Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Marec 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 1 - v hiši: 5.III. - 5. IV. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Lani se je življenje za vas spet pričelo. Kopica priložnosti je z vami - tukaj, tudi še januarja 2018. Pravi način delovanja je kritičen za vašo srečo, za dolgoročni uspeh.


Pokličite me za nasvet in za osebno srečanje. V osebni konzultaciji dobite več in prave informacije, vezane točno na vas. Dobili boste odgovore na vaša vprašanja, kjer upoštevam vašo celostno energijo, ki je pripeta na vaš rojstni datum.

8    3   6
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

No, počutje ni vedno na višku. Več ali manj niha. Enkrat se počutite odlično, drugič spet se vam zdi kot da ste potisnjeni v kot in tretjič spet ste polni moči in navdušeni za nove podvige in prigode. Da bi se počutili dobro, morate osvojiti disciplinirano - urejeno življenje. Tu si z redom postrežete z vsem, kar potrebuje vaše telo in kar potrebujete vi, da živite sproščeno življenje in ste hkrati kos nalogam, ki ste si jih zadali.

PosvetitevLjubezen in odnosi

Odnosi v partnersvu, v družini in celo med prijatelji naj ne bodo le naključni. Vi ste tisti, ki jih ustvarjate, ki jih poglabljate in tudi gojite. Le tako, da odnosom ves čas poklanjate pozornost in vanje vlagate ljubezen ( z odprtim srcem), se bodo odnosi poglobili in ljudje vam bodo več kot vrnili vse, kar jim dajete. A ni vedno lahko imeti odprto srce. Tako poklonite sebi čas, ko ga odprete na stežaj vsaj takrat, ko ste dalj časa z ljubljeno osebo. In le mirno. Vse bo dobro in lepo, ko ohranite srce odprto tudi za druge ljudi.

IzvedbaŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Sedaj je čas, da uresničite vaše prve ideje, vaše prve načrte in vaše prve obljube, ki ste jih v času zadnjih štirih mesecev dali sebi in drugim. Sedaj ni več čas za načrtovanje in razglabljanje (ta spet pride). Sedaj je čas za izvedbo. Za uresničenje obljub in čas, ko pridejo prva priznanja za novo delo in morda tudi kakšen ‘zlatnik’.

Uporaba časaPregled

Načelno je marec za vas ugoden čas, ko se počutite dokaj dobro. In čeprav je tu mnogo opravkov, čeprav vas čaka izpolnitev nalog, se vedno spomnite na to, kaj je nujno in kaj je pomembno. Kajti v današnjem času večina ljudi najprej naredi vse, kar je ‘nujno’ in tako ne ostane nič časa za to, kar je pomembno. Pomembno zanje in za njihova življenja. Tako pomembno, da je nujno stopiti na pot pomembnosti za vaše življenje. In marec je čas, ko ne opravljate le obveznosti do drugih, temveč tudi in predvsem obveznosti do vas samih. Kakšen je ta svet za vas - brez vas?

Sedaj pa na deloNasprotjaMesečna energija

Februraja ste videli in doživeli vašo resnico. A resnica ni to, kar si vi mislite, da je, temveč to, kar se vam godi v življenju. In, če ste resnico sprejeli, ste naredili velik korak. Če ste ste se odločili, da v vaše življenje vnesete spremembe, ki vam bodo prinesle boljše življenje, je to še večji korak. Ko pa ta mesec pričnete te spremembe disciplinirano uresničevati in jih uresničujete vse leto, ste na znagoviti poti.

PočutjeKam potujete?Izlet. Potovanje. Selitev.

Najbolje nikamor. Dela je veliko. Tu so še obljube, ki ste jih dali družini in tiste, ki ste jih dali sebi. Ali jih lahko izpolnite tudi tako, da ne potujete nikamor? Kajti marca nimate nobene smeri ugodne za potovanje, niti za selitev.