Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Marec 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 1 - v hiši: 5.III. - 5. IV. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Januar je zadnji mesec v energijskem letu Bela Voda 1. Hkrati ste vi pod njenim močnim vplivom, ki vam ni najbolj ljub. Da bi živeli boljše, se ukvarjajte s kreativnimi dejavnostmi, z rastlinami in umetnostjo.

Pokličite me, ali pa se oglasite osebno v osebni konzultaciji boste dobili več in prave informacije, vezane točno na vas. Dobili boste odgovore na vaša vprašanja, kjer upoštevam vašo celostno energijo, ki je pripeta na vaš rojstni datum.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Tako vam življenje ta mesec prikaže tudi, kako se lahko počutite, kako močni, dinamični, elastični uspešni ste lahko tudi, kar zadeva vaše počutje in zdravje, ko ga vzamete v lastne roke. Vendar ne bodite preveč samovšečni. Kljub vsemu bodite pozorni na to, da ne porabite vse energije. Tako se izognite trošenju časa tam, kjer nimate kaj početi. Raje ta čas uporabite, da ste skupaj z družino, partnerjem ali dobrim prijateljem…

Vse je mogoče…Ljubezen in odnosi

Velika dinamika, velika sproščenost, lahkotnost in manj obremenjenosti z ‘obveznostmi’, ki ste si jih v preteklosti sami naložili na svoje  rame so lahko razlog neskladja s partnerjem in v družini. Pa to ne pomeni, da morate sedaj ostati doma in še naprej početi vse, kar vas veže in ne dovoljuje, da bi se sprostili. Seveda ne. Lahko pa partnerju zaupate, da si želite malo več življenja med ljudmi in ga celo povabite s seboj.  Ali pa ga prosite, da za nekaj časa prevzame nekaj več odgovornosti. In si nato posvetite kvaliteten čas tudi za preživljanje z njim/njo.

PrizemljitevŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Čeprav je marec čas za kratkoročne dobre posle in marsikateri uspeh, naj vas to ne dvigne nad oblake. Kajti tam nimate več pogleda na zemljo, na tisti del resnice, ki je za posel pomembna. Seveda je dobro, da zgrabite vsako priložnost, ki se vam ponudi (in ponuja se vam jih veliko - celo takšne, ki jih ne opazite), vendar premislite, kako odločitev na vas vpliva dolgoročno.

Vse, kar potrebujete - je tu.Izlet. Potovanje. Selitev.

Tako je odveč potovati. Tudi zato, ker nimate odprte poti za dolga in dolgotrajna potovanja. Bolje je, da se gibljete v običajnih sredinah.

Mesečna energijaPogled v prihodnostPočutje in zdravje

Če so vas situacije prejšnji mesec omejevale, da si niste dovolili sprehoda po lastnem umu, kjer bi opazili vaše želje in cilje za prihodnost, tudi marec ne bo tako zabaven in uspešen mesec kot bi lahko bil, ko bi bili bolj smeli. Kljub vsemu pa se vam kljub temu kaže kopica možnosti in priložnosti za uspešno in zanimivo delovanje. Kajti to je čas, ko se vam ugodne priložnosti za zanimivo osebno in poslovno življenje nizajo ena za drugo. Bolj je pomembno, katere si upate ali dovolite izkusiti. Dobro je, da izkušate tiste, ki si jih želite, a se jih hkrati bojite. Kajti sedaj je čas, da iz njih pridobite dobre in poceni izkušnje…

Kaj vse se lahko zgodi - a veliko močnejše!
2    6   9Sejem življenjaPregled

Marec vam nudi pogled na vašo kratkoročno prihodnost. Seveda le takrat, ko si to dovolite. Ko si dovolite stopiti na področje, na katerem še niste bili, kljub temu, da ste si vedno želeli. To je čas pridobivanja izkušenj, ko vsaj za dan, dva, za nekaj trenutkov pričnete živeti vaše sanje. In izkušnje vam povedo in pokažejo, katera smer je za vaše življenje ugodna in katera ni. Vsi vas opazijo. Bodite vedno urejeni in točni.