarite takoj in takoj delujte po njem. Kajti dober, zdravju podporen življenjski slog vam bo pomagal, da boste boljše volje, da boste laže razumeli in dojeli okolico in tudi sebe. Kajti vi ste ključni element vsega, kar se dogaja. Okolica vam pri tem le pomaga!

Vsak dan je čas za najljubšeLjubezen in odnosi

In najljubši bi vam morali biti vi sami. Kajti tisti, ki ne mara sebe, ne mara nikogar. Tisti, ki mara sebe, bo naredil vse, da bo zdrav, naspan, dobre volje, čist, nasmejan. Kajti tudi vi imate radi sproščene in nasmejane ljudi. In za nikogar ne morete poskrbeti tako dobro kot lahko on poskrbi sam zase. In to velja tudi za vas. Vi ste tisti, ki to lahko naredite zase. Naredite to takoj in počnite to vsak dan. In ljudje bodo bolj prijazni z vami.

PreobratŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

September je čas, ko končno naredite preobrat. Tako ali drugače. Ali sprejmete to, kar vam pišem že celo leto in dojamete, da ste vi bistvo vsega. Da se vse dogaja v vas in pričnete končno ne le gledati, temveč tudi delovati v smeri tega, kar hočete - ali pa boste v vašem življenju naredili  ‘revolucijo’. A v revoluciji so vedno tudi žrtve. In te niso vedno le na ‘drugi strani’.

Še vedno v bližini domaIzlet. Potovanje. Selitev.

Je že tako. Čeprav je načelno to čas, ki je za vas dober za premike, pa ni dober za potovanja. Dober je le za selitev: Ko to načrtujete in veste, kam se je potrebno premakniti. Kajti običajno se ne selite sami, mar ne. In tako je dobro načrtovati selitev za vse, ki se selijo skupaj z vami.

UrnikMesečna energijaPočutjeJasnost

Septembra vam je natančno jasno, česa ne marate. Česa ‘ne morete’ ali v resnici nočete več imeti v življenju. In tako je to čas, ko iz vašega življenja spolzijo, izginejo, odpotujejo mnoge situacije, pa tudi ljudje. In ne vedno le tisti, ki si jih predstavljate vi. Tako je nadvse pomembno, da v vsakem trenutku dneva, življenja delujete mirno. Kajti vsako nezadovljstvo ima letos in septembra še bolj - nepoznane, neslutene in tudi neželene posledice.

Delajte dobro zasePregled

Delujte mirno! Ne glede nato, kako nezadovoljni ste. Nehajte delati spiske vsega, česar nočete. Ta seznam je lahko tako dolg, da ga lahko pišete do konca življenja, pa vam bo prej zmankalo papirja, preden ga bi dopolnili. Sedaj je skrajni čas, da pričnete pisati spisek tega, kar si želite, kar hočete: imeti; doživljati; živeti; se naučiti; čutiti; živeti. Končajte z nezadovoljstvom. Stopite v akcijo takoj in takoj počnite to, kar si želite.

Pokloni mi kavo

Mnogi ljudje rečejo: “Bolezen je prišla iznenada, brez opozorila”. Pa vendar, ko premislite, ko se spomnite svoje preteklosti, veste, da to v večini primerov ni res. Večinokrat ste bili opozorjeni na način življenja (obnašanje); obveščeni o tem, kakšno je zdravo življenje in tudi telesna moč in počutje sta vam kazala na to, v kakšnem stanju ste: ali ste polni moči, z nasmehomna licih, iskrivi in prijazni - ali pa že vaše obnašanje kaže na to, da ni vse v redu, ko ste utrujeni sredi dneva, ko se ne naspite, pa čeprav ste v postelji dolge dopoldnevne ure na dela prost dan. Vse to so opozorila, pa še marsikaj več…


Počutje

Človek je celostno bitje. V devetzvezdnem KI osnovne karakteristike človeka označujemo s tremi simboli, ki tvorijo več kot sedemsto različnih konfiguracij. Tako je za kvalitetno osebno svetovanje poznati točen datum rojstva in informacije izmenjevati na boljši način - osebno. V takšnem odnosu izveste veliko več in hitreje.

Življenjski cilji. Uspeh.

Človek gleda na potovanje in selitev preveč zlahka. Ker živimo v zelo dinamičnem času, ko imamo le malo časa zase - ko bi prisluhnili sebi in svojim bližnjim, se ne zavedamo, kakšne spremembe v našem življenju sproži potovanje na dolgo razdaljo. O tistih, ki se preselijo drugam, pa tako ali tako ne slišimo veliko in ne vemo, kaj se z njimi dogaja. Posledice potovanj na velike razdalje niso le nekajdnevne kot piše v wikipediji. Lahko so dolgotrajne in tako močne, da popolnoma spremenijo tok življenja človeka: od zdravja v bolezen; od uspeha v polomijo.


Selitev in potovanja

Včasih se človeku lahko dozdeva, da ne potrebuje nikogar. Da je sam sebi samozadosten in ga vsi ostali v življenju le ovirajo. O le nekaj ur mora miniti, da je človek sam, da nima nikogar, ki bi ga poklical, ki bi z njim podelil veselje ali žalost, ko se lahko počuti osamljen in zapuščen. - Dobro je, da se tega dejstva zavedamo vsak trenutek in skrbimo za nežne, tople ljubeče odnose tudi takrat, ko si želimo biti sami.


Ljubezen in odnosi