Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Marec 2017:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 1 - v hiši: 5.III. - 5. IV. 2017 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Letošnja energija vam prinaša preobrate. In zelo pomembno je, da  se odzivate pravilno, mirno. Le tako vam bo leto prineslo pozitivne spremembe.

Pokličite me, ali pa se oglasite osebno v osebni konzultaciji boste dobili več in prave informacije, vezane točno na vas. Dobili boste odgovore na vaša vprašanja, kjer upoštevam vašo celostno energijo, ki je pripeta na vaš rojstni datum.4    8   2
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

… je ta čas zelo pomembno. Kajti energije ni vedno na voljo v neskončnih količinah. Zdrav način življenja vam omogoča, da jo imate in pameten način obnašanja vam omogoča, da jo porabite počasneje kot pa se ustvarja nova. In, ko ne spoštujete teh dveh preprostih pravil, se kaj hitro zgodi, da vas zebe zvečer. In ko ste neprespani, celo zjutraj. Dogaja se, da ne morete dobro opraviti dela, ki je bilo doslej za vas povsem lahko. Zgodi se, da na vsak način želite pomagati ljudem okoli sebe prav takrat, ko ste vi najbolj potrebni pomoči. In dobro bi bilo, da bi za pomoč prosili…

IskrenostLjubezen in odnosi

In, ko ste iskreni s seboj in vidite, čutite v kakšni situaciji ste, je dobro, da ste iskreni in komunikativni tudi z vašimi bližnjimi. Dobro je, da jim zaupate vašo trenutno situacijo in jih zaprosite za pomoč. Kajti prav nič ne pomaga, če vse opravite sami, nato pa ste tako izčrpani in živčni, da se vas vsa okolica izogiba prav takrat, ko ste najbolj potrebni, da se vam približajo. In, če tega ne boste upoštevali, boste v trenutku nezadovoljstva ‘eksplodirali’ in potrošili še vso preostalo energijo. To pa ne izboljša ljubezenskih odnosov, mar ne?

NačrtovanjeŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Ko moči ni preveč. Je pravi čas za načrtovanje. To vam ne vzame veliko energije in je primerno ravno za ta čas, ko vas adrenalin ne vodi v pretirano aktivnost. In, če vam za načrte, ki jih kanite uresničevati v prihodnje manjka znanje. Je to pravi čas za seminar, delavnico ali samostojno učenje.

Krajše potiIzlet. Potovanje. Selitev.

Priporočam vam, da potujete le na krajših relacijah, kamor potujete že običajno večkrat na mesec. Sicer pa se gibljite v bližini vašega doma (do 200 km) .

Malo energijeUpravljanje z energijo…Mesečna energija

Tako je. Še celo tisti, ki ste zelo mladi, te dni lahko opažate, da nimate tako veliko energije kot v preteklih mesecih. To lahko opazite, če preveč delate, preveč ponočujete, ali sploh nezdravo živite. Tako vas lahko zebe takrat, ko je drugim povsem prijetno. Zaspani ste takrat, ko bi lahko bili še sveži. In, če se preveč zaženete v katerokoli aktivnost, vam kaj kmalu ‘zmanjka sape’ in si morate oddahniti. Za vas je mesec marec čas, ko ste na najnižjem nivoju energije v zadnjih devetih mesecih. In, ker se vam dogajajo še neprijetne situacije, v katerih si dovolite čustveni stres, je energije še manj.

PočutjePremišljeno in počasiPregled

Prav zares. Vse, kar počnete v fizičnem svetu, naredite premišljeno in zelo, zelo, zelo, zelo počasi. Kajti energijsko ste na zelo nizki ravni. Nikdar ne veste, kdaj imate premalo energije, da bi dokončali akcijo v teku. Na ta način se boste izognili neljubim dogodkom, nesrečam in spodletelim osebnim in poslovnim načrtom. Za te bo dovolj časa in priložnosti že naslednji mesec, še več pa v naslednjem letu. Sedaj raje več časa posvetite načrtovanju in pridobivanju znanja, ki ga potrebujete za izvedbo vsega, kar vas veseli, kar vam daje moč in iskrice v očeh.