Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: September 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 7. IX. - 7. X. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Res. Ne pretiravajte z ničemer. Kajti ravno dober življenjski stil vam prinaša prave in dobre rezultate. Kajti rezultati ne nastajajo le na področjih, kjer si vi želite uspeh. Rezultat je vaše življenje: vaše zdravje; vaš prosti čas; vaši odnosi s soljudmi in predvsem odnos vas z vami samimi. Ta odseva na vašem počutju in počutje je tisto, s katerim gradite vaše zdravje. Še enkrat torej: Red, disciplina, čas pametno razporejen na vsa področja življenja.

Energija za vasLjubezen in odnosi

Septembra ste polni energije. A tako kot vam pravim že v drugih delih predvida - ne pretiravajte z delom. Odnosi so prav tako, če ne še bolj pomembni kot pa izvedba ‘nujnih’ opravil. Dogovori, jasno opredeljen skupni čas in dobršna mera aktivnosti, ki jih radostno opravljate s svojimi bližnjimi bo pomagala, da ne bodo boljši le odnosi in počutje in rezultati vaših prizadevanj, temveč vse vaše življenje.

RezultatiŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

September je čas, ko vam svet kaže in daje natančno to in toliko kot ste si prislužili v preteklih mesecih in letih. Vendar je to šele začetek. Ko nadaljujete z vašimi nameni in greste k vašim dolgoročnim ciljem, so rezultati letošnjega septembra le bleda senca tistega, kar lahko še dosežete. Prav zato delujte umirjeno in opazujte sebe, vašo okolico in pri svojem delu vzdržujte red, kakršnega pričakujete od drugih.

Lahko se preselite, potujte pa ne!Izlet. Potovanje. Selitev.

Seveda pa morate vedeti, katera smer je dobra za vašo selitev. Pa ne le za vas, temveč za vse tiste, ki se selijo skupaj z vami. Kajti prav sedaj (letos) je še pravi čas za to, da se preselite, če že imate ta namen. Nato dolgo časa ne bo več tako ugodne energije zato, da se preselite.

Mesečna energijaDelo, akcija, uresničevanjePočutje in zdravje

Kolikokrat ste prečitali vaš letošnji letni predvid? Napisan je z namenom, da iz tega leta naredite, potegnete več in, da je izkupiček večji in boljši kot bi bil brez predvida. Septembrska energija vas vodi k uresničitvi vsega, za kar si prizadevate ne le zadnjih nekaj let. Ne. Tisti, ki ste vztrajali na svoji poti sedaj pričnete prejemati veliko večje in boljše rezultate kot tisti, ki ste se ves čas menjali vašo pot. September je za vas podporen.

Ne pretiravajte
2    7   6Delo ali tlaka?Pregled

Ali delate ali tlačanite? Kaj je delo? Koliko ur dela na dan je potrebno za dobro in lepo življenje? In kaj je dobro in lepo življenje. Ste si to podobo ustvarili sami? Večina ljudi v življenju spozna, da je dobro življenje sestavljeno iz mnogih različnih elementov in da denar pri tem skorajnikoli ni na prvem mestu. In to je faktor, ki se ga zavedajte. In skladno s tem razporedite vaš čas med vse tiste zadeve, ki vas osrečujejo, ki vam prinašajo zdravje, zadovoljstvo, prijaznost in nasmeh na obrazu in v srcu.

Pokloni mi kavo

Mnogi ljudje rečejo: “Bolezen je prišla iznenada, brez opozorila”. Pa vendar, ko premislite, ko se spomnite svoje preteklosti, veste, da to v večini primerov ni res. Večinokrat ste bili opozorjeni na način življenja (obnašanje); obveščeni o tem, kakšno je zdravo življenje in tudi telesna moč in počutje sta vam kazala na to, v kakšnem stanju ste: ali ste polni moči, z nasmehomna licih, iskrivi in prijazni - ali pa že vaše obnašanje kaže na to, da ni vse v redu, ko ste utrujeni sredi dneva, ko se ne naspite, pa čeprav ste v postelji dolge dopoldnevne ure na dela prost dan. Vse to so opozorila, pa še marsikaj več…


Počutje

Včasih se človeku lahko dozdeva, da ne potrebuje nikogar. Da je sam sebi samozadosten in ga vsi ostali v življenju le ovirajo. O le nekaj ur mora miniti, da je človek sam, da nima nikogar, ki bi ga poklical, ki bi z njim podelil veselje ali žalost, ko se lahko počuti osamljen in zapuščen. - Dobro je, da se tega dejstva zavedamo vsak trenutek in skrbimo za nežne, tople ljubeče odnose tudi takrat, ko si želimo biti sami.


Ljubezen in odnosi

Človek gleda na potovanje in selitev preveč zlahka. Ker živimo v zelo dinamičnem času, ko imamo le malo časa zase - ko bi prisluhnili sebi in svojim bližnjim, se ne zavedamo, kakšne spremembe v našem življenju sproži potovanje na dolgo razdaljo. O tistih, ki se preselijo drugam, pa tako ali tako ne slišimo veliko in ne vemo, kaj se z njimi dogaja. Posledice potovanj na velike razdalje niso le nekajdnevne kot piše v wikipediji. Lahko so dolgotrajne in tako močne, da popolnoma spremenijo tok življenja človeka: od zdravja v bolezen; od uspeha v polomijo.


Selitev in potovanja

Človek je celostno bitje. V devetzvezdnem KI osnovne karakteristike človeka označujemo s tremi simboli, ki tvorijo več kot sedemsto različnih konfiguracij. Tako je za kvalitetno osebno svetovanje poznati točen datum rojstva in informacije izmenjevati na boljši način - osebno. V takšnem odnosu izveste veliko več in hitreje.

Življenjski cilji. Uspeh.