Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Oktober 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 8. X. - 6. XI. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Čas od leta 2000 do sedaj vam je kazal možnosti in priložnosti, ki jih bi lahko dosegli na področju vašega psihičnega in fizičnega počutja, stanja vašega telesa in duha. In prav gotovo ste na tem področju delovali. Če ne sistematično in vztrajno, pa le priložnostno, ko je bilo stanje prehudo. Oktober je dober pokazatelj vaših uspehov. Dobro zdravje in počutje sta namiga, da ste na dobri poti. Če ni tako, vas čaka veliko dela.

Odprite srceLjubezen in odnosi

Odprto, ljubeče srce, sprejemljivost, nežnost so v našem svetu mnogokrat sprejeti kot slabosti človeka. V resnici pa lahko vidimo, da so ti ljudje srečni in mnogokrat, če ne vedno uspešni v svojih življenjih. Karma vam že dalj časa kaže, da je odprto srce malodane pogoj za srečno življenje, saj vam to omogoča, da ste zdravi v telesu, duši in srcu. Da imate odlične, ljubeče medsebojne odnose in jasen pogled v prihodnost. Če delujete tako, je oktober čas preobrata na še boljše in še lepše življenje.

Modra lahkost bivanja…Življenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Ne glede na vse vaše delovanje v preteklosti, vam september teče dokaj gladko in prijazno. Šelepše pa vam lahko teče, ko se znebite samovšečnosti in pogledate na ljudi iz drugačnega zornega kota. Kajti mnogi vam pomagajo in mnogi vam skušajo pomagati. Sprejmite pomoč celo takrat, ko zanjo ne vidite razloga. Ko vse lahko opravite sami. S tem pomagate njim, a vse se vrača in vrnila se vam bo tudi ta prijaznost.

Naj drugi pridejo k vamIzlet. Potovanje. Selitev.

Prijazno, iskreno in jasno povabilo vedno pade na plodna tla, ne glede na to ali se bo povabljeni človek odzval tako, da k vam dejansko pride ali pa bo deloval drugače. Ob priložnostih, ko ‘moramo’ zavrniti nekaj prijaznega se spomnim besedla v pesmi ‘Cigančica’, ko zavrne povabilo takole: “…in me vpraša ali imam kaj časa. ‘Imam, imam, a letos ne!’, odvrne ona. “

Sedaj gre zaresMesečna energijaPočutje
3    8   8Sprememba moči in moč spremembeMesečna energija

Mesec oktober je za vas bolj pomemben kot se zdi. To ni le čas, ko v življenju začutite veter sprememb, ko v vaših žepih pričnejo cingljati kovanci vaših naporov in aktivnosti za lepše in boljše življenje. Je tudi čas, ko iz vašega življenja odidejo mnogi (strahovi, ljudje, situacije), ki z vami nimajo kaj dosti skupnega. Za vas pa je pomembno, da vaša nezadovoljstva zaradi nepričakovanih spremembe preživite - mirno.

PreobratPregled

Mi vsi se z letom 2018 ‘selimo’ v novo, zelo pomembno obdobje življenja nas vseh in tako tudi vi. Če ste se leta in leta naprezali za boljše počutje; za boljše zdravje; za bolj vitko in lepo postavo;  za lepše in boljše medsebojne odnose; za uspeh v poslu; … In vaša prizadevanja niso in niso uspela zrasti tako kot ste si vi želeli in prizadevali. Če ste ohranili entuziazem in aktivnost na teh področjih do sedaj, se vam sedaj končno nasmiha sreča. Pa to ne pomeni, da je konec akcije, konec dela. Ne, ne. To pomeni, da vaša znanja in navade  dobijo poln zamah in jih velja uresničevati. In, kar vam polagam na srce: “Vedno, vedno ostanite mirni in prisebni, ne glede na vse.”

Pokloni mi kavo

Človek gleda na potovanje in selitev preveč zlahka. Ker živimo v zelo dinamičnem času, ko imamo le malo časa zase - ko bi prisluhnili sebi in svojim bližnjim, se ne zavedamo, kakšne spremembe v našem življenju sproži potovanje na dolgo razdaljo. O tistih, ki se preselijo drugam, pa tako ali tako ne slišimo veliko in ne vemo, kaj se z njimi dogaja. Posledice potovanj na velike razdalje niso le nekajdnevne kot piše v wikipediji. Lahko so dolgotrajne in tako močne, da popolnoma spremenijo tok življenja človeka: od zdravja v bolezen; od uspeha v polomijo.


Selitev in potovanja

Človek je celostno bitje. V devetzvezdnem KI osnovne karakteristike človeka označujemo s tremi simboli, ki tvorijo več kot sedemsto različnih konfiguracij. Tako je za kvalitetno osebno svetovanje poznati točen datum rojstva in informacije izmenjevati na boljši način - osebno. V takšnem odnosu izveste veliko več in hitreje.

Življenjski cilji. Uspeh.

Včasih se človeku lahko dozdeva, da ne potrebuje nikogar. Da je sam sebi samozadosten in ga vsi ostali v življenju le ovirajo. O le nekaj ur mora miniti, da je človek sam, da nima nikogar, ki bi ga poklical, ki bi z njim podelil veselje ali žalost, ko se lahko počuti osamljen in zapuščen. - Dobro je, da se tega dejstva zavedamo vsak trenutek in skrbimo za nežne, tople ljubeče odnose tudi takrat, ko si želimo biti sami.


Ljubezen in odnosi

Mnogi ljudje rečejo: “Bolezen je prišla iznenada, brez opozorila”. Pa vendar, ko premislite, ko se spomnite svoje preteklosti, veste, da to v večini primerov ni res. Večinokrat ste bili opozorjeni na način življenja (obnašanje); obveščeni o tem, kakšno je zdravo življenje in tudi telesna moč in počutje sta vam kazala na to, v kakšnem stanju ste: ali ste polni moči, z nasmehomna licih, iskrivi in prijazni - ali pa že vaše obnašanje kaže na to, da ni vse v redu, ko ste utrujeni sredi dneva, ko se ne naspite, pa čeprav ste v postelji dolge dopoldnevne ure na dela prost dan. Vse to so opozorila, pa še marsikaj več…


Počutje