Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Oktober 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 8. X. - 6. XI. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

6    2   2
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Ne. Ni konca novim izzivom in ga tudi ne bo, vse dokler ste med živimi. Tako lahko ves čas iščete znanje, ki vam pomaga, da za vaše počutje delate vsak dan. Kajti življenje ni vedno lažje. Le vi ste lahko vedno boljši in tako laže premagujete izzive, ki se vam pojavljajo na tej poti. Zato nikar ne hitite, naj se vam ne mudi sedaj, ko ste malce močnejši in bolj zdravi. Kati, če boste prehitro naredili dva koraka naprej, vas energija meseca kaj hitro postavi tri korake nazaj.

Oktober - priprava na nove začetkeLjubezen in odnosi

Že res, da se boste imeli celo prihodnje leto čas pripravljati na nekaj zelo, zelo dinamičnih let v vašem življenju. Vendar se zelo pisano življenje za vas prične že prihodnje leto, kajti 4. februarja se ne pričenja le novo energijsko leto. Začne se novo devetletje. In končno izplavate iz energije, ko vas okolica ne razume ali celo ne sprejema v čas, ko vas bodo hoteli imeti v svoji bližini malodane - vsi.

Aktivno načrtovanjeŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Če je za nekatere njihovo življenje - uspeh, za druge zabava, za tretje nenehen izziv, je za vas vse vaše življenje - eno samo, dolgotrajno učenje. Pa vendar je prepleteno tudi s srečo, z zadovoljstvom z zabavo, z zaupanjem in - z uspehi. In pred vami je čas, ki vam bo nudil vse, kar si vi želite. Le od vas je odvisno, kaj voste in česa ne boste doživeli. Tako je oktober čas za načrtovanje vsega, kar hočete …

Potujte prijaznoIzlet. Potovanje. Selitev.

Čeprav vam ne svetujem dolgih in dolgotrajnih potovanj, imate oktobra dve ugodni smeri za potovanja v smeri jugovzhod - severozahod in v nasprotni smeri. Toplo vam odsvetujem potovanja v smeri proti severu in proti jugu, ter zelo obetajoča potovanja proti vzhodu. In, ko greste na pot se najo vedno dobro pripravite. Tako imejte vedno dovolj časa za prav vse opravke na poti in prav nikoli naj se vam ne mudi in nikoli ne hitite.

Ni koncaMesečna energijaPočutje in zdravjePremik in nova energija

Oktobra k vam prihaja paket nove, včasih vesele, včasih malo temnejše energije. Bistvo pa je, da se svet spet premika naprej. Odobro in prav je, da to energijo sprejmete z veseljem. Še bolj pomembno je, da sprejmete tudi vse, kar je temno, a da se tam ne zadržujete predolgo. Le toliko, da se pričnete zavedati, kaj vas ‘drži’ v temi in nato iščete načine, da se nasmehnete, ko najdete vizije, ki vas navdahnejo z radostjo v srcu.

Vrata iz temePregled

Čeprav oktobra čutite, da se svet za vas spet premika naprej, to še ni čas, ko bi izplavali iz temnih voda razližnih nevarnosti in težav, ki se vam pojavljajo ne le letos, temveč zadnjih devet let. Tako je najbolj pomembno, da ste našli vam podporen način življenja. A iskanja in učenja še ni konec. Vse to je le priprava na čas, ko boste morali postati veliko bolj dinamični v odkrivanju rešitev zase in za vaše bližnje, kajti mnogi iščejo rešitev v vas. Vi ste postali njihov vzgled, čeprav tega še ne veste.

Pokloni mi kavo

Mnogi ljudje rečejo: “Bolezen je prišla iznenada, brez opozorila”. Pa vendar, ko premislite, ko se spomnite svoje preteklosti, veste, da to v večini primerov ni res. Večinokrat ste bili opozorjeni na način življenja (obnašanje); obveščeni o tem, kakšno je zdravo življenje in tudi telesna moč in počutje sta vam kazala na to, v kakšnem stanju ste: ali ste polni moči, z nasmehomna licih, iskrivi in prijazni - ali pa že vaše obnašanje kaže na to, da ni vse v redu, ko ste utrujeni sredi dneva, ko se ne naspite, pa čeprav ste v postelji dolge dopoldnevne ure na dela prost dan. Vse to so opozorila, pa še marsikaj več…


Počutje

Včasih se človeku lahko dozdeva, da ne potrebuje nikogar. Da je sam sebi samozadosten in ga vsi ostali v življenju le ovirajo. O le nekaj ur mora miniti, da je človek sam, da nima nikogar, ki bi ga poklical, ki bi z njim podelil veselje ali žalost, ko se lahko počuti osamljen in zapuščen. - Dobro je, da se tega dejstva zavedamo vsak trenutek in skrbimo za nežne, tople ljubeče odnose tudi takrat, ko si želimo biti sami.


Ljubezen in odnosi

Človek je celostno bitje. V devetzvezdnem KI osnovne karakteristike človeka označujemo s tremi simboli, ki tvorijo več kot sedemsto različnih konfiguracij. Tako je za kvalitetno osebno svetovanje poznati točen datum rojstva in informacije izmenjevati na boljši način - osebno. V takšnem odnosu izveste veliko več in hitreje.

Življenjski cilji. Uspeh.

Človek gleda na potovanje in selitev preveč zlahka. Ker živimo v zelo dinamičnem času, ko imamo le malo časa zase - ko bi prisluhnili sebi in svojim bližnjim, se ne zavedamo, kakšne spremembe v našem življenju sproži potovanje na dolgo razdaljo. O tistih, ki se preselijo drugam, pa tako ali tako ne slišimo veliko in ne vemo, kaj se z njimi dogaja. Posledice potovanj na velike razdalje niso le nekajdnevne kot piše v wikipediji. Lahko so dolgotrajne in tako močne, da popolnoma spremenijo tok življenja človeka: od zdravja v bolezen; od uspeha v polomijo.


Selitev in potovanja