Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: September 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 7. IX. - 7. X. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Zopet vam sporočam pomembno informacijo: Že vse letošnje leto izkušate posledice vašega načina življenja. Zato odprite oči in prisluhnite sebi, vašemu telesu in pričnite s spremenjenim obnašanjem takoj sedaj. Ne bo vas rešila medicina. Ne bo vam pomagalo nič na tem svetu, če si ne boste pomagali sami. Zaživite dober življenjski slog danes, takoj. To vam pomaga, da zaživite lepše, bolj uspešno in srečno življenje.

“Plača”Ljubezen in odnosi

Točno tako. September vam daje ‘plačo’ za vaš način življenja v preteklosti. In, če za vse, kar vam ni všeč kažete s prstom na okolico, potem pokažite s prstom na okolico tudi za vse uspehe, ki jih doživljate. Kajti, če so zaslužni za vse, česar ne marate, so ‘krivi’ tudi za vse, kar vam godi, kar vam ustreza. - Prebudite se! Nič vam ni poklonjeno. Ne ‘dobro in ne ‘slabo’. Oboje ste si prislužili.  Začnite torej služiti to, kar vam je dobro.

Modra lahkost bivanja…Življenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Ne glede na vse vaše delovanje v preteklosti, vam september teče dokaj gladko in prijazno. Šelepše pa vam lahko teče, ko se znebite samovšečnosti in pogledate na ljudi iz drugačnega zornega kota. Kajti mnogi vam pomagajo in mnogi vam skušajo pomagati. Sprejmite pomoč celo takrat, ko zanjo ne vidite razloga. Ko vse lahko opravite sami. S tem pomagate njim, a vse se vrača in vrnila se vam bo tudi ta prijaznost.

Časa je dovolj in tudi doma je lahko lepo…Izlet. Potovanje. Selitev.

Kajti že res, da imate sedaj več časa, da vas včasih zasrbijo podplati tako močno, da bi se takoj ‘sprehodili’ do letala in odšli na počitnice. Pa vendar mesečna energija tega za vas ne podpira. Veliko bolje je, da se posvetite sebi in vašim bližnjim, da se pozabavate kar tu, kjer ste doma. Saj imate kopico znancev in prijateljev, sosedov. In kaj pri tem ni dobro?

Opozorilo in spodbuda!Mesečna energijaPočutje
3    8   7Pomembni signaliMesečna energija

Energija meseca septembra za vas ni lahka. Čeprav vas razveseljuje z dobrimi rezultati povsod tam, kjer ste delali dobro; plačilo dobivate tudi na področjih, na katera ste v zadnjih mesecih in celo letih - pozabili. Tako ima ta čas za vas izredno velik pomen in se mu splača posvetiti ne le tako, da opravljate obveznosti, ki ste si jih nabrali. Pomembno je, da ste pozorni na potek tega časa, na vaše počutje in na vse, kar lahko izboljšate.

Pomemben smerokazPregled

Avgust vam je pokazal smernice tega, kako bo vaše življenje potekalo ne samo letos do konca leta, temveč v naslednjih devetih letih. Tako je predvsem pomembno, da ste pozorni nase, na tok življenja in na vaše sanje in cilje. Kajti lahko bi vas zaneslo k temu, da postanete ‘enosmerni’, da se ne spomnite razlogov, čemu počnete, kar počnete in tako pozabite nase, na zadovoljstvo sobivanja z ljudmi, na vaše zdravje…

Pokloni mi kavo

Človek gleda na potovanje in selitev preveč zlahka. Ker živimo v zelo dinamičnem času, ko imamo le malo časa zase - ko bi prisluhnili sebi in svojim bližnjim, se ne zavedamo, kakšne spremembe v našem življenju sproži potovanje na dolgo razdaljo. O tistih, ki se preselijo drugam, pa tako ali tako ne slišimo veliko in ne vemo, kaj se z njimi dogaja. Posledice potovanj na velike razdalje niso le nekajdnevne kot piše v wikipediji. Lahko so dolgotrajne in tako močne, da popolnoma spremenijo tok življenja človeka: od zdravja v bolezen; od uspeha v polomijo.


Selitev in potovanja

Človek je celostno bitje. V devetzvezdnem KI osnovne karakteristike človeka označujemo s tremi simboli, ki tvorijo več kot sedemsto različnih konfiguracij. Tako je za kvalitetno osebno svetovanje poznati točen datum rojstva in informacije izmenjevati na boljši način - osebno. V takšnem odnosu izveste veliko več in hitreje.

Življenjski cilji. Uspeh.

Včasih se človeku lahko dozdeva, da ne potrebuje nikogar. Da je sam sebi samozadosten in ga vsi ostali v življenju le ovirajo. O le nekaj ur mora miniti, da je človek sam, da nima nikogar, ki bi ga poklical, ki bi z njim podelil veselje ali žalost, ko se lahko počuti osamljen in zapuščen. - Dobro je, da se tega dejstva zavedamo vsak trenutek in skrbimo za nežne, tople ljubeče odnose tudi takrat, ko si želimo biti sami.


Ljubezen in odnosi

Mnogi ljudje rečejo: “Bolezen je prišla iznenada, brez opozorila”. Pa vendar, ko premislite, ko se spomnite svoje preteklosti, veste, da to v večini primerov ni res. Večinokrat ste bili opozorjeni na način življenja (obnašanje); obveščeni o tem, kakšno je zdravo življenje in tudi telesna moč in počutje sta vam kazala na to, v kakšnem stanju ste: ali ste polni moči, z nasmehomna licih, iskrivi in prijazni - ali pa že vaše obnašanje kaže na to, da ni vse v redu, ko ste utrujeni sredi dneva, ko se ne naspite, pa čeprav ste v postelji dolge dopoldnevne ure na dela prost dan. Vse to so opozorila, pa še marsikaj več…


Počutje