Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: November 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 7. XI. - 7. XII. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

7    3   4
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Prilagajanje na nove razmere ni vedno enostavno.

Vendar se tokrat prilagajate laže kot običajno, čeprav gre počasi. Kajti vedno, ko najdete pravo pot, začutite novo moč, prijazno energijo - KI, chi, qi - ki steče skozi vaše telo. In to je najboljši znak, da nadaljujete vaše aktivnosti mirno, premišljeno, načrtovano in  predvsem počasi. Kajti kaj lahko se vam pojavijo težave z ledvicami (posledično z žolčem, s srcem in z očmi), z limfo in z živčevjem.

Nežna prodornostLjubezen in odnosi

Ste oktobra na novo vzpostavili stike z vašimi ljubimi? Ali pa ste našli človeka, ki vam je nadvse všeč? November vam ponuja priložnost, da te stike poglobite, da v njih najdete priložnost za odlično počutje za čustveno in osebno rast. In za to ne potrebujete nobene naglice, živčnosti, le mirno, vsakodnevno delovanje. Odličen čas za dolgoročno graditev dobrih odnosov. In pri tem najprej poskrbite  - zase.

“Nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha.”Življenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Kopica oktobrskih izzivov se sedaj kaže kot možnost noih uspehov in novih zmag. Pa vendar stvari ne tečejo tako hitro in uspešno kot si želite. Pravzaprav je ravno nasprotno. Tam, kjer se vam najbolj mudi, se najbolj zatika in tam, kjer delujete počasi in umirjeno, se posli razvijajo najbolj gladko. Naj vam bo to ‘lekcija’, da se umirite in pričnete upoštevati predvid. Tako boste bolj uspešni.

Vzhod - ZahodIzlet. Potovanje. Selitev.

To sta dve smeri v katerih je za vas novembra pot ugodna in vam bo prinesla ugodne rezultate. Seveda je pomembna iizbira smeri glede vsebine vašega potovanja, oziroma ciljev, ki jih želite doseči. Ko si za to pot poklonite dovolj časa, ne boste zgrešili veliko. Vedo se obrne vam v prid.

Za selitev pa me povprašajte.

MirnoMesečna energijaPočutjePrilagajanjeMesečna energija

Ali si želite biti nabiti z energijo? Kot veste, je letos nimate preveč. Pravi način delovanja pa vam omogoči, da jo imate dovolj. Kajti novembra ste si z vašim ravnanjem najhujši nasprotnik, lahko pa tudi najboljši prijatelj. Kot v večini primerov, je to odvisno od vas samih in vašega ravnanja. Prejšnji mesec ste imeli kopico idej in priložnosti in prav gotovo ste se katere od njih tudi dotaknili. In sedaj, ko se že uresničuje, je čas, da te ideje spoznate in jih obvladujete. To zahteva vizijo in pripravljenost na učenje.

Novi začetkiPregled

Če je bil oktober čas novih začetkov, je november čas za nadaljevanje le teh - posebej, ko so to začetki v študiju, učenju, načrtovanju in v osebni rasti. Kajti ne glede na to, kako dobro izgledajo situacije, velja več pozornosti nameniti temu, kako jih boste z vsem vašim znanjem in z vso močjo pognali v tek - prihodnje leto. Kajti šele čas od marca 2018 naprej je za vas res ugoden za nove začetke - v povsem novih smereh, ki ste jih prvič  zares začutili lansko leto. Mesec november je tako čas, da te načrte razvijate, da jih zapišete in preverjate njihovo pravilno delovanje. To je čas, da se mirno in prijazno prilagajate novemu načinu življenja, ki ste ga (spet) prvič zares začutili lani. To je čas z manj zabave a z veliko več resnice kot leta od 2009 do danes. 

Pokloni mi kavo

Mnogi ljudje rečejo: “Bolezen je prišla iznenada, brez opozorila”. Pa vendar, ko premislite, ko se spomnite svoje preteklosti, veste, da to v večini primerov ni res. Večinokrat ste bili opozorjeni na način življenja (obnašanje); obveščeni o tem, kakšno je zdravo življenje in tudi telesna moč in počutje sta vam kazala na to, v kakšnem stanju ste: ali ste polni moči, z nasmehomna licih, iskrivi in prijazni - ali pa že vaše obnašanje kaže na to, da ni vse v redu, ko ste utrujeni sredi dneva, ko se ne naspite, pa čeprav ste v postelji dolge dopoldnevne ure na dela prost dan. Vse to so opozorila, pa še marsikaj več…


Počutje

Včasih se človeku lahko dozdeva, da ne potrebuje nikogar. Da je sam sebi samozadosten in ga vsi ostali v življenju le ovirajo. O le nekaj ur mora miniti, da je človek sam, da nima nikogar, ki bi ga poklical, ki bi z njim podelil veselje ali žalost, ko se lahko počuti osamljen in zapuščen. - Dobro je, da se tega dejstva zavedamo vsak trenutek in skrbimo za nežne, tople ljubeče odnose tudi takrat, ko si želimo biti sami.


Ljubezen in odnosi

Človek je celostno bitje. V devetzvezdnem KI osnovne karakteristike človeka označujemo s tremi simboli, ki tvorijo več kot sedemsto različnih konfiguracij. Tako je za kvalitetno osebno svetovanje poznati točen datum rojstva in informacije izmenjevati na boljši način - osebno. V takšnem odnosu izveste veliko več in hitreje.

Življenjski cilji. Uspeh.

Človek gleda na potovanje in selitev preveč zlahka. Ker živimo v zelo dinamičnem času, ko imamo le malo časa zase - ko bi prisluhnili sebi in svojim bližnjim, se ne zavedamo, kakšne spremembe v našem življenju sproži potovanje na dolgo razdaljo. O tistih, ki se preselijo drugam, pa tako ali tako ne slišimo veliko in ne vemo, kaj se z njimi dogaja. Posledice potovanj na velike razdalje niso le nekajdnevne kot piše v wikipediji. Lahko so dolgotrajne in tako močne, da popolnoma spremenijo tok življenja človeka: od zdravja v bolezen; od uspeha v polomijo.


Selitev in potovanja