Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: November 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 7. XI. - 7. XII. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Vse, kar vas je glede počutja opozarjal karmični avgustovski čas in česar niste zadovoljivo rešili, se vam sedaj uresničuje v vsakdanjem življenju. Pa to ni čas za obup in za jadikovanje. To je čas, ko se lahko spomnite, kako zdravi ste lahko, kako se lahko odlično počutite in se naravnate na takšno obnašanje, s katerim boste takšno oddlično počutje in zdravje spet dosegli. In doseči ga morate vi - z vašim življenjskim stilom.

Družinski krogLjubezen in odnosi

Mesečna energija tokrat ni naklonjena druženju. Posebej ne druženju z malo znanimi ali neznanimi ljudmi, z obiskovanjem gostinskih lokalov ali javnih prireditev. Boljše je, da se zadržujete v krogu dobro znanih ljudi, najboljše v družinskem krogu. In, ko občutite nerazumevanje, ko ne občutite sprejetosti, zaprosite vaše najbližje, da vam pomagajo. Bodite iskreni in jim zaupajte vašo stisko in vaše želje. Vaši bližnji so tisti, ki vam najlaže pomagajo. Sprejemajo vas, pa čeprav vas ne razumejo.

80:20Življenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Na poslovnem področju je to mesec trdega dela v začrtani smeri. Predvsem si pri tem postavite meje. Kajti energija sama vas sili, da si želite dokončati zadeve do popolnosti, ne glede na čas. Pri tem se dostikrat ne spomnite, da vas čakajo še druga opravila in obveznosti do vaše okolice. Do vaših bližnjih in predvsem do vas samih. In konec koncev je dobro vedeti preprosto - Paretovo pravilo, ki pravi, da je osemdeset odstotkov vsakega opravila končano v dvajset odstotkih časa. Sedaj pa vi razmišljajte naprej…

Jugovzhod - SeverozahodIzlet. Potovanje. Selitev.

To sta za vas v mesecu novembru zelo ugodni smeri potovanja. Obe vam prinašata možnost zaslužka. Ena na dolgi rok in skozi organizacijo, druga na kratek rok - za zasluge za vse, kar ste že storili v preteklih letih življenja. Na vsak način pa se izognite poti proti jugozahodu in proti severovzhodu. To sta smeri, ki vam novembra prinašata nevarnost nesreče in kolapsa.

Mesečna energijaPrijatelj nudi podporoPočutje in zdravje

Čeprav vam je mesečna energija naklonjena in vas podpira v vaših prizadevanjih, se zavedajte, da ste vi tisti, ki usmerjate pogled. Vi ste tisti, ki izbirate smer vašega gibanja. Novembrska energija pa opredmeti karmična dogajanja, ki ste jih lahko sprejeli (ali pač ne) avgusta. Sedaj je čas, ko vas okolica ne razume in ne sprejema vašega načina delovanja. Le redki so tisti, ki vas v tem času lahko podprejo. Sprejmite jih z odprtimi rokami, vendar si ne delajte utvar, da bodo karkoli rešili oni. Ne. Vi sami morate najti rešitve. Oni so tu le zato, da vi zdržite pritiske.

Vizija in pametno ravnanje
2    7   8Zabava, druženje, življenjski slogPregled

Že iz predhodnih ‘koščkov’ predvida ste lahko uvideli, da november za vas ni najbolj prijazen mesec leta. Vendar to ni razlog za to, da bi jadikovali in stokali in se pritoževali nad slabo usodo, neprijetnimi situacijami in slabo energijo. Ne. Kajti ravno to, da se zavedate, kaj vam ne godi, česa nočete in kamor nočete iti, s katerimi ljudmi nočete živeti vam daje možnost, da se pričnete zavedati kaj hočete. In že samo vprašanje “Kaj hočem?” V vas sproži val idej, val rešitev k katerim pa je potrebno pristopiti premišljeno in načrtovano. Nikakor ne iz trenutnega nezadovoljstva, ki se pojavlja v vas. Kajti vi ste tisti, ki to čutite. Vam se to dogaja. Vi ste se pripeljali do sem. Sedaj je čas, da se vam porodijo ideje: “Kam in kako naprej?”

Pokloni mi kavo

Mnogi ljudje rečejo: “Bolezen je prišla iznenada, brez opozorila”. Pa vendar, ko premislite, ko se spomnite svoje preteklosti, veste, da to v večini primerov ni res. Večinokrat ste bili opozorjeni na način življenja (obnašanje); obveščeni o tem, kakšno je zdravo življenje in tudi telesna moč in počutje sta vam kazala na to, v kakšnem stanju ste: ali ste polni moči, z nasmehomna licih, iskrivi in prijazni - ali pa že vaše obnašanje kaže na to, da ni vse v redu, ko ste utrujeni sredi dneva, ko se ne naspite, pa čeprav ste v postelji dolge dopoldnevne ure na dela prost dan. Vse to so opozorila, pa še marsikaj več…


Počutje

Včasih se človeku lahko dozdeva, da ne potrebuje nikogar. Da je sam sebi samozadosten in ga vsi ostali v življenju le ovirajo. O le nekaj ur mora miniti, da je človek sam, da nima nikogar, ki bi ga poklical, ki bi z njim podelil veselje ali žalost, ko se lahko počuti osamljen in zapuščen. - Dobro je, da se tega dejstva zavedamo vsak trenutek in skrbimo za nežne, tople ljubeče odnose tudi takrat, ko si želimo biti sami.


Ljubezen in odnosi

Človek gleda na potovanje in selitev preveč zlahka. Ker živimo v zelo dinamičnem času, ko imamo le malo časa zase - ko bi prisluhnili sebi in svojim bližnjim, se ne zavedamo, kakšne spremembe v našem življenju sproži potovanje na dolgo razdaljo. O tistih, ki se preselijo drugam, pa tako ali tako ne slišimo veliko in ne vemo, kaj se z njimi dogaja. Posledice potovanj na velike razdalje niso le nekajdnevne kot piše v wikipediji. Lahko so dolgotrajne in tako močne, da popolnoma spremenijo tok življenja človeka: od zdravja v bolezen; od uspeha v polomijo.


Selitev in potovanja

Človek je celostno bitje. V devetzvezdnem KI osnovne karakteristike človeka označujemo s tremi simboli, ki tvorijo več kot sedemsto različnih konfiguracij. Tako je za kvalitetno osebno svetovanje poznati točen datum rojstva in informacije izmenjevati na boljši način - osebno. V takšnem odnosu izveste veliko več in hitreje.

Življenjski cilji. Uspeh.