Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Oktober 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 8. X. - 6. XI. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

7    3   3
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

‘Gugalniška’ energija vas nenehno spodbuja k aktivnosti. Tako se v vas pojavlja nemir, ki mu ne poznate vzroka. Brez skrbi. Umirite se. Vaše reakcije so prave in pravočasne. Tako lahko zadihate in živite mirno in zdravo. Raje posvetite več pozornosti sprošpčenim sprehodom v naravi, nemastni hrani. Privoščite si vsaj sedem ur spanja in se izognite alkoholnim pijača, pa tudi drugim poživilom: kava, čaj, tobak,…

Kaj želite?Ljubezen in odnosi

Za vse, ki ste samski, je oktober odličen čas, ko doživite kopico novih srečanj in imate veliko priložnosti, da navežete stike z ljudmi, ki so vam všeč. Hkrati je to čas, ko vidite in čutite več kot običajno. Ko si poklonite več časa za vaše ljube, jih vidite na nov način. V njih opazite nove lastnosti, ki jih do sedaj za vas ‘niso imeli’. Tako je oktober čas, da z vašimi najbližjimi pričnete novo, bolj zanimivo življenje. Oblikovalci le-tega ste vi sami!

IzziviŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Oktobra se pred vami pojavlja tudi kopico poslovnih izzivov. Pa ne hitite preveč. Dobro poglejte v vsako posodo, preden si postrežete zajtrk. Kajti te priložnosti so novi začetki. Prehitra reakcija vam ne bo naredila koristi. Preden stopite v neznano hišo je dobro in prav, da veste, kako boste od tu prišli. In časa imate dovolj, saj ste bolj agilni od večine.

Jugovzhod - severozahodIzlet. Potovanje. Selitev.

To sta dve smeri v kateri je za vas oktobra pot ugodna in vam bo prinesla ugodne rezultate. Seveda je pomembna iizbira smeri glede vsebine vašega potovanja, oziroma ciljev, ki jih želite doseči. Vendar, ko potujete v teh dveh smereh, ne boste zgrešili veliko. Vedo se obrne vam v prid.

UmirjenostMesečna energijaPočutjeGugalnicaMesečna energija

Res. Oktobra se utegnete počutiti kot na gugalnici. Ko se že približate točki, kjer bi lahko padli, se smer gibanja spremeni in zopet greste v nasprotni smeri. In, ko vam nekdo pred nosom ponuja roko, se smer zopet spremeni. Pa ni nič hudega, ko veste, da ste na gugalnici. V vsakdanjem življenju pa je takšna situacija lahko velik iizziv in zanjo potrebujete nekaj izkušenj in pravilno reakcijo. Sicer pa jeto čas novih začetkov, ki vodijo v smeri izkušenj iz lanskega leta.

Novi začetkiPregled

Oktober je čas novih začetkov. A ti začetki naj vam bodo bolj v poduk kot zares hiter start k vašim željam in ciljem. Ker je okotber napovednik prihodnjega leta, je boljše izkoristiti ga za načrtovanje vsega, kar želite prihodnje leto pričeti ali narediti. Kajti letošnje leto za vas ne podpira hitrih, nenadnih in nenačrtovanih aktivnosti. In, čeprav se v začetku lahko zdi, da moje trditve niso resnične, se vam lahko kasneje zadeve zataknejo na področju in na tisti način, ki vas bo postavil nazaj in vam onemogočil nadaljnje delovanje. Tako je edino res dobro priporočilo to, da poskrbite za vaše zdravje; da ne pretiravate s športnimi aktivnostmi ali s čimerkoli, kjer se stvari odvijajo hitro in nepričakovano. Časa ni več veliko. Raje načrtujte aktivnosti za naslednje leto.

Pokloni mi kavo

Mnogi ljudje rečejo: “Bolezen je prišla iznenada, brez opozorila”. Pa vendar, ko premislite, ko se spomnite svoje preteklosti, veste, da to v večini primerov ni res. Večinokrat ste bili opozorjeni na način življenja (obnašanje); obveščeni o tem, kakšno je zdravo življenje in tudi telesna moč in počutje sta vam kazala na to, v kakšnem stanju ste: ali ste polni moči, z nasmehomna licih, iskrivi in prijazni - ali pa že vaše obnašanje kaže na to, da ni vse v redu, ko ste utrujeni sredi dneva, ko se ne naspite, pa čeprav ste v postelji dolge dopoldnevne ure na dela prost dan. Vse to so opozorila, pa še marsikaj več…


Počutje

Včasih se človeku lahko dozdeva, da ne potrebuje nikogar. Da je sam sebi samozadosten in ga vsi ostali v življenju le ovirajo. O le nekaj ur mora miniti, da je človek sam, da nima nikogar, ki bi ga poklical, ki bi z njim podelil veselje ali žalost, ko se lahko počuti osamljen in zapuščen. - Dobro je, da se tega dejstva zavedamo vsak trenutek in skrbimo za nežne, tople ljubeče odnose tudi takrat, ko si želimo biti sami.


Ljubezen in odnosi

Človek je celostno bitje. V devetzvezdnem KI osnovne karakteristike človeka označujemo s tremi simboli, ki tvorijo več kot sedemsto različnih konfiguracij. Tako je za kvalitetno osebno svetovanje poznati točen datum rojstva in informacije izmenjevati na boljši način - osebno. V takšnem odnosu izveste veliko več in hitreje.

Življenjski cilji. Uspeh.

Človek gleda na potovanje in selitev preveč zlahka. Ker živimo v zelo dinamičnem času, ko imamo le malo časa zase - ko bi prisluhnili sebi in svojim bližnjim, se ne zavedamo, kakšne spremembe v našem življenju sproži potovanje na dolgo razdaljo. O tistih, ki se preselijo drugam, pa tako ali tako ne slišimo veliko in ne vemo, kaj se z njimi dogaja. Posledice potovanj na velike razdalje niso le nekajdnevne kot piše v wikipediji. Lahko so dolgotrajne in tako močne, da popolnoma spremenijo tok življenja človeka: od zdravja v bolezen; od uspeha v polomijo.


Selitev in potovanja