Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Oktober 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 8. X. - 6. XI. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Če ste imeli septembra težave z debelim črevesom, s kožo, z zapestji, z vratom, z glavo, s spodnjo čeljustjo - težave na koži ostajajo, nekatere pa se oktobra preselijo na gornjo čeljust. Težave s kožo, tako kot mnoge druge izhajajo iz vašega pomanjkljivega načina hranjenja in prav tako težave z vašim debelim črevesom. Sedaj je skrajni čas, da pričnete živeti bolj zdravo. Pozanimajte se, kako je to, poiščite delujoče načine.

Druženje in zabavaLjubezen in odnosi

Oktober je odličen čas za druženje gledano iz mnogih zornih kotov. Dobro je za vaše psihično počutje, za odnose v družini, odnose v poslu in še posebej za intimne, ljubezenske odnose. Seveda je vedno pomembna skladnost, harmonično uravnavanje med vsemi vašimi dejavnostmi: čas za posel; čas za zabavo; čas za družino. Več časa namenite vaši ljubezni, preživljanju skupnega časa in drobnim veselim trenutkom. Naredite jih!

Rezultati in uspehiŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Oktober vam kaže, kako uspešni ste letos. Še bolj pomembno je to, da vam kaže, na kakšen način lahko teče vaše življenje prihodnje leto. Tako je pomembno, da posel peljete naprej, a še bolj pomembno je, da ugotovite, katere vaše aktivnosti so tiste, s katerimi te uspehe dosezate in katere so tiste, ki bi jih lahko pustili ob strani. To ni le čas za osebno druženje, temveč tudi za poslovna srečanja, za pravi način zaupanja vašim (zaupanja vrednim - Kateri od njih so to?) poslovnim partnerjem.

JugozahodIzlet. Potovanje. Selitev.

- je vaša edina dobra smer selitve v mesecu oktobru. Nobene druge ugodne smeri nimate za selitev. Za potovanja (tja in nazaj) pa nimate nobene ugodne smeri. Če ste se namenili preseliti vam za selitev ostanejo le še trije meseci. Nato devet let ne bo pravi čas za to.

Mesečna energijaSproščenost, radost, strastPočutje in zdravje

Le sprostite se, poklonite si nekaj časa vsak dan in malce več vsaj enkrat na teden. Poklonite čas sebi in ga namenite za vsa tista področja življenja, ki ste jih sedaj puščali ob strani, čeprav ste točno vedeli, da so pomembna. Pa to ne pomeni, da vse drugo pustite ob strani. Nikakor. Le bolj sproščeno delujte. Veselite doseženemu, izpolnjujte obveznosti in poglejte, kaj vas je pripeljalo do njih, Namenite več časa odnosom med vami in okolico…

Usta, jezik, grlo, zobje (gornja čeljust)
2    7   7Zabava, druženje, življenjski slogPregled

Prihodnje leto se vam obeta zelo prijazno, uspehov polno, družabno, zabavno leto. Letošnji oktober je v manjši meri napovednik tega časa. Hkrati je to čas, ki le napoveduje vašo bližnjo in daljno prihodnost. Tako imate v rokah še vse adute, da izboljšate in okrepite vse, kar je za vas ugodno in kar vam je všeč in zmanjšate vse tisto, kar vam ne ugaja in vas ne vodi v smeri vaših ciljev. Ker pa se v istem času pojavi lenoba, boste le najbolj ‘budni’  naredili zase to, kar vam je najbolj pomembno: Poskrbeli za zdravje, odnose, dom in posel. In, brez vas nič ne teče. Zatorej najprej poskrbite zase, le tako bodo srečni vaši najljubši.

Pokloni mi kavo

Mnogi ljudje rečejo: “Bolezen je prišla iznenada, brez opozorila”. Pa vendar, ko premislite, ko se spomnite svoje preteklosti, veste, da to v večini primerov ni res. Večinokrat ste bili opozorjeni na način življenja (obnašanje); obveščeni o tem, kakšno je zdravo življenje in tudi telesna moč in počutje sta vam kazala na to, v kakšnem stanju ste: ali ste polni moči, z nasmehomna licih, iskrivi in prijazni - ali pa že vaše obnašanje kaže na to, da ni vse v redu, ko ste utrujeni sredi dneva, ko se ne naspite, pa čeprav ste v postelji dolge dopoldnevne ure na dela prost dan. Vse to so opozorila, pa še marsikaj več…


Počutje

Včasih se človeku lahko dozdeva, da ne potrebuje nikogar. Da je sam sebi samozadosten in ga vsi ostali v življenju le ovirajo. O le nekaj ur mora miniti, da je človek sam, da nima nikogar, ki bi ga poklical, ki bi z njim podelil veselje ali žalost, ko se lahko počuti osamljen in zapuščen. - Dobro je, da se tega dejstva zavedamo vsak trenutek in skrbimo za nežne, tople ljubeče odnose tudi takrat, ko si želimo biti sami.


Ljubezen in odnosi

Človek gleda na potovanje in selitev preveč zlahka. Ker živimo v zelo dinamičnem času, ko imamo le malo časa zase - ko bi prisluhnili sebi in svojim bližnjim, se ne zavedamo, kakšne spremembe v našem življenju sproži potovanje na dolgo razdaljo. O tistih, ki se preselijo drugam, pa tako ali tako ne slišimo veliko in ne vemo, kaj se z njimi dogaja. Posledice potovanj na velike razdalje niso le nekajdnevne kot piše v wikipediji. Lahko so dolgotrajne in tako močne, da popolnoma spremenijo tok življenja človeka: od zdravja v bolezen; od uspeha v polomijo.


Selitev in potovanja

Človek je celostno bitje. V devetzvezdnem KI osnovne karakteristike človeka označujemo s tremi simboli, ki tvorijo več kot sedemsto različnih konfiguracij. Tako je za kvalitetno osebno svetovanje poznati točen datum rojstva in informacije izmenjevati na boljši način - osebno. V takšnem odnosu izveste veliko več in hitreje.

Življenjski cilji. Uspeh.