Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Oktober 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 8. X. - 6. XI. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

8    4   4
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Pravim vam, da je čas, da stopite naprej. Seveda. Vendar ne tako kot bik v trgovino s porcelanom. Kajti vaše fizično stanje se izboljšuje, to pa ne pomeni, da ste močni tako kot pred desetimi ali več leti. Pogosto vas vznemirijo stvari iz okolice, ali pa vi vznemirite okolico z vašim nenavadno hitro odločitvijo. Delujte mirno, kajti sicer se utegne poslabšati situacija z očmi in srcem in znova se lahko prebudijo težave z jetri in žolčem.

Zdravje je ključnoLjubezen in odnosi

Za lepo, prijazno in dobro ljubezensko življenje ima v tem času zdravje za vas ključni pomen. Bolj kot ste zdravi, lepše in boljše je vaše ljubezensko življenje, bolj odprto je vaše srce in več ljubezni imate tako zase kot za vse vaše ljube. To je čas, ko ste nežni, prijazni, ljubeči in srčni, ko ste zdravi in takrat, ko se ne počutite tako, je konec s prijaznostjo, nežnostjo in srčnostjo. Izkoristite ta čas, da se približate vašim ljubim, da ste nežni, prijazni, da jih sprejmete in začutite njihovo ljubezen.

Start!Življenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Oktobra ste že lahko priča prvim nežnim rezultatom vaših prizadevanj v letošnjem letu. Čeprav lahko vašo smer poslovnega delovanja še kadarkoli spremenite, je modro opazovati razvoj dogodkov meseca oktobra. Vztrajajte na področjih, ki vam kažejo vsaj nežen razvoj v želeni smeri, kajti večje rezultate lahko pričakujete v času dveh mesecev. Do takrat pa imate še obilo časa, da se usmerite ustrezno. Kajti kljub vsemu je letošnje leto le začetek obdobja in prvi občutni rezultati pridejo prihodnje leto.

Doma je zanimivoIzlet. Potovanje. Selitev.

Ko res želite potovati, načrtujete potovanje za marec prihodnje leto. Takrat se za vas prvič odpre ugodna energija za potovanja proti vzhodu ali proti zahodu in v nasprotni smeri. Do takrat pa je dobro, da so vaša potovanja kratkotrajna - le za teden ali deset dni. Sicer pa je vaše življenje dovolj pestro tukaj in sedaj. In tudi spočijete se laže v znanem okolju.

Odločno, počasi in vztrajnoMesečna energijaPočutjePrilagajanje

Letos ste pod vplivom nove energije. Sami sebi lahko dajete moč, upanje in vero, da življenje steče lepše in boljše. In sedaj, ko teče že deveti mesec letošnjega leta (KI-jevo leto se prične 4. Februarja), že verjamete, da se svet res premika na boljše. Tako je oktober čas, ko se najlaže prilagodite novim razmeram: najprej v duhu, nato še v telesu. Začnete lahko nove korake naprej k vašim življenjskim ciljem. Energija vas podpira.

Veselo naprej!Pregled

Ene glede na izzive in težave, s katerimi se soočate v življenju letos in še posebej zadnja dva meseca, ko si sami podstavljate ovire pred lastne noge, ko gledate v daljavo, čeprav je vse, prav vse kar potrebujete za prijazno življenje, za uspešen začetek posla, za korake k boljšemu počutju in lepšim odnosom - nanizano tik pred vami, pred vašimi očmi in rokami. Zberite se. Pametno uporabljajte življenjsko energijo za stvari, ljudi in dogodke, ki so za vas pomembni in pustite ob strani vse tisto, kjer energijo točite v prazno. Saj bencina tudi ne točite v kanalizacijo, mar ne?

Pokloni mi kavo

Mnogi ljudje rečejo: “Bolezen je prišla iznenada, brez opozorila”. Pa vendar, ko premislite, ko se spomnite svoje preteklosti, veste, da to v večini primerov ni res. Večinokrat ste bili opozorjeni na način življenja (obnašanje); obveščeni o tem, kakšno je zdravo življenje in tudi telesna moč in počutje sta vam kazala na to, v kakšnem stanju ste: ali ste polni moči, z nasmehomna licih, iskrivi in prijazni - ali pa že vaše obnašanje kaže na to, da ni vse v redu, ko ste utrujeni sredi dneva, ko se ne naspite, pa čeprav ste v postelji dolge dopoldnevne ure na dela prost dan. Vse to so opozorila, pa še marsikaj več…


Počutje

Včasih se človeku lahko dozdeva, da ne potrebuje nikogar. Da je sam sebi samozadosten in ga vsi ostali v življenju le ovirajo. O le nekaj ur mora miniti, da je človek sam, da nima nikogar, ki bi ga poklical, ki bi z njim podelil veselje ali žalost, ko se lahko počuti osamljen in zapuščen. - Dobro je, da se tega dejstva zavedamo vsak trenutek in skrbimo za nežne, tople ljubeče odnose tudi takrat, ko si želimo biti sami.


Ljubezen in odnosi

Človek je celostno bitje. V devetzvezdnem KI osnovne karakteristike človeka označujemo s tremi simboli, ki tvorijo več kot sedemsto različnih konfiguracij. Tako je za kvalitetno osebno svetovanje poznati točen datum rojstva in informacije izmenjevati na boljši način - osebno. V takšnem odnosu izveste veliko več in hitreje.

Življenjski cilji. Uspeh.

Človek gleda na potovanje in selitev preveč zlahka. Ker živimo v zelo dinamičnem času, ko imamo le malo časa zase - ko bi prisluhnili sebi in svojim bližnjim, se ne zavedamo, kakšne spremembe v našem življenju sproži potovanje na dolgo razdaljo. O tistih, ki se preselijo drugam, pa tako ali tako ne slišimo veliko in ne vemo, kaj se z njimi dogaja. Posledice potovanj na velike razdalje niso le nekajdnevne kot piše v wikipediji. Lahko so dolgotrajne in tako močne, da popolnoma spremenijo tok življenja človeka: od zdravja v bolezen; od uspeha v polomijo.


Selitev in potovanja