Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: November 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 7. XI. - 7. XII. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Ljudje in dogodki vas potegnejo k sebi. Vsak bi vas rad imel blizu in vi imate radi dinamično okolje. Pa vednar se zavedajte, da ste novembra vi tisti, ki izgorevate za vse, kar se vam godi. Tako se je dobro izogibati situacijam, ki vam ne prinašajo nič dobrega, kajti v njih le trošite energijo. Saj res ni lahko vzdrževati reda v tem času, a na vsak način bodite pozorni, da vsak dan dovolj spite. Izogibajte se tudi poživilom: tako kavi, energijskim napitkom kot tudi alkoholu. Na ta način vaše srce lepše bije.

Prihodnost je tu.Ljubezen in odnosi

Med ljudmi ste vedno dobrodošli, novembra pa še bolj. To velja vse dokler niste vi tisti, ki bi sebi zmanjševali vrednost. Zdi se, da vas imajo radi prav povsod in prav vsi. Prav lahko se zgodi, da se hitro zaljubite. To je dobro, a ne pomeni, da lahko s tem človekom tudi živite. Tako se skušajte zavedati, kje so tisti, ki so z vami vedno in povsod in se radostijo ob vsaki vaši zmagi in za vsak vaš uspeh. Opazujte ljudi okoli sebe. Kdo so tisti, ki so z vami sedaj in bodo tudi decembra. S temi velja vzpostaviti še močnejše vezi.

Odlične priložnostiŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Kot drugo življenje, je tudi posel za vas novembra zelo uspešen. Vi ste tisti, ki se znate hitro obrniti in ste sposobni hitro sprejemati tudi drzne odločitve, za kakršne drugi potrebujejo dneve in celo tedne. Prav to sta lastnosti, ki vam omogočata, da hitro vidite in občutite dobro poslovno priložnost in jo tudi izkoristite. In ravno november je čas, ko je teh priložnosti na pretek. Pazite le, da so posli čisti in plačani najkasneje do 4. decembra, sicer utegnete obviseti v zraku.

Vse pride samo k vamIzlet. Potovanje. Selitev.

Pot na jugovzhod vam obljublja prijazno družbo, veliko zabave in celo poslovni uspeh. Bodite pa pozorni, da vas ‘poslovni partnerji’ ne potegnejo za nos. Izogibajte se potovanj v smereh Sever - Jug in Jugozahod - Severovzhod. Če že morate potovati v teh smereh, se doro pripravite in potujte varno. Po možnosti skupaj z drugimi ljudmi.

Oči, srce, glava…Mesečna energijaPočutje
3    8   9PopularnostMesečna energija

Vijolični ogenj 9 poudari in pospeši vse energije, ki jih nosite s seboj, ne glede na to ali si jih vi želite ali ne. Tako je dobro, da ozaveščate predvsem vse tisto, kar vam je v dobrobit. To pa ne pomeni, da bi zatiskali oči za tiste, ki vam niso všeč. Kje pa. Le sprejmite jih in jih postavite v čakalnico. Kajti ta mesec bo prišlo na dan vse, kar si želite in tudi vse, česar se bojite. Je pa to tudi hkrati mesec uspeha in mesec nagrad, plačila, slave. Vendar ne iščite slave na vsakem koraku. Preveč slave lahko izniči vsa vaša prizadevanja.

Preteklo delo in prihodnostPregled

Mesečna energija poudari vse, kar ste in vse, kar ste sposobni zgraditi, doseči. Tako je najbolj pomembno, da se ne izgubite v drobnih, nepomembnih dogodkih, temveč, da vsak dan, vsak trenutek preživite v polnem zavedanju sebe in svojih občutkov. Da ste vedno spočiti in vaš čas prebijate v okoljih, ki vam prinašajo telesno, čustveno, duhovno in celo materialno dobrobit. Tako se izogibajte praznih zabav in trošenja časa ob nepotrebnih klepetih o dnevnih težavah in okoliščinah, ki so vas ali njih privedle v slabo situacijo. Raje se pogovarjajte o vaših načrtih, o teh, kaj hočete in kaj boste rešili, dosegli sedaj in v prihodnje.

Pokloni mi kavo

Človek gleda na potovanje in selitev preveč zlahka. Ker živimo v zelo dinamičnem času, ko imamo le malo časa zase - ko bi prisluhnili sebi in svojim bližnjim, se ne zavedamo, kakšne spremembe v našem življenju sproži potovanje na dolgo razdaljo. O tistih, ki se preselijo drugam, pa tako ali tako ne slišimo veliko in ne vemo, kaj se z njimi dogaja. Posledice potovanj na velike razdalje niso le nekajdnevne kot piše v wikipediji. Lahko so dolgotrajne in tako močne, da popolnoma spremenijo tok življenja človeka: od zdravja v bolezen; od uspeha v polomijo.


Selitev in potovanja

Človek je celostno bitje. V devetzvezdnem KI osnovne karakteristike človeka označujemo s tremi simboli, ki tvorijo več kot sedemsto različnih konfiguracij. Tako je za kvalitetno osebno svetovanje poznati točen datum rojstva in informacije izmenjevati na boljši način - osebno. V takšnem odnosu izveste veliko več in hitreje.

Življenjski cilji. Uspeh.

Včasih se človeku lahko dozdeva, da ne potrebuje nikogar. Da je sam sebi samozadosten in ga vsi ostali v življenju le ovirajo. O le nekaj ur mora miniti, da je človek sam, da nima nikogar, ki bi ga poklical, ki bi z njim podelil veselje ali žalost, ko se lahko počuti osamljen in zapuščen. - Dobro je, da se tega dejstva zavedamo vsak trenutek in skrbimo za nežne, tople ljubeče odnose tudi takrat, ko si želimo biti sami.


Ljubezen in odnosi

Mnogi ljudje rečejo: “Bolezen je prišla iznenada, brez opozorila”. Pa vendar, ko premislite, ko se spomnite svoje preteklosti, veste, da to v večini primerov ni res. Večinokrat ste bili opozorjeni na način življenja (obnašanje); obveščeni o tem, kakšno je zdravo življenje in tudi telesna moč in počutje sta vam kazala na to, v kakšnem stanju ste: ali ste polni moči, z nasmehomna licih, iskrivi in prijazni - ali pa že vaše obnašanje kaže na to, da ni vse v redu, ko ste utrujeni sredi dneva, ko se ne naspite, pa čeprav ste v postelji dolge dopoldnevne ure na dela prost dan. Vse to so opozorila, pa še marsikaj več…


Počutje