Astrologija Devetzvezdni KI

Predvid za  leto 2017

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Za mesečni predvid kliknite na številko meseca v menuju: 2017

Vojko J Kalan

Devetzvezdni KI
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Rdeča Kovina 7

Leto 2017 - v hiši:  2
4. II. 2017 - 4.II. 2018

9

5

7

8

1

3

4

6

2

Vroče! - Hladno!                                                                            


Res. Včasih vroče, včasih hladno. Včasih polno strasti, drugič - dolgočasno. Čeprav vam ne bo šlo najbolj od rok, je letošnje leto za vas odlično za načrtovanje in učenje. No, če ne čutite potrebe, da bi se učili načrtovano, iz knjig, filmov ali tečajev se boste učili iz življenja. Ali bo to počasi ali na hitro, je povsem odvisno od vašega obnašanja. Kajti prehitre akcije, vas lahko pripeljejo v situacije, ko boste primorani mirovati, ko vam energija jasno demonstrira, da ste delovali prehitro in vas - namesto za tri korake naprej, postavi dva koraka nazaj. Kajti letos le redkokdaj delujejo vaše ‘instant rešitve’  v katerih ste zadnja leta zelo uspešni. Pri takšnem delovanju vam ‘zmanjka sape’ tik pred zdajci in tako lahko porečete tako kot tisti prislovični lovec, da je zajca skoraj ujel. Vendar vas ‘skoraj’ nikoli ne bo zadovoljil. Bolje je, da delujete bolj modro, bolj premišljeno in počasi in ste kot tisti lovec, ki je zajca “...komaj ujel”, čeprav je bil zelo hiter in je skakal levo, desno...

 


Energija
Upravljanje z energijo

Letos ste na najnižjem energijskem nivoju v zadnjih devetih letih. Hkati na vas vpliva takšna energija, da v nekaterih trenutkih zaresonira z vašo. Takrat vzplamtite kot ogenj, ki vzplamti, ko vanj zapiha pravi veter. Energija, ki vpliva na vas in vaša energija skupaj - tvorita močno energijo, ki vas lahko ponese naprej, vas zradosti, pokaže uspeh in nato prehitro ugasne, da bi se radost spremenila v srečo in da bi dosegli cilj. Takšne situacije se ponavljajo ena za drugo in tisti, ki se ne zavedajo takšne letne energije, so lahko včasih razočarani sami nad seboj. Vi pa veste. In tako lahko dosežete uspeh in srečo, ko energijo zvezd na pravi način uskladite z vašo energijo. Kajti skrivnost tiči v tem, da nikoli ne porabite vse energije, da nikoli ne vložite vse svoje moči do takšne mere, da vam jo zmanjka ravno v trenutku, ko se že dotaknete cilja, a ga ne dosežete. Pameten premislek, kjer uporabite vaše znanj in modrost, pa tudi šesti čut vam pomagajo, da s počasno akcijo, dosežete skoraj vse, kar si zastavite.

Izzivi
Ritem, strast in hitrost

Kajti, če ste se v zadnjih letih navadili, da je bilo pomembno na hitro ujeti priložnost v trenutku, ko se je pojavila, se letos takšno obnašanje dostikrat spridi v neuspeh, včasih pa celo v neželeno situacijo. Vaša strast za življenjem, kjer lahko živite lahkotno, prijetno, zabavno in malce lenobno življenje je močna. Ko jo začutite, pozabite na Svet in ni čudno, da ste takrat dosegate vaše uspehe in srečo. Vendar je letos pomembno, da se za za priložnostmi ne zaženete z vso silo, temveč da najdete takšen način delovanja, ko delujete premišljeno in predvsem počasi in kljub temu pridete do uspeha. In zagotavljam vam, da je to mogoče.

Prednosti
Načrtovanje in učenje

Ker letos energije nimate na pretek - čeprav se zdi tako - hitreje in lažje spoznate (ali verjamete, ker že imate izkušnje), da hitra akcija ni vedno prava rešitev. Tako se pričnete zavedati, da je dobra mera načrtovanja še kako pomembna celo za kratkoročne načrte. Na dolgoročne pa vpliva še bolj. Namesto hitrih, taktičnih akcij uporabite modro strategijo, ki jo pripravite vnaprej in imate vedno dovolj časa, da dodate nova znanja. Hkrati pa delujete dolgoročno. Pri takšnem načinu dela, se zavedate kakšni in kateri so vaši dolgoročni cilji. Tako je letos odličen čas, da se podprete z znanji, ki ki jih boste potrebovali v vaših dolgoročnih načrtih, ki jih boste aktivirali prihodnje leto. Kajti takrat za načrtovanje in učenje ne bo več veliko časa.  - Ne verjamete? Ni potrebno verjeti. A takrat, ko boste načrte in novo znanje potrebovali, takrat bo leto že mimo.

Zdravje in počutje
Prezeblost - vročina!

Kot je v tem predvidu že nekajkrat omenjeno, ste letos v obdobju najnižje energije v zadnjih devetih letih. To občutite tako, da vas dostikrat lahko zebe celo v okoliščinah, ko ste zdravi in ko drugi hlada ne občutijo. Zebe vas lahko tako čez dan in ob sončnih dnevih. Še posebej čutite pomanjkanje energije v nočeh, ko ste pretiravali z delom ali pa ste zanemarili redne obroke hrane ali pa oboje. Hlad takrat občutite prav do kosti. In takrat ni modro, da se uležete poleg vročega radiatorja, da pretiravate s kopeljo v vročem jakuziju.  

Potovanja in selitev
Potovanja letos za vas niso zaželena!