Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: November 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 9 - v hiši: 7. XI. - 7. XII. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

1    6  7
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Karmično leto vam že ves čas kaže, kaj v življenju delate dobro zase in kje lahko vaše ravnanje, obnašanje izboljšate. Novembra je karma z vami še posebej prijazna. Skozi znance in prijatelje, skozi družinske člane in skozi prijetne dogodke vam kaže na vsa tista področja, ki jih obvladujete na najboljši način in seveda vas opozarjajo na nerodnosti, nedoslednosti in napake, ki jih počnete v vašem življenju, da bi živeli še bolj sproščeno in polno, skladno življenje. Upoštevajte sporočila in jih pričnite uporabljati v vsakdanjem življenju. Kasneje to ne bo tako lahko.

Z ljubim med ljudiLjubezen in odnosi

Tako kot ste prejšnji mesec lahko veliko naredili za vaše lepše življenje, ko ste vsaj nekaj časa vsak dan posvetili vašim ljubim, je takšno obnašanje še posebej dobrodošlo meseca novembra. Kajti čeprav imate kopico obveznosti in še več priložnosti za druženje, velja vsaj nekaj časa in pozornosti posvetiti vašemu osebnemu življenju. Kjerkoli je le mogoče na vaša druženja povabite tudi vaše najljubše ali pa jih povabite na dogodek, ki je všeč tako njim kot vam. Prijazen, zaupljiv pogovor vam prinese več kot si sploh lahko predstavljate.

Nadaljujte z uspehiŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Prejšnji mesec ste že bili priča rezultatom vašega letošnjega in tudi nekajletnega delovanja. Sedaj že veste, kam vas vaša poslovna usmeritev pelje in čas za spremembo je mimo. November je odličen čas, da se o uspehih pogovarjate s sodelavci in s poslovnimi partnerji. Še vedno bodite pozorni na potek poslov tako, da vedno lahko naredite nujno nenačrtovano potezo ali popravek. Natančno spremljanje in beleženje poteka je ključno za vaše uspehe v prihodnjih letih.

Sever - JugIzlet. Potovanje. Selitev.

To sta ugodni smeri za kratka in kratkotrajna potovanje v novembru. In čeprav vam jugovzhod in severozahod obljubljata precejšnje uspehe, bodite pri poti v ti dve smeri zelo pozorni - posebej glede poslovnih skrivnosti in plačil.

Mesečna energijaSproščeno med prijateljiPočutje in zdravje

Mesečna energija vam je naklonjena. Omogoča vam, da mnoge ‘težke’ probleme rešite z neznatno lahkoto. To je čas, ki vas energijsko podpira, ko velike težave razdrobite na majhne delčke, ki jih nato rešujete enega za drugim. Spomnite se le, da težava ni rešena, ko jo rešite večji del, da je rešena šele takrat, ko so rešeni vsi njeni deli. To je tudi čas, ko vam mnogi stopijo naproti z željo, da vam pomagajo. In najboj neumen in nekulturen način je, da jih odpravite, češ, da pomoči ne potrebujete. Kajti pri tem se morda ne zavedate, da s tem, ko sprejmete pomoč, vi pomagate njim.

Sproščeno za boljše počutje
Delo na sebi med ljudmiPregled

November je eden lepših in bolj lahkotnih mesecev v vašem karmičnem letu. Pa to ne pomeni, da morate na osebni dopust. Seveda je dobro in prav, da greste na dopust. Vendar še vedno imejte eno oko na vsem, kar ste naredili v preteklih mesecih letošnjega leta in eno oko ves čas na vašem osebnem razvoju, na vsem kjer se lahko kaj naučite iz dogodkov v vsakdanjem življenju, iz informacij, ki jh dobite skozi različne medije in ljudi. Kajti ravno prijatelji, poslovni partnerji in družina so tisti, ki vam ta mesec lahko pomagajo bolj kot kadarkoli. Seveda le takrat, ko se vi obrnete k njim kot k vašim zaupnikom. Naredite to. Tako bo december veliko bolj prijeten.

Pokloni mi kavo

Mnogi ljudje rečejo: “Bolezen je prišla iznenada, brez opozorila”. Pa vendar, ko premislite, ko se spomnite svoje preteklosti, veste, da to v večini primerov ni res. Večinokrat ste bili opozorjeni na način življenja (obnašanje); obveščeni o tem, kakšno je zdravo življenje in tudi telesna moč in počutje sta vam kazala na to, v kakšnem stanju ste: ali ste polni moči, z nasmehomna licih, iskrivi in prijazni - ali pa že vaše obnašanje kaže na to, da ni vse v redu, ko ste utrujeni sredi dneva, ko se ne naspite, pa čeprav ste v postelji dolge dopoldnevne ure na dela prost dan. Vse to so opozorila, pa še marsikaj več…


Počutje

Včasih se človeku lahko dozdeva, da ne potrebuje nikogar. Da je sam sebi samozadosten in ga vsi ostali v življenju le ovirajo. O le nekaj ur mora miniti, da je človek sam, da nima nikogar, ki bi ga poklical, ki bi z njim podelil veselje ali žalost, ko se lahko počuti osamljen in zapuščen. - Dobro je, da se tega dejstva zavedamo vsak trenutek in skrbimo za nežne, tople ljubeče odnose tudi takrat, ko si želimo biti sami.


Ljubezen in odnosi

Človek je celostno bitje. V devetzvezdnem KI osnovne karakteristike človeka označujemo s tremi simboli, ki tvorijo več kot sedemsto različnih konfiguracij. Tako je za kvalitetno osebno svetovanje poznati točen datum rojstva in informacije izmenjevati na boljši način - osebno. V takšnem odnosu izveste veliko več in hitreje.

Življenjski cilji. Uspeh.

Človek gleda na potovanje in selitev preveč zlahka. Ker živimo v zelo dinamičnem času, ko imamo le malo časa zase - ko bi prisluhnili sebi in svojim bližnjim, se ne zavedamo, kakšne spremembe v našem življenju sproži potovanje na dolgo razdaljo. O tistih, ki se preselijo drugam, pa tako ali tako ne slišimo veliko in ne vemo, kaj se z njimi dogaja. Posledice potovanj na velike razdalje niso le nekajdnevne kot piše v wikipediji. Lahko so dolgotrajne in tako močne, da popolnoma spremenijo tok življenja človeka: od zdravja v bolezen; od uspeha v polomijo.


Selitev in potovanja