Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: November 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 7. XI. - 7. XII. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

4    9   1
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Čeprav je mesečna energija za vas podporna, to ne pomeni, da sedaj lahko brezglavo tekate naokrog, brez, da bi poskrbeli za vaše počutje. Nasprotno. November je čas, ko je občutljiv spodnji del vašega telesa - od pasu navzdol pa tudi kri, limfa, ledvici in ušesi. Ker je sedaj zimski čas, je toliko bolj pomembno, da ste vedno toplo oblečeni in da reden odhod k nočnemu počitku pričnete ob deseti uri zvečer - z zaprtimi očmi in brez hrupa in glasbe.

Vprašajte se: “Kdo sem?”Ljubezen in odnosi

Ko je človek pod vplivom energije Bela Voda 1, nanj v mnogočem preidejo lastnosti običajne vode. In voda je tista, ki vedno odseva vso svojo okolico. Ko je mirna, jo odseva tako, da je odsev za opazovalca spoznaven. Ko je voda nemirna, vse odseva iz svojih valov, kapljic. In tako kot voda odseva okolje, lahko v tem času vi odsevate ljudi iz vaše okolice. To pa zanje ni vedno najbolj prijazno, niti prijetno. Kajti ne počutijo se dobro, ko vidijo lastne neljube lastnosti. Vi pa se tega ne zavedate. To lahko pripelje do težav v medsebojnih odnosih. Bodite prijazni s seboj in s soljudmi.

Nenavadne zahteveŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Letos je vaša mesečna energija, ko ste pod vplivom Bela Voda 1 takšna, da v tem času k vam pride zaslužek, tudi denar ali celo veliko bogastvo. Pomembno je, da ste z ljudmi, ki so z vami (fizično, čustveno in/ali duhovno). Da ste z njimi v vašem srcu in tudi v vaših aktivnostih. Naj začutijo, da vas zanima, kako živijo z vami in kaj od vas želijo in pričakujejo. Pa ni treba vsega tega tudi narediti. Le prisluhnite jim in jih vprašajte: “Mi pomagaš prosim: Kako lahko jaz to naredim?”

Največ pet kilometrov od običajnih potiIzlet. Potovanje. Selitev.

Kot ‘običajno’, vam niti november ni naklonjen za dalša potovanja. Tako si privoščite več ali manj le enodnevne izlete v bližnjo okolico. Še posebej se izogibajte daljših poti v smeri jugozahod - severovzhod in poti v smeri sever - jug.  Tudi krajše poti na sever niso zaželene.

Zimsko ‘spanje’Mesečna energijaPočutjeSpočetje

Napočil je čas, da se okrepite in se pričnete pripravljati na čas, ko lahko dosežete uspeh, slavo, denar in skorajda vse kar si zares želite in na kar ste globoko v sebi pripravljeni. Tako naj bodo vaša nezadovoljstva le spodbuda, da v sebi ozavestite to, kar si zares želite. Kajti mesec november je čas, ko se na ta način v vas sprožijo velike notranje spremembe, ki vas ponesejo k vsemu, kar si v vašem srcu želite in v umu predstavljate. Odveč je spraševanje o tem, kaj je mogoče in kaj ni, ter kako!

Kdo je v ogledalu?Pregled

Že iz posameznih delčkov predvida ste lahko ujeli, da je november za vas čisto poseben mesec. Vi odsevate razpoloženje in namere drugih in lahko se zgodi, da hočete početi nekaj, kar ni ‘vaše’, nekaj, česar niste načrtovali. Ravno tako lahko občutite občutke, ki so vam tuji in neznani. Tako je dobro, da čimprej odidete iz družbe ljudi, kjer so občutki slabi, kjer čutite bolečino ali bolezen. Ko ste sami, se očistite te nesnage. Pravi Ho’o Pono pono vam pri tem pomaga, ravno tako blagoslavljanje in oprostitev tem ljudem in predvsem vam samim. Mesec naklonite krepitvi sebe in ozaveščanju tega, kar se dogaja v vas. Slabemu naklonite malo, dobremu veliko pozornosti. V vas se poraja novo življenje.

Pokloni mi kavo

Mnogi ljudje rečejo: “Bolezen je prišla iznenada, brez opozorila”. Pa vendar, ko premislite, ko se spomnite svoje preteklosti, veste, da to v večini primerov ni res. Večinokrat ste bili opozorjeni na način življenja (obnašanje); obveščeni o tem, kakšno je zdravo življenje in tudi telesna moč in počutje sta vam kazala na to, v kakšnem stanju ste: ali ste polni moči, z nasmehomna licih, iskrivi in prijazni - ali pa že vaše obnašanje kaže na to, da ni vse v redu, ko ste utrujeni sredi dneva, ko se ne naspite, pa čeprav ste v postelji dolge dopoldnevne ure na dela prost dan. Vse to so opozorila, pa še marsikaj več…


Počutje

Človek je celostno bitje. V devetzvezdnem KI osnovne karakteristike človeka označujemo s tremi simboli, ki tvorijo več kot sedemsto različnih konfiguracij. Tako je za kvalitetno osebno svetovanje poznati točen datum rojstva in informacije izmenjevati na boljši način - osebno. V takšnem odnosu izveste veliko več in hitreje.

Življenjski cilji. Uspeh.

Človek gleda na potovanje in selitev preveč zlahka. Ker živimo v zelo dinamičnem času, ko imamo le malo časa zase - ko bi prisluhnili sebi in svojim bližnjim, se ne zavedamo, kakšne spremembe v našem življenju sproži potovanje na dolgo razdaljo. O tistih, ki se preselijo drugam, pa tako ali tako ne slišimo veliko in ne vemo, kaj se z njimi dogaja. Posledice potovanj na velike razdalje niso le nekajdnevne kot piše v wikipediji. Lahko so dolgotrajne in tako močne, da popolnoma spremenijo tok življenja človeka: od zdravja v bolezen; od uspeha v polomijo.


Selitev in potovanja

Včasih se človeku lahko dozdeva, da ne potrebuje nikogar. Da je sam sebi samozadosten in ga vsi ostali v življenju le ovirajo. O le nekaj ur mora miniti, da je človek sam, da nima nikogar, ki bi ga poklical, ki bi z njim podelil veselje ali žalost, ko se lahko počuti osamljen in zapuščen. - Dobro je, da se tega dejstva zavedamo vsak trenutek in skrbimo za nežne, tople ljubeče odnose tudi takrat, ko si želimo biti sami.


Ljubezen in odnosi