Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Oktober 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 8. X. - 6. XI. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

4    9   9
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Oktober je res pester. Popularni ste med ljudmi in kaj rado vas lahko zanese v delovanje, ki vam ne prinaša nič dobrega. Zavedajte se, da je energija uspeha, slave, dobrih priložnosti - vaša energija. Ne  glede na to za kaj jo uporabljate. Tako je modro, da jo porabite tam, kjer vamprinaša to, kar potrebujete, kar vam je v korist in dobrobit. Kajti ta mesec lahko prehitro potrošite vaše zaloge energije, ki nato pripeljejo do neželenih telesnih stanj.

Najprej najbolj pomembnoLjubezen in odnosi

Današnji svet je ‘narejen’ tako, da se večino časa ukvarjamo z ‘nujnimi’ zadevami. In cel dan je zapolnjen z nujnimi opravili in aktivnostmi tako, da se ne vprašatmo več, kaj je zares potrebno in ali je to za vas zares pomembno. Ali ta vaša aktivnost vodi k uresničenju vaših želja, vaših potreb. Ali vas vodi k dolgoročnim ciljem. So vam odnosi pomembni? Kaj hočete doseči v življenju? Kaj vam ta cilj pomeni brez soljudi?

PriložnostiŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Oktober vam prinaša kopico priložnosti, ki pa jih ne opazite vse dokler  se ukvarjate s tem, kar se je zgodilo v prvih devetih meseih tega leta. Na drugi strani so te priložnosti le kratkotrajne. Imate jih le tisti trenutek, ko se vam pokažejo - in le takrat jih lahko izkoristite. Tako ne bodite skopi z besedami, z vprašanji, da o priložnosti izveste več. In ne oklevajte, sprejmite jih, ko so ugodne za vas. In ne pričakujte, da bi bile jutri še vedno na voljo. Ne bodo!

Še vedno je najboljše - domaIzlet. Potovanje. Selitev.

To pa ne pomeni, da ne smete nikamor. Vedno lahko potujete na dvojni razdalji običajnega tedenskega premika. Na daljše razdalje pa vam ni potrebno potovati, kajti dovolj dobre in ustrezne aktivnosti je tu v vaši bližini.

Oči, srce, ožilje, glavaMesečna energijaPočutjeIzkušnje in priložnosti

Energija ognja je za vas še bolj posebna kot za druge ljudi. Daje vam priložnosti za izkušnje, ki vam pomagajo, da vaše življenje oblikujete lepše in boljše, podajo vam priznanja za preteklost in ponudijo kopico priložnosti, da vaše življenje naredite lepše in svetlejše že danes. To je čas slave: takšne, ki vam je všeč, pa tudi tiste, ki vam ni. Kajti na dan pridejo posledice ašega delovanja v preteklih osmih mesecih. In mesec oktober je napovednik leta 2018!

Degustacija pred kameroPregled

Ne, ne. Ne bo vam treba na oder, niti pred TV kamere ali računalnik, da bi oddajali v živo na YT ali fb! Kajti pred ‘kamero’ ste tako ali tako vse življenje, ta mesec pa je poseben in vas opazi vsakdo, ne glede na to, kje se gibljete in kaj delate. In ne le to. Mesec oktober vam nudi mnogo prijaznih priložnosti, priznanja za pretekle uspehe in še izkušnjo prihodnosti naslednjega leta. In, ko želite sebi dobro, čimprej razčistite z neprijetnimi dogodki letošnjega leta. Pa netako, da bi jih potisnili vstran, v podzavest. Ne, razčistiti morate z njimi v popolnosti. Obstajajo zelo enostavni in dokaj hitri načini za to…

Pokloni mi kavo

Mnogi ljudje rečejo: “Bolezen je prišla iznenada, brez opozorila”. Pa vendar, ko premislite, ko se spomnite svoje preteklosti, veste, da to v večini primerov ni res. Večinokrat ste bili opozorjeni na način življenja (obnašanje); obveščeni o tem, kakšno je zdravo življenje in tudi telesna moč in počutje sta vam kazala na to, v kakšnem stanju ste: ali ste polni moči, z nasmehomna licih, iskrivi in prijazni - ali pa že vaše obnašanje kaže na to, da ni vse v redu, ko ste utrujeni sredi dneva, ko se ne naspite, pa čeprav ste v postelji dolge dopoldnevne ure na dela prost dan. Vse to so opozorila, pa še marsikaj več…


Počutje

Človek je celostno bitje. V devetzvezdnem KI osnovne karakteristike človeka označujemo s tremi simboli, ki tvorijo več kot sedemsto različnih konfiguracij. Tako je za kvalitetno osebno svetovanje poznati točen datum rojstva in informacije izmenjevati na boljši način - osebno. V takšnem odnosu izveste veliko več in hitreje.

Življenjski cilji. Uspeh.

Človek gleda na potovanje in selitev preveč zlahka. Ker živimo v zelo dinamičnem času, ko imamo le malo časa zase - ko bi prisluhnili sebi in svojim bližnjim, se ne zavedamo, kakšne spremembe v našem življenju sproži potovanje na dolgo razdaljo. O tistih, ki se preselijo drugam, pa tako ali tako ne slišimo veliko in ne vemo, kaj se z njimi dogaja. Posledice potovanj na velike razdalje niso le nekajdnevne kot piše v wikipediji. Lahko so dolgotrajne in tako močne, da popolnoma spremenijo tok življenja človeka: od zdravja v bolezen; od uspeha v polomijo.


Selitev in potovanja

Včasih se človeku lahko dozdeva, da ne potrebuje nikogar. Da je sam sebi samozadosten in ga vsi ostali v življenju le ovirajo. O le nekaj ur mora miniti, da je človek sam, da nima nikogar, ki bi ga poklical, ki bi z njim podelil veselje ali žalost, ko se lahko počuti osamljen in zapuščen. - Dobro je, da se tega dejstva zavedamo vsak trenutek in skrbimo za nežne, tople ljubeče odnose tudi takrat, ko si želimo biti sami.


Ljubezen in odnosi