Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: November 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 7. XI. - 7. XII. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

8    4   5
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

In tok energije KI (qi, qui, či) je tisti ki omogoča telesu, da vzdržuje ravnovesje in zdravje. Zato je tako pomembno, da ste sproščeni, da greste v naravo, da pogledate vase in svetu z vašim darom sporočate vaše želje in namere. In novembra zlahka vidite, kaj počnete dobro, sebi v korist in kaj ni v skladu z vami. Sprejmite resnico trenutka - kar boli in kar vas radosti in vse vmes. Kajti le tako se naučite kar je za vas najbolj pomembno.

Bolečina, radost in ljubezenLjubezen in odnosi

Leto 2017 je za vas leto novih začetkov in november vam sporoča, kako uspešni ste v vaših dosedanjih aktivnostih in v vaših aktivnih namerah. To je čas za iskren pogled v vaš odnos do vaših bližnjih in ljubljenih, ki odeva nič drugega kot vaš odnos do samega sebe. Tako ste lahko hvaležni vsem v vaši okolici, saj vam aktivno kažejo na vse, kar lahko in je zelo priporočljivo, da naredite na vašem odnosu do vas samih. Pa ne nekoč v prihodnosti, temveč sedaj, takoj.

VztrajanjeŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Iskren vpogled v vaše poslovno delovanje vam dâ priložnost za natančno nastavitev vaših aktivnosti v prihodnje, za hitrejše in boljše doseganje vaših ciljev. Tako november ni čas za velike akcije. Je bolj čas za pripravo na izvedbo le teh v prihodnjih nekaj mesecih. Kajti prvi nežni, a jasni rezultati vaših prizadevanj bodo vidni kmalu, že v sredini prihodnjega leta. Tako se ne poustite odvrniti od vaše poti. Kajti pomembno je, da vztrajate na vaši poti, na vaših ciljih.

Doma je še bolj zanimivoIzlet. Potovanje. Selitev.

Ko res želite potovati, načrtujete potovanje za marec prihodnje leto. Takrat se za vas prvič odpre ugodna energija za potovanja proti vzhodu ali proti zahodu in v nasprotni smeri. Novembra pa ostanite doma oziroma se gibljite le na poteh, ki ste jih tudi sedaj opravljali med vašimi dnevnimi opravili.

Naj teče in zdravi.Mesečna energijaPočutjeNaj teče…

Letos ste pod vplivom nove energije. Sami sebi lahko dajete moč, upanje in vero, da življenje steče lepše in boljše. In november vam kaže, kje ste na pravi smeri, kaj morate opustiti in kaj storiti, da bo življenje teklo boljše in lepše. Ko pogledate v prihodnost, ko si dovolite vaše načrte, vaše vizije podati tudi v svet, s tem podprete vaše srce in s tem vaše bistvo. Če želje zadržujete, to ne vpliva dobro na vaše bitje in v vas sproža nervozo in zmedenost. V vas se KI energija zadržuje, namesto, da bi tekla…

Veselo naprej!Pregled

Izzivi in težave, s katerimi se soočate v življenju letos še posebej zadnja dva meseca, ko si sami podstavljate ovire pred lastne noge, ko gledate v daljavo, čeprav je vse, prav vse kar potrebujete za prijazno življenje, za uspešen začetek posla, za korake k boljšemu počutju in lepšim odnosom - nanizano tik pred vami, pred vašimi očmi in rokami; so mačji kašelj.

Zberite se. Pametno uporabljajte življenjsko energijo za stvari, ljudi in dogodke, ki so za vas pomembni in pustite ob strani vse tisto, kjer energijo točite v prazno. Saj bencina tudi ne točite v kanalizacijo, mar ne?

Pokloni mi kavo

Mnogi ljudje rečejo: “Bolezen je prišla iznenada, brez opozorila”. Pa vendar, ko premislite, ko se spomnite svoje preteklosti, veste, da to v večini primerov ni res. Večinokrat ste bili opozorjeni na način življenja (obnašanje); obveščeni o tem, kakšno je zdravo življenje in tudi telesna moč in počutje sta vam kazala na to, v kakšnem stanju ste: ali ste polni moči, z nasmehomna licih, iskrivi in prijazni - ali pa že vaše obnašanje kaže na to, da ni vse v redu, ko ste utrujeni sredi dneva, ko se ne naspite, pa čeprav ste v postelji dolge dopoldnevne ure na dela prost dan. Vse to so opozorila, pa še marsikaj več…


Počutje

Včasih se človeku lahko dozdeva, da ne potrebuje nikogar. Da je sam sebi samozadosten in ga vsi ostali v življenju le ovirajo. O le nekaj ur mora miniti, da je človek sam, da nima nikogar, ki bi ga poklical, ki bi z njim podelil veselje ali žalost, ko se lahko počuti osamljen in zapuščen. - Dobro je, da se tega dejstva zavedamo vsak trenutek in skrbimo za nežne, tople ljubeče odnose tudi takrat, ko si želimo biti sami.


Ljubezen in odnosi

Človek je celostno bitje. V devetzvezdnem KI osnovne karakteristike človeka označujemo s tremi simboli, ki tvorijo več kot sedemsto različnih konfiguracij. Tako je za kvalitetno osebno svetovanje poznati točen datum rojstva in informacije izmenjevati na boljši način - osebno. V takšnem odnosu izveste veliko več in hitreje.

Življenjski cilji. Uspeh.

Človek gleda na potovanje in selitev preveč zlahka. Ker živimo v zelo dinamičnem času, ko imamo le malo časa zase - ko bi prisluhnili sebi in svojim bližnjim, se ne zavedamo, kakšne spremembe v našem življenju sproži potovanje na dolgo razdaljo. O tistih, ki se preselijo drugam, pa tako ali tako ne slišimo veliko in ne vemo, kaj se z njimi dogaja. Posledice potovanj na velike razdalje niso le nekajdnevne kot piše v wikipediji. Lahko so dolgotrajne in tako močne, da popolnoma spremenijo tok življenja človeka: od zdravja v bolezen; od uspeha v polomijo.


Selitev in potovanja