Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Marec 2017:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 1 - v hiši: 5.III. - 5. IV. 2017 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Ključno leto v devetletju preobratov. To je odličen čas, da delujete energiji primerno in se pripravite na zahtevno devetletje.

Pokličite me, ali pa se oglasite osebno v osebni konzultaciji boste dobili več in prave informacije, vezane točno na vas. Dobili boste odgovore na vaša vprašanja, kjer upoštevam vašo celostno energijo, ki je pripeta na vaš rojstni datum.


6    1   4
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Počutje je v tem času še posebej odvisno od vašega ravnanja s samim sabo. Lahko ste lahki kot peresce, prožni in živahni. Lahko pa se obremenite z nezdravim življenjskim stilom in trpite vse do konca meseca. Res je, da je pomlad. A na vrtovih še ni , ki je za vas v tem času podporna: Širokolistno zelenjavo - blitvo, špinačo, radič, glavnate solate pa dobite v prodajalnah. Izogibajte se mleku, mlečnim in mastnim jedem.  

Nežna prodornostLjubezen in odnosi

Ko sprejmete nežno energijo, ki vam jo ponuja mesec marec. - V resnici jo sprejemate - kajti njena nežna prodornost je takšna, da sploh ne veste, kdaj je prišla v vas. In prav na ta način lahko vi komunicirate z ljudmi v vaši bližini. Tako s partnerjem kot z vašo družino. To je odličen čas za vzpostavitev lepših odnosov na dolgi rok. Za tiste, ki partnerja še nimajo - ali pa so pričeli odnos prejšnji mesec) je to pravi čas za poglobitev odnosa, za razjasnitev medsebojnega stika in za razgalitev življenjskih načrtov partnerju. (Vi njemu/njej, ne on/ona vam!)

Dogovori, pogodbe, korak naprejŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Če ste prejšnji mesec pričeli z novimi odnosi v poslu. Je sedaj čas, da s tistim poslovnim partnerjem, za katerega ste ocenili, da je stabilen, da je z njim dolgoročno sodelovanje mogoče - poglobite odnose.  Torej je čas za konkretno delo, za načrtovanje in prve izvedbe konkretnih aktivnosti. Posli naj bodo jasno razdelani, dogovori in pogodbe jasne, fair in razčiščene. Sodelovanje naj steče po jasno razdelanih načrtih. - Prvi uspehi1

Notranje potovanje se nadaljujeIzlet. Potovanje. Selitev.

Mesečna energija vam ni naklonjena za potovanja. Res pa je tudi: Ko se odločite narediti korenite spremembe v sebi, potovanje ne podpira teh sprememb. Raje si vzemite čas zase v tišini, miru in mirovanju. Vsak dan!

Energija, v katero ste vstopili je pravo nasprotje tega, kar ste globoko v sebi: analitični in logični mislec, ki razume pravila strojev, programov, avtomatike; človek, ki dobro razsoja; voditelj, besedni komunikator. Mesečna energija vam poklanja še druge lastnosti, ki vam niso vedno domače in jih ne morete umestiti med logične in tehnične. Lahko se od vseh teh lastnosti ločite ali pa se v njih potopite in jih uporabljate intuitivno. Morda je bolje, da uporabite tretjo možnost: Da se opazujete, kako te nove lastnosti lahko umestite v vaše delovanje…  

Pogovor (s seboj)Teža - LahkostMesečna energijaPočutjeČutPregled

Tako letna kot mesečna energija v vas podpirata čut za energijo v vas in v vaši ‘okolici’. To še posebej velja, ko živite duhu in telesu podporno, disciplinirano življenje. (Dovolj spanja, reden počitek, mirna čustva, lahkotno in redno gibanje, dovolj pitja čiste vode, lahka hrana in seveda brez alkohola, čim manj kave, čaja, sladkih pijač). In tako se zlahka odločate za delovanje v pravi smeri, s pravimi ljudmi in ob pravem času. Ob vsem tem se spomnite nase in na vašo družino in si posvetite čas z njo.