Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Marec 2017:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 1 - v hiši: 5.III. - 5. IV. 2017 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Letos v sebi že vidite in odkrivate delčke tistega, kar se je v vas pričelo dogajati lani. Vendar to ni niti odsev velikih notranjih sprememb, ki jih boste pričeli doživljati prihodnje leto. Odličen čas za pripravo!

Pokličite me, v osebni konzultaciji boste dobili več in boljše vpoglede, vezane točno na vas. Dobili boste odgovore na vaša vprašanja, kjer upoštevam vašo celostno energijo, ki je pripeta na vaš rojstni datum.

7    2   5
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Telo vam vsak dan sproti kaže, kaj je za vas dobro in kaj ne. Hkrati se že kažejo posledice vašega načina življenja v preteklih mesecih in letih. In to je čas, ko velja opozorila sprejeti resno. Pa ne tako, da bi se ne smejali in ne bili dobre volje. Predvsem jih sprejmite - odgovorno. Torej lahko takoj pričnete s spremembami v stilu življenja, ki peljejo vaše počutje in s tem zdravje - na bolje.

Vsak dan naj bo ‘Dan odprtih vrat’Ljubezen in odnosi

Še bolj jasno kot vam telo kaže in vas sproti obvešča o stanju vašega zdravja, v vsakdanjem življenju odseva kvaliteta vašega partnerskega in družinskega življenja. V ljubezenskih odnosih je to čas popolno združenje z vašim partnerjem, tako v duhu kot v telesu. Tako je dobro, da namenite več časa in pozornosti vajinim odnosom. Predvsem pa vedno in povsod občutite ljubezen. Kajti, ko ljubezen ‘dajete’ drugim, ste vi njen največji prejemnik. In le, ko ljubite, ko imate srce odprto, lahko ljubezen tudi sprejemate.

UčenjeŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Sami veste, da ste poslovali tudi že boljše. A to naj ne bo razlog, da bi se vam mudilo. Prav nasprotno. To je čas, da se ustavite in daste pozornost vašemu poslovanju in vašim partnerjem, ki so tu, ki so vam zvesti. In ti odnosi prav gotovo zahtevajo tesne in iskrene stike, mirno in premišljeno delovanje, učenje iz preteklosti in predvsem iz sedanjosti. Ko ne veste, kako bi delovali - vprašajte in se učite.

Vsi pridejo k vamIzlet. Potovanje. Selitev.

In, ker vsi pridejo k vam, vam ni potrebno potovati prav nikamor. In, če kdo meni, da je to dobra priložnost, da ‘uide’ karmičnim dogodkom ima seveda prav. Ušel jim bo ta trenutek, vendar ga bodo čakali ‘za vogalom’ in ne bodo prijetni. Ne potujte torej nikamor daleč ali več kot za en dan.

Budno, pozorno, počasiToplotaMesečna energija

Marec je za vas zares poseben mesec. Ves čas ste v središču pozornosti okolja, ne glede na to, kje se pojavite in s kom se gibljete. Včasih je to dobro, drugič vam prav enaka situacija povzroča nelagodje. Vedno pa je vse, kar se godi - resnica, ki je namenjena vam. To je resnica, ki boli in razveseljuje, ki poboža in zbode. A prav vedno vam daje možnost, da se veliko naučite o vašem načinu življenja, o pravih kratkoročnih in dolgoročnih potezah. Zato odprite oči, napnite ušesa in sprejmite resnico - saj je ne morete spremeniti tako, da se ji upirate, mar ne!

PočutjeNotranji razvojPregled

Čas za notranji razvoj. Čas karme. Ali tako kot je že pred leti rekel znani Gandhi: “Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu”. Ta citat nam pove: Ko se boste spremenili vi, se bo spremenil svet. In karmični čas - mesec marec 2017 je za vas karmični čas, čas učenja in čas za načrtovanje. Čas, ko greste hitro naprej tako, da mirujete. Mirujete in se ne upirate svetu okoli vas. Kajti ta svet vam kaže resnico. Vašo pravo resnico in resnico o vas.