Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Marec 2017:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 1 - v hiši: 5.III. - 5. IV. 2017 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Letošnje leto vas lahko ponese v vrhove; lahko pa padete na trda tla. Vse to je odvisno od vašega obnašanja, ravnanja v družbi in s seboj.

Pokličite me, ali pa se oglasite osebno v osebni konzultaciji boste dobili več in prave informacije, vezane točno na vas. Dobili boste odgovore na vaša vprašanja, kjer upoštevam vašo celostno energijo, ki je pripeta na vaš rojstni datum.


5    9   3
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Ko delujete pravilno, ste polni energije. Močni ste in včasih celo preveč eksplozivni. Toplo vam je in zlepa niste utrujeni. Vendar bodite pozorni. Vedno ohranjajte mir in se izognite jezi za vsako ceno. Čeprav sonce že toplo sveti, vedno imejte s seboj topla oblačila, kapo, klobuk, ruto, plašč, da se ogrnete, ko zapiha že nežen hladen veter. Lahka, več ali manj rastlinska hrana je podporna. Izogibajte se mleku in mlečnim izelkom, kavi,  alkoholu.

Odprite očiLjubezen in odnosi

Kajti le z odprtimi zunanjimi in notranjimi očmi lahko vidite večjo sliko ljudi v vaši bližini. Raje jim prisluhnite kot da bi jim preveč govorili. Več boste izvedeli o njih in lahko jih zagledate v novi luči. Osvežite lahko vašo ljubezen in otoplite odnose z družino. Tisti, ki nimate partnerja - za vas je to odličen čas, ko vam na pot prihajajo mnogi ljudje. Katerega boste spoznali na bližje, pa je odvisno od vas.  Vi ste tisti, ki naredite več kot le prvi korak.

Neverjetna dinamikaŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Tudi v poslu se vam kažejo nove možnosti v obstoječem poslu in nove priložnosti za nove začetke, za drugačno poslovanje. Spet je to, kam greste odvisno od vaše iniciative. Vendar se zavedajte: Še naprej ohranjajte posel, ki vam prinaša denar in se lotite posla, ki vam bo dolgoročno prinesel - bogastvo. In nič naj se vam ne mudi. Vedno imate čas za premislek. Kajti čas, ki za druge v tem času teče hitro - za vas teče počasi.

2 ugodni smeriIzlet. Potovanje. Selitev.

Marec vam ponuja dve ugodni smeri za kratkoročne izlete in potovanja: Proti jugovzhodu in proti severozahodu. Kljub temu, da je to načelno dobra smer za povečanje energije, pa ni ugodna smer za odnose niti za posel. Tako je najbolje, da se gibljete v okvirih, ki so za vas običajni. Tu se dogajajo prave priložnosti.

Začetek sejmaMočMesečna energija

Čeprav se marca včasih počutite kot da vas ljudje neprestano opazujejo izza vogala, se zavedajte, da to niso drugi ljudje. Opazujete in nadzorujete se vi. In to je dobro. Dobro je zato, da usmerite vso vašo pozornost v to - kaj je za vas pomembno, namesto v to, kar je nujno. Kajti v delovanju iz nujnosti, boste izgubili ves vaš čas in ne bo vam ga ostalo kaj dosti, da bi opravili, kar je za vas pomembno. Svet vam v tem času nudi kopico priložnosti - prvih in drugih. Na vas pa je, da si izberete tiste, ki vas vodijo k vašim življenjskim ciljem.

PočutjeAkcijaPregled

Seveda pojdite v akcijo. Pa vendar ne kot bik v butik. To, da greste v akcijo, ne pomeni, da ne razmišljate, da ne poznate cilja, ki bi ga radi uresničili. Ravno nasprotno. Če ste prejšnji mesec sledili napotkom v predvidu, ste opazovali vaše budne sanje, naredili ste načrte, jih preverili, zapisali. Sedaj se zavedate, kako v kako zanimivem in pomembnem času živite letos in predvsem tudi marca. Kajti marec vam ponuja začetek uspeha, začetek doživljanja vaših sanj in začetek doseganja vaših dolgoročnih ciljev v naslednjih devetih letih. Izkoristite ta čas koristno.