Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Marec 2017:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 1 - v hiši: 5.III. - 5. IV. 2017 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Letošnje leto je za vas ključnega pomena za vse vaše nadaljnje življenje. Pravi način delovanja vam prinaša prihodnost v smeri kot si jo želite.


Pokličite me, ali pa se oglasite osebno v osebni konzultaciji boste dobili več in prave informacije, vezane točno na vas. Dobili boste odgovore na vaša vprašanja, kjer upoštevam vašo celostno energijo, ki je pripeta na vaš rojstni datum.


1    5   8
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Resnica boli in osrečuje. Vendar si mnogi bolj zapomnijo bolečine in drugi si raje zapomnijo lepe trenutke, lepe dogodke in občutke. Iz obojih pa se velja učiti. Še posebej to velja, ko to zadeva zdravje. In ravno marec vam kaže na vsa področja, kjer morate nujno in takoj narediti ustrezne korake za izboljšanje počutja. Kajti z vašim obnašanjem ste sebe pripeljali do situacije v kateri ste. In s spremenjenim obnašanjem, lahko počutje tudi izboljšate.

Odprto in mirnoLjubezen in odnosi

Si želite biti srečni? Lahko ste, ko upoštevate preprost nasvet. Kajti sedaj je čas, ko se vaše srce ‘avtomatsko’ zapira za okolico. Ni vam lahko zaupati, kaj se v vas dogaja. Ni vam lahko zaupati celo vaši ljubljeni osebi, da je ona edina, ki je v vašem srcu. A ravno odprtost, sprejemanje, zaupanje - ko za vaše ljube odprete srce in jim pokažete, kaj je v njem - vas lahko reši…

Zaključek in vizijaŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

V preteklih dveh letih ste odprli mnoge nove odnose, postavili mnoge mostove in možnosti za poslovno delovanje. Sedaj pa je skrajni čas za odločitev, za izbiro tiste poti, ki jo boste nadaljevali v naslednjih letih. Kjer se pojavlja nezadovoljstvo, ki ga kljub naporom ne uspete rešiti, je čas za zaključek. In raje obogatite tisto smer, v kateri vam dobro, v kateri je vizija.

Le kako vam potovanje pomaga?Izlet. Potovanje. Selitev.

Res je: Bolje se je premakniti kamorkoli kot pa nikamor. Vendar to ne pomeni, da morate potovati fizično. Kajti nobena smer za vas v tem času ni ugodna. Bolje je, da naredite premike v sebi. Bolje je, da končno zavestno izberete potovanje - v sebi. In tu lahko dosežete katerikoli del vašega sveta in doživljate vse - kar si dovolite.

Mesečna energija za marec 2017Karma, preobrat, modrost, (po)trpljenjePočutje in zdravje

Čeravno se prejšnji mesec niste vedno strinjali z napisanim predvidom, sedaj veste, da za vas velja večino, kar je v njem napisano. Kajti marec vam prinaša konkretne sadove vašega načina razmišljanj, vaših preteklih aktivnosti in neaktivnosti. Hkrati je to čas, ko se vaše trenutno obnašanje zelo hitro odraža v vsakdanjem življenju. Vse, kar zares čutite, vse, česar se zares bojite; vse, česar se v resnici veselite ali si želite - in dovolite, se sedaj hitro uresničuje. To je čas, ko se lahko bolje spoznate. Sedaj lahko vidite, kaj si v resnici dovolite in kje so vaše želje omejevane z vašimi navadami. Odkrijte jih, si jih zapišite. Prihodnji mesec boste nagrajeni.

Resnica osvobaja
Mirno, premišljeno, načrtovanoPregled

Čeprav je vsaka energija koristna, saj vam daje svojevrstne možnosti in priložnosti, vendar ni vsaka prijetna za vsakogar. In marčevska energija za vas ni prijetna, čeprav se je mnogi oklepate, saj vam nudi zavetje v veličini neznane moči. Šele, ko vam je nevzdržno, bi zakričali, skočili na noge, se uprli (komu že?) In skočili naprej. A ravno ta nepremišljena akcija sedaj ni zaželena, niti dobra. Bolje je, da vsako odločitev najprej prespite, nato naredite dober načrt in šele nato greste v akcijo.