Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: November 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 7. XI. - 7. XII. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

9    5   6Mesečna energijaGugalnica modrosti

November je za vas aktiven mesec, ko uresničujete to, kar ste si zastavili v zadnjem letu in pričeli uresničevati meseca avgusta. Seveda pa se uresničuje tudi vse tisto, kar je posledica vašega zavednega ali nezavednega ravnanja v tem času. Na to vas je prejšnji mesec opozorila karma, mar ne? In še vedno imate čas, da povežete vse tokove tako, da bodo vam v prid. Da bi to lahko uresničili sta potrebna vsa vaša modrost in znanje. Tako november ni mesec za slavje, ta čas pride na vrsto decembra.

Mesečna energija
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Jetra, žolč, debelo črevo in možne težave s poškodbami glave in težave s spodnjo čeljustjo ter zobmi so v tem času bolj pogoste kot običajno. Čeprav ne prav velike, jim je dobro posvetiti pravo mero pozornosti, da se jim izognete ali , da jzmanjšate njihove posledice. Dobro je tudi, da končno sanirate težave s prevelikim apetitom za sladkarijami in preveč škrobnato hrano kot so testenine, kruh in podobno.

Čas in pozornost zase, za dom in družinoLjubezen in odnosi

Ne glede na to, kako ‘zasedeni’ ste, ker imate obilico obveznosti, ki ste si jih pridelali v preteklih mesecih ste najbolj pomembni vi, nato vaša prva najpomembnejša zadeva. Ne glede na to ali je poslovna ali povezana z vašim hobijem. Naj vam bo ta način še tako tuj ali nenavaden -  spozornostjo do sebe in do najljubših gradite vaš osebni uspeh in uspeh tako v poslu kot širše. Le tako, da aktivno ljubite sebe (dober duši in zdravju podporen življenjski slog), lahko res ljubite vaše najbližje…

IzvedbaŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

November je čas, da se vaši načrti uresničujejo. In uresničili se bodo, ko skrbite zanje tako, da se razvijajo v pravi smeri in, da ste vi tisti, ki poberete sadove vašega dela. Zato bodite poleg v vsakem pomembnem trenutku. In seveda je dobro vedeti, kateri trenutki so pomembni in kateri ne, da ujamete tudi tiste druge, ki se dogajajo na drugim mestih in z drugimi ljudmi. In brez vas nič ne bo tako in takšno kot z vami.  Ne na poslu in ne doma!

Sever - JugIzlet. Potovanje. Selitev.

November je zelo dinamičen, aktiven mesec. Vsako potovanje vam odvzame še dodaten čas. Tako vam večino potovanj odsvetujem, posebej, če ne vodijo v smeri: Sever - Jug in v nasprotni smeri. Kajti le potovanja  teh dveh smeres so meseca novembra za vas zares ugodna in vam hkrati prinašata energijo…

Čas za nove navadePočutjeUresničitevPregled

In dočakali ste. Uresničevanje vaših letošnjih in celo nekaterih lanskoletnih prizadevanj je tukaj. Vendar ne teče vse samo od sebe. Da dosežete pričakovane rezultate, je potrebna vaša vključenost v vsakodnevno dogajanje. Pa ne le na področjih, kjer je vaša pozornost. Pomembno je, da se pričnete zavedati vsega, kar je pomembno za vaše življenje: telo, počutje, ljubezen, družina, prijatelji, posel. V tem vrstnem redu. Kajti kaj malo vam bodo čez leta pomenili uspehi v poslu, če ne boste čili, krepki, gibljivi in brez bolečin. Še je čas, da kaj storite tudi tukaj! Letni predvid!

Pokloni mi kavo

Mnogi ljudje rečejo: “Bolezen je prišla iznenada, brez opozorila”. Pa vendar, ko premislite, ko se spomnite svoje preteklosti, veste, da to v večini primerov ni res. Večinokrat ste bili opozorjeni na način življenja (obnašanje); obveščeni o tem, kakšno je zdravo življenje in tudi telesna moč in počutje sta vam kazala na to, v kakšnem stanju ste: ali ste polni moči, z nasmehomna licih, iskrivi in prijazni - ali pa že vaše obnašanje kaže na to, da ni vse v redu, ko ste utrujeni sredi dneva, ko se ne naspite, pa čeprav ste v postelji dolge dopoldnevne ure na dela prost dan. Vse to so opozorila, pa še marsikaj več…


Počutje

Včasih se človeku lahko dozdeva, da ne potrebuje nikogar. Da je sam sebi samozadosten in ga vsi ostali v življenju le ovirajo. O le nekaj ur mora miniti, da je človek sam, da nima nikogar, ki bi ga poklical, ki bi z njim podelil veselje ali žalost, ko se lahko počuti osamljen in zapuščen. - Dobro je, da se tega dejstva zavedamo vsak trenutek in skrbimo za nežne, tople ljubeče odnose tudi takrat, ko si želimo biti sami.


Ljubezen in odnosi

Človek gleda na potovanje in selitev preveč zlahka. Ker živimo v zelo dinamičnem času, ko imamo le malo časa zase - ko bi prisluhnili sebi in svojim bližnjim, se ne zavedamo, kakšne spremembe v našem življenju sproži potovanje na dolgo razdaljo. O tistih, ki se preselijo drugam, pa tako ali tako ne slišimo veliko in ne vemo, kaj se z njimi dogaja. Posledice potovanj na velike razdalje niso le nekajdnevne kot piše v wikipediji. Lahko so dolgotrajne in tako močne, da popolnoma spremenijo tok življenja človeka: od zdravja v bolezen; od uspeha v polomijo.


Selitev in potovanja

Človek je celostno bitje. V devetzvezdnem KI osnovne karakteristike človeka označujemo s tremi simboli, ki tvorijo več kot sedemsto različnih konfiguracij. Tako je za kvalitetno osebno svetovanje poznati točen datum rojstva in informacije izmenjevati na boljši način - osebno. V takšnem odnosu izveste veliko več in hitreje.

Življenjski cilji. Uspeh.