Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Oktober 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 8. X. - 6. XI. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

1    5  6
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Karma vam je prejšnji mesec dala vedeti za vsa ključna področja vašega počutja kjer morate delovati takoj. Ni časa za čakanje in omahovanje. Le sedaj je pravi čas, da v vaše življenje uvedete vse tiste spremembe tako, da jih upoštevate vsak dan. Kajti vaše počutje je najpomembnejše. Brez zdravja ne boste uspešni na nobenem področju življenja. In ne sprenevedajte se, da so to malenkosti, ki jih boste rešili, ko bodo šle čez mejo. Takrat bo prepozno!

Moč podporeLjubezen in odnosi

Oktobra ste lahko močnejši kot kadarkoli v tem letu. Sedaj se lahko zavedate, kako pomembna je opodpora okoljske energije partnerja, družine, ki vas spodbuja k vsemu, kar je dobro za vas. In tako si velja zapomniti, da pridejo časi, ko vam energija KI ni tako podporna. Takrat je podpora, je ljubezen vaših bližnjih zlata vredna. Zato je dobro in prav, da tudi vi poklonite nekaj časa odnosom z vsemi, ki vam stojijo ob strani sedaj, ko ste lahko vi njihova podpora. (Disciplina vam pri tem pomaga!)

Odločno in pozorno!Življenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Končno so se vam pričeli uresničevati vaši poslovni cilji. Pa je to ele začetek. Morda je potrebno kdaj pa kdaj zadeve povleči in drugič potisniti naprej, da se premaknejo v tisto smer, ki ste si jo zadali. Vendar gre. In v tem trenutku je bolj pomembno, da stvari peljete v pravo smer. Torej delujte mirno, redno odločni in predvsem - pozorno.

Severovzhod - JugozahodIzlet. Potovanje. Selitev.

Če ste doma na glavni slovenski osi - koper, ljubljana, Murska Sobota, lahko potujete malodane po vsej Sloveniji. Kajti razdalje ‘vstran’ so tako majhne, da vam zanje naj ne bo preveč mar. Ni pa dobro potovati na večje razdalje.

Mesečna energijaAkcijaPočutje in zdravje

Akcija je zadnji korak na poti do uresničitve. In energija meseca oktobra vam daje to moč, to energijo, da potisnete vaše triletno delovanje v ta, zaključni korak. Energija vam je naklonjena, vendar le takrat, ko ste vaše navdušenje že spremenili v navado, v življenjski stil - na vseh področjih življenja: Najprej pri vašem osebnem, fizičnem, čustvenem življenju (hrana, gibanje, spanje, druženje); nato pa še na vseh drugih področjih. Če še niste dojeli sporočil karme v prejšnjem mesecu, je sedaj ključni čas za to. Če ne veste o čem govorim, pa pričnite živeti na prej omenjen način in v vašem življenju vzpostavite red in energije in časa bo dovolj.

Življenjski slog
Pozorno in disciplinirano, aktivnoPregled

Pozorno, disciplinirano, aktivno naprej k vašim ciljem. Na vseh področjih. Tako v vašem osebnem kot tudi vašem poslovnem življenju. Seveda bodite še posebej pozorni na življenjski slog, ki mora vključevati aktivnosti, ki podpirajo vae telo, srce in duha. Kajti brez zdravja vam poslovni uspehi kaj malo koristijo. Še vedno ste pod vplivom karmične energije in tako zelo pozorno spremljajte karmična sporočila in v vaše življenje sprejmite potrebne spremembe. Le dober, urejen življenjski slog vam omogoča prave uspehe. Letos ta slog oblikujte, naslednje leto pa vas bo podpiral v vsem vašem življenju in delovanju.

Pokloni mi kavo

Mnogi ljudje rečejo: “Bolezen je prišla iznenada, brez opozorila”. Pa vendar, ko premislite, ko se spomnite svoje preteklosti, veste, da to v večini primerov ni res. Večinokrat ste bili opozorjeni na način življenja (obnašanje); obveščeni o tem, kakšno je zdravo življenje in tudi telesna moč in počutje sta vam kazala na to, v kakšnem stanju ste: ali ste polni moči, z nasmehomna licih, iskrivi in prijazni - ali pa že vaše obnašanje kaže na to, da ni vse v redu, ko ste utrujeni sredi dneva, ko se ne naspite, pa čeprav ste v postelji dolge dopoldnevne ure na dela prost dan. Vse to so opozorila, pa še marsikaj več…


Počutje

Včasih se človeku lahko dozdeva, da ne potrebuje nikogar. Da je sam sebi samozadosten in ga vsi ostali v življenju le ovirajo. O le nekaj ur mora miniti, da je človek sam, da nima nikogar, ki bi ga poklical, ki bi z njim podelil veselje ali žalost, ko se lahko počuti osamljen in zapuščen. - Dobro je, da se tega dejstva zavedamo vsak trenutek in skrbimo za nežne, tople ljubeče odnose tudi takrat, ko si želimo biti sami.


Ljubezen in odnosi

Človek je celostno bitje. V devetzvezdnem KI osnovne karakteristike človeka označujemo s tremi simboli, ki tvorijo več kot sedemsto različnih konfiguracij. Tako je za kvalitetno osebno svetovanje poznati točen datum rojstva in informacije izmenjevati na boljši način - osebno. V takšnem odnosu izveste veliko več in hitreje.

Življenjski cilji. Uspeh.

Človek gleda na potovanje in selitev preveč zlahka. Ker živimo v zelo dinamičnem času, ko imamo le malo časa zase - ko bi prisluhnili sebi in svojim bližnjim, se ne zavedamo, kakšne spremembe v našem življenju sproži potovanje na dolgo razdaljo. O tistih, ki se preselijo drugam, pa tako ali tako ne slišimo veliko in ne vemo, kaj se z njimi dogaja. Posledice potovanj na velike razdalje niso le nekajdnevne kot piše v wikipediji. Lahko so dolgotrajne in tako močne, da popolnoma spremenijo tok življenja človeka: od zdravja v bolezen; od uspeha v polomijo.


Selitev in potovanja