Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Maj 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 1 - v hiši: 5.V. - 5. VI. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

poskrbi za svoje počutje in zdravje.

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Že prejšnji mesec sem vam pisal: ‘Toplota v spodnjem delu telesa je v tem času zelo pomembna za vas. Tako ne pretiravajte s slačenjem, čeprav je aprila včasih lahko precej vroče. In, ko je vroče, ne pretiravajte s tem, da se preveč nastavljate soncu, kajti ravno pregretje je pogosto najmočnejši vzrok za podhladitev...’ V maju pa je situacija še malce drugačna. Ker ste v tem času na najnižjem energijskem nivoju, je pomembno, da energijo predvsem pametno uporabljate in, da se ne pregrevate: ne na soncu, ne ob peči in ne v topli kadi ali vročem vrelcu v SPA.

Pomembno je, da ohranjate zdrav življenjski ritem. Dober, zdravju, telesu in duši podporen življenjski slog v katerem se ne izčrpavate. V katerem daste telesu vse, kar potrebuje. In zahtevate od njega to, kar je trenutno sposobno opraviti - vendar ne pretiravajte. Še nihče ni kondicije pridobil v enem tednu.

Pozorni bodite pri prehranjevaju. Pet rednih obrokov vam bo dalo pravo energijo. Izogibajte se sladkih in močnatih in mastnih jedi - predvsem torej vseh slaščic.

Mirno kri.Ljubezen in odnosi

Maja se počutite bolj v lastni koži kot prejšnji mesec. To za vas seveda pomeni, da ste spet na vsakem koraku pripravljeni priskočiti na pomoč vsakemu, ki le malce pomiga z glavo. Če je za pomoč prosil ali pa ne. Vendar pa sami niste pripravljeni prositi za pomoč, čeprav ste jo dostikrat potrebni in prav gotovo ste jo tudi vredni. Tako se zopet mešate v zadeve vaših bližnjih, čeprav vas za pomoč niso prosili.

Kasneje pa vam kdaj pa kdaj celo očitajo, da ste vi ‘krivi’ za to in ono, ker ste bili vi tisti, ki ste naredili ‘to in ono’. In veste kaj? Prav imajo. Prav imajo vsakič, ko vas za pomoč prosili niso. Ko so le izražali svojo razvajenost z: “ ‘a’ bi mi pomagal-a?” - Ali kaj podobnega. Seveda ne pravim, da ni prav, da pomagate. Vendar le takrat, ko je pomoč nujno potrebna ali pa prošnja zanjo jasno izražena: “Pomagaj mi prosim!”

In še nekaj.  Ali ste kdaj pomislili na možnost, da ste takrat, ko vidite druge, kako potrebujejo pomoč - vi tisti, ki pomoč zares potrebujete? Pa kdaj prosite zanjo? Ali le pričakujete, da se bo javila kopica prostovoljcev. Ali pa vsaj vaš partnerj!

Načrtno, premišljeno, disciplinirano…Življenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Seveda imate kopico obveznosti. Do drugih in do sebe. Pa boste res lahko opravili prav vse le zato, ker se boste ‘vrgli v delo’ brez premisleka? Dvomim. Kaj hitro se bo zataknilo in lahko se zgodi, da vam kmalu zmanjka energije in poleta. - Zato aktivnosti raje dobro premislite in načrtujte. Zberite vse potrebne informacije. Posvetujte se z …

… z ljudmi, s strokovnjaki iz posameznega področja. Naj se vam ne mudi, pa čeprav ste v akciji. Z rednim in premišljenim delom boste opravili veliko več kot s hitro, nepremišljeno akcijo. Kajti čas po prvem tednu junija je tisti, ko sta akcija in vaša iniciativa dobrodošli. Takrat bo nujno stopiti naprej. In do takrat se je na aktivnosti potrebno res dobro pripraviti. Storite to.

Strah je odvečIzlet. Potovanje. Selitev.

Ko si vsak dan poklonite vsaj petnajst minut v tišini, miru in mirovanju znotraj sebe, doživite potovanja, ki vam pomenijo več kot potovanje v fizičnem svetu. Kajti potovanja v mesecu maju...

Niso dobra za nikogar.  Torej za vse nas je dobro, da ne gremo na dolge ali dolgotrajne poti. Kajti to je karmični mesec za vse nas. Za naš posel, za družino za družbo. Karma gre tako globoko, da se je v tem trenutku zaveda le redkokdo. A bolj kot se je zavedate, boljše je, saj se lahko boljše pripravite na čas, ki prihaja.

Mesečna energijaUčenje, načrtovanje in priprava…Počutje in zdravje

Kaj naj se učite? Kaj naj načrtujete? Na kaj naj se pripravljate?
Odgovore na ta vprašanja najdete - v sebi. Načelno pa je to čas učenja za vse tisto, kar na vaši poti potrebujete - pa še ne znate. Načrtujte to, ka želite izvesti. Kajti vsaka akcija, ki ima v ozadju načrt, bo bolj uspešna, pa čeprav jo boste izvedli povsem drugače. In priprave - priprave vam pomagajo, da vaše načrte prizemljite. Da preverite ali so uresničljivi na takšen način kot ste jih zapisali, ali morda potrebujejo dopolnila ali pa jih je morda potrebno popolnoma spremeniti. Kajti mesec maj je čas, ko je vaša energija na najnižjem nivoju in niste pripravljeni za akcijo…

… A kmalu, že junija pride čas, ko je vaša iniciativa v zunanjem svetu nujno potrebna. Pa ne le iniciativa. Tudi vse nadaljnje vodenje načrtovanih aktivnosti.  

Energija. Toplota.
2    6   2Sanje, načrti, učenje…Pregled

Aprila ste doživeli mnoge notranje spremembe, ki pa jih v resnici opažate šele sedaj. Šele sedaj se zavedate, kako so te spremembe pomembne in občutite, da vplivajo na vse vaše življenje. Čeprav se strah tihotapi v sencah v kleti, je strah povsem odveč. Klet razsvetlite z svetlobo, ki vam jo nudi vaša ljubezen tako, da vašo prihodnost - oblikujete, načrtujete. In, ko vam kaj ni jasno - se tega naučite...

... Naučili ste ste že mnogih stvari, čemu se ne bi še tega. In splača se. Zares. Kajti s prihodnjim mesecem se prične res dinamičen čas. Pa vse skupaj še vedno ni nič v primerjavi s tem, kar vas čaka prihodnje leto. In prav sedaj, maja se pričnite pripravljati na ta čas, ko se vam prično uresničevati vaše življenjske sanje, želje, načrti , cilji.

Pokloni mi kavoceloten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>