Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Oktober 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 8. X. - 6. XI. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

5    1   1
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Moj coach pravi: “Disciplina je navdušenje, ki ga spremeniš v navado.”. In energijsko je sedaj čas, ko z redom (navado) lahko dobiš največ energije, ko je seveda navada sama po sebi tudi takšna, da ne škoduje, temveč koristi. Na ta način si lahko pomagate pri težavah, ki se lahko pojavljajo ta mesec in so povezane s spodnjim delom telesa - od pasu navzdol. Lahko pa tudi s krvjo, z ušesi in seveda s ‘psiho’. Izognite se poživilom.

Vidite (pre)več!Ljubezen in odnosi

Oktober je čas, ko ‘vidite’ to, kar se z očmi ne da videti. Slišite to, kar se z ušesi slišati ne da. Čutite več kot čutite običajno. Torej o vašem okolju veste več kot marsikdaj drugi vedo o sebi. To je lahko včasih celo strašljivo. Zavedajte pa se, da je to vaša resnica in kljub vsemu, kar doživljate ostanite do vaših ljubih, do vaše okolice nežni, spoštljivi in ljubeči.

SaldoŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Oktobra točno veste, koliko in kaj ste zaslužili v preteklih mesecih in letih. To je ‘saldo’ vašega življenja v preteklih devetih mesecih, ki nakazuje tudi ‘saldo’ daljšega obdobja večih let. Do konca januarja 2018 še lahko izboljšate stanje. Pri tem se zavedajte, da je najboljši prihodek tisti, ki je stalen, reden, pa čeprav ni največji. Negujte dobre odnose.

Vzhod - zahodIzlet. Potovanje. Selitev.

Če res morate potovati, je potovanje iz vzhoda na zahod in v nasprotni smeri lahko ugodno, vendar le za krajša potovanja tako po času kot po razdalji. Sicer pa je bolje, da več časa posvetite sebi in vsem tistim, ki so vam že leta zvesti in vam stojijo ob strani ne glede na vse, kar se dogaja. Naj drugi potujejo namesto vas. Povprašajte kdo si to želi. Presenečeni boste nad rezultati.

Red in disciplinaMesečna energijaPočutjeSvetloba v temíMesečna energija

Oktober je za vas prav poseben mesec. Ni vedno svetâl in prijeten, vendar z njegovo pomočjo lahko dosežete več svetlobe in boljše življenje, ko se ne prepuščate hladu in temi, temveč se zavedate, da ste to, kar doživljate tudi vi. Kajti emergija vode je močna in vam prinese mnoge koristi zato je sprenevedanje, ignoranca ali odganjanje te energije odveč, le prepuščati se ji ne smete, temveč jo sprejmete in ljubite sebe, kakršni ste.

Prikrivanje skrivnosti!Pregled

September je čas, ko lahko na dan pridejo tiste vaše skrivnosti, ki vas najbolj bolijo - predvsem iz intimnega in finančnega življenja. Najbolje je, da se s stvarmi, za katere se ne želite pokazati v javnosti, v tem času sploh ne ukvarjate. Kajti srivanje ne bo pomagalo. Vaš energijo raje usmerite v vam in vašemu zdravju podporen življenjski slog. Kajti do konca januarja 2018 imate še dovolj časa, da izboljšate vaše fizično stanje, vendar le, če ta cilj pričnete uresničevati sedaj in ne šele takrat, ko bo bolelo.

Pokloni mi kavo

Mnogi ljudje rečejo: “Bolezen je prišla iznenada, brez opozorila”. Pa vendar, ko premislite, ko se spomnite svoje preteklosti, veste, da to v večini primerov ni res. Večinokrat ste bili opozorjeni na način življenja (obnašanje); obveščeni o tem, kakšno je zdravo življenje in tudi telesna moč in počutje sta vam kazala na to, v kakšnem stanju ste: ali ste polni moči, z nasmehomna licih, iskrivi in prijazni - ali pa že vaše obnašanje kaže na to, da ni vse v redu, ko ste utrujeni sredi dneva, ko se ne naspite, pa čeprav ste v postelji dolge dopoldnevne ure na dela prost dan. Vse to so opozorila, pa še marsikaj več…


Počutje

Človek gleda na potovanje in selitev preveč zlahka. Ker živimo v zelo dinamičnem času, ko imamo le malo časa zase - ko bi prisluhnili sebi in svojim bližnjim, se ne zavedamo, kakšne spremembe v našem življenju sproži potovanje na dolgo razdaljo. O tistih, ki se preselijo drugam, pa tako ali tako ne slišimo veliko in ne vemo, kaj se z njimi dogaja. Posledice potovanj na velike razdalje niso le nekajdnevne kot piše v wikipediji. Lahko so dolgotrajne in tako močne, da popolnoma spremenijo tok življenja človeka: od zdravja v bolezen; od uspeha v polomijo.


Selitev in potovanja

Včasih se človeku lahko dozdeva, da ne potrebuje nikogar. Da je sam sebi samozadosten in ga vsi ostali v življenju le ovirajo. O le nekaj ur mora miniti, da je človek sam, da nima nikogar, ki bi ga poklical, ki bi z njim podelil veselje ali žalost, ko se lahko počuti osamljen in zapuščen. - Dobro je, da se tega dejstva zavedamo vsak trenutek in skrbimo za nežne, tople ljubeče odnose tudi takrat, ko si želimo biti sami.


Ljubezen in odnosi

Človek je celostno bitje. V devetzvezdnem KI osnovne karakteristike človeka označujemo s tremi simboli, ki tvorijo več kot sedemsto različnih konfiguracij. Tako je za kvalitetno osebno svetovanje poznati točen datum rojstva in informacije izmenjevati na boljši način - osebno. V takšnem odnosu izveste veliko več in hitreje.

Življenjski cilji. Uspeh.