Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Marec 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 1 - v hiši: 5.III. - 5. IV. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

V letu 2017 si dokončno oblikujete vaše življenje za naslednjih sedemindvajset let. Sedaj lovite zadnji vagon zadnjega vlaka v uspešno prihodnost. Kaj ni to pravi čas za konzultacijo in coaching?


Pokličite me, ali pa se oglasite osebno v osebni konzultaciji boste dobili več in prave informacije, vezane točno na vas. Dobili boste odgovore na vaša vprašanja, kjer upoštevam vašo celostno energijo, ki je pripeta na vaš rojstni datum.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Tako je energija Bela Voda 1 za vas neizčrpen vir moči in energije. Ko pa hočete preveč, ko menite, da lahko vse naredite le s tem, da moč zbirate v vaših zalogah, se stvari ustavijo. Kajti te energije se ne da skladiščiti veliko. Ko to skušate narediti imate lahko velike težave s spodnjim delom telesa, s sečili in duševno stabilnostjo. Kreativno delo vam pomaga, da energija teče skozi vas in vas nenehno krepi.

Kdo je kdo?Ljubezen in odnosi

Okolica - tudi vaši najljubši imajo v tem času do vas nemogoče zahteve. (Ali je mogoče, da jih le vi vidite tako?) Kajti sedaj je vaše bitje nagnjeno k temu, da odslikava ljudi iz vaše okolice. In vaš bližnji vas sprašuje le to, česar sam ni sposoben. Ko pa ga vi preveč zrcalite - jasno nimate odgovora na vprašanje. - In obstaja preprosta rešitev. Recite: “Joj, pomagaj mi. In kako bi ti to rešil-a?”

Denar in preživetjeŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Marca vam življenje kaže situacijo, v kateri ste v resnici. Sedaj vam je kristalno jasno, koliko sredstev imate, kaj si z njimi lahko privočite in česa nimate. Nikar ne zajedajte prihodnjih prihodkov. Ne jemljite kreditov. Živite s tem, kar imate. Sicer pa investicije v materialna sredstva v tem času tako ali tako niso zaželene, saj dolgoročno običajno ne prinašajo koristi.

Severovzhod - jugozahod in v nasprotni smeriIzlet. Potovanje. Selitev.

To sta dve ugodni smeri za potovanje za vas v mesecu marcu. Pa vendar na severovzhodu ne ostajajte predolgo časa. Kajti preveč energije Bela Voda 1 vas dolgoročno lahko dobesedno zaduši, vam vzame moč, ki jo dobite z njo v stalnih in zmernih količinah.

Neizčrpen virMesečna energijaPočutje
3    7   1Prijazno, dokler ni preveč…Mesečna energija

Energija Bela Voda 1 vam da moč, vam da voljo in prodornost - vse dokler se ne pričnete utapljati v njej. To je mesec, ko vam čas, ko ste sami s seboj v tišini, miru in mirovanju prinese več kot celodnevna aktivnost. Pogled v vaše globine vas okrepi, vse dokler se ne izgubite…

Pogled vase in notranja spremembaPregled

Energija meseca marca vam omogoča, da pogledate in vidite globoko vase. To je čas, ko se lahko točno zavedate, v kakšni situaciji ste v resnici. Nič ne pomaga barvanje oblakov ali sprenevedanje, še manj zavračanje in ignoranca. Pomaga le, da sprejmete situacijo in takoj pričnete z delovanjem, s katerim se znebite razvad in namesto njih uvedete zdrave načine obnašanja. Nato pomaga, da izpolnjujete obljube ne le drugim, temveč predvsem sebi. To je čas, v katerem je dobro živeti čisto in preprosto življenje na vseh področjih življenja. Sprostite se. Vsak dan si poklonite pol ure časa, ki je samo vaš in ga vedno namenite samo sebi - brez prijateljev, družine, telefona, računalnika in televizije. Bodite sami v tišini, miru in mirovanju.