Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Junij 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 1 - v hiši: 5.VI. - 7. VII. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

poskrbi za svoje počutje in zdravje.

4

9

2

3

5

7

8

1

6

9    4   1
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Saj veste. Ko se počutite odlično, ne razmišljate veliko o tem, da bi vaše življenje podprli na dolgi rok. Da bi vanj  redno, discipinirano pretakali izkušnje in znanje pridobljeno v preteklosti. In, če to že počnete, se v času dobrega počutja kaj rado zgodi, da postanete malo manj redoljubni in dosledni. Ko pa je na vas 6. junija pričela vplivati energija bela voda 1, so se stvari spremenile. Spremenili so se občutki in spremenjeno je počutje. To je seveda odvisno od tega, kako zdrav življenjski slog vzdržujete. Kljub temu pa je to čas, ko se pojavijo večje ali manjše težave na spodnjem delu telesa. Predvsem s sklepi in kostmi na predelu od križa navzdol; z ledvicami, reproduktivnimi organi, pa tudi z ušesi, s krvjo ali z  limfo in limfnim sistemom. Ravno zato je zelo pomembno, da pozornost posvetite zdravemu načinu življenja. Torej pravočasnemu spanju, počitku, lahkim jedem - predvsem ali povsem rastlinskega izvora in se izogibate vsem poživilom, nepotrebnim medikamentom, pravi kavi, alkoholu in energijskim pijačam. Že v enem tednu se boste počutili veliko boljše.

OgledalaLjubezen in odnosi

Res. Junijska situacija je za vas res zanimiva, igriva, včasih že neprijetna. Kajti vi ste ogledalo ljudem v vaši okolici. Pa to ni vse. Ko postanete ogledalo, pomeni, da v sebi na nek, nezaveden način posnemate ljudi, njihove občutke, njihova čustva in njihovo ravnanje. Po eni strani je vaše obnašanje povsem drugačno od tistega, ki je vaše naravno obnašanje - po drugi strani pa takšno obnašanje moti vašo okolico, saj v vas vidijo sebe do takšnih detajlov, da se jim včasih zdi, da to počnete namenoma. Saj je res, da vidijo tako tiste lastnosti, ki so jim všeč, vendar opazijo tudi tiste, ki bi jih radi skrili, ali pa tiste lastnosti, ki jih pri sebi ne marjao, a vi nanje preveč neposredno kažete ‘s prstom’ - z vašim neposrednim obnašanjem, da ‘jim gre to na živce’.

Tako vam mesec junij prinaša kopico izzivov v medsebojnih odnosih, ki jih je dobro preseči - prijazno, ter na inventiven in kreativen način. In najbrž ni boljše situacije, da ste v teh namerah uspešni kot jo imate letos, ko na vas vse leto vpliva prijazna, nežna a vztrajna in prodorna energija Temnozeleno drevo 4. Tako se izplača učiti iz vašega lastnega obnašanja, da te izkušnje, to znanje stkete v lastno življenje in vam bo pomagalo k radosti in k uspehom, ki vam jih življenje in življenjska energija KI (chi, qi, prana) ponujajo v naslednjih sedemindvajsetih letih. (Pa to ne pomeni, da vam ni potrebno nič ‘migniti’ - nasprotno. In tisti, ki hočete od svojega življenja več - vabim vas na coaching. Sedaj je še super čas, prihodnje leto ne bo prepozno, vendar ne bo tako velikega ‘efekta’.


Načrt načrtovŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Globoko v vas junija doživljate velike pretvorbe, ki imajo svoj vir že pred več kot desetimi leti. Pretvorbe, ki jih vede ali nevede oblikujete v dolgoročne načrte, ki pa se (še) ‘nočejo’ razvijati tako kot si vi želite. Seveda ne. Kajti letos še ni čas za to. (Prečitajte si vaš letni predvid). In prav sedaj globoko v sebi več ali manj dokončno oblikujete vizijo za prav vse vaše življenje - za naslednjih petinštirideset let. Seveda pa bo vpliv te notranje transformacije viden, ga boste občutili že letos, nato vsako leto bolj. Tako je zelo pomembno, da ste bolj aktivni na razvoju sebe, na oblikovanju življenjskega sloga, na filozofskem in duhovnem pogledu nase. Na to, kaj boste postali, ko sledite vašim sanjam, ko jih uresničujete in živite kot pa v tekočih komercialnih projektih. Kajti vse stvari nastanejo v nevidnem, preden postanejo vidne. Vse stvari so najprej idejni načrt, nato pisan načrt in šele nato pridejo pred naše oči. In vaše delo na sebi in v sebi je tisto, ki je letos najbolj pomembno. In coaching je način, kako vaše, vaši zavesti nepoznane ideje in načrte oblikujete v skladu s samim seboj in z vizijo vaše prihodnosti. Coaching je investicija v vaše življenje, ki se vam bo povrnila več stokratno. Prav vam, devetkam!

Bodite doma in spite z glavo proti severu!Izlet. Potovanje. Selitev.

Ta mesec nimate nobene ugodne smeri za potovanja. Tako je najbolje, da se gibljete, potjete v običajnem krogu. Hkrati je tu, kjer živite prava energija, ki va najbolj pomaga, da razvijete vaše primarne ideje, kreativnost in moč. Kajti, če bi potovali, vas bi vaša mesečna reflektivnost motila preveč in tako ne bi uspeli videti sebe takšnega kot ste v resnici. Torej ne bi mogli do takšne mere razviti in obikovati vašega novega pogleda na svet kot ga imate možnost, ko ostajate v vašem življenjskem krogu. Poleg tega je pomembno, da se ta mesec ne gibljete v preveliki bližini velikih gmot vode: morje, jezera, reke. No, brez skrbi. To ne pomeni, da ne smete na morje. Lahko, vendar se takoj po kopanju odmaknite vsaj dvajset metrov stran od obale. Izogibajte se daljšemu plavanju po ‘odprtem’ morju, čolnarjenju, izletom z barko in drugim aktivnostim na in v vodi, ki so daljše od pol ure. Ko se tega nasveta (seveda) ne boste držali, boste že isti dan zvečer izmučeni. In naslednji dan še bolj, se spomnite teh besed in jih pričnite upoštevati vsaj tedaj. Hvala.

Nenavadno - migetajočeMesečna energijaPočutjePogled vaseMesečna energija

In iz dinamičnega ‘domačega’ okolja ste zopet pristali v energiji bela voda. Običajno vam ta energija ni najbolj povšeči. No, že lansko leto ste lahko občutili krepko razliko. Nekako vam je bila všeč. Letos pa je ta občutek zagotovo še boljši in lepši že junija in boljši, ko le dovolite, da v vas zaigrajo ideje, ustvarjalnost, akcija. Kati na ta način se za vas ‘kontrolna’ energija vode pretvori v podporno energijo dreves, ki vam da polet, moč, ideje, podporo na vseh ravneh bivanja. In tako je letošnji junij lahko tisti, ko se naučite ‘manipulirati’ z energijo vode tako, da vam prav vedno koristi, da vam da moč in življenje, zaupanje vase in v druge ljudi; da se s tem zavedate podpore, ki je vedno v vas. In, ko razvijete delovanje ‘iz nič’ s kreativnim razmišljanjem, ki ga vpeljete v akcijo - vi sami postanete neizčrpen vir energije, moči, idej sami zase. Postanete podpora za vaše življenje in se lahko svobodno sprehodite po poti, ki vas vodi k uresničenju vaših sanj. Mnogi ste do teh zaključkov že davno prišli sami. Tu vas le spodbudim, da se tega dejstva spet pričnete zavedati. Kajti, ko si poklonite vsaj petnajst minut dnevno za to, da se povsem sprostite, da za ta čas odložite prav vse obveznosti in se potopite vase: v meditaciji, na vrtu, v gozdu, med vašo umetnostno aktivnostjo, se vaša izvirnost idej, moč akcije in moč telesa še povečajo…

Najprej najbolj pomembnoPregled

Že nekaj časa vam prigovarjam, kako pomembno je letos za vas delovanje ‘na sebi’ in ‘v sebi’. Nagovarjam vas, da si večkrat prečitate letni predvid, da se odločite za coaching, da začnete še bolj skrbeti za vašo dušo in telo. Kajti še letos imate res pravi čas, da se pripravite na divje čase, ko se boste vpregli v vaše vizije. In takrat ne bo več časa, da v življenjski slog vpeljete pomembne sestavine, ki vas bi pri vašem razvoju in v vašem življenju podpirale tako, da bi vaše cilje dosegali enostavno, hitro, z veseljem in užitkom v dobro vas, vaše družine in vsega sveta. Kajti tisti, ki ste ali še boste zgradili zdrav, življenju podporen življenjski slog, boste dosegali več, hitreje in boljše rezultate. Za vse nas boste zgradili in naredili več. Bolj zadovoljni boste in hkrati boste imeli več časa zase, za vašo družino, za vse, kar vas veseli in kar vas gradi. Zato delajte na sebi več kot delate za svoj posel. Srečno.

“Predvid za mesec junij je za vas eden najbolje napisanih in najbolj celostnih predvidov, kar sem jih kdaj napisal (ne povedal, kajti osebni predvidi so veliko več vredni kot pisni, saj z njimi odgovarjam na čisto konkretna vaša, prašanja). Ta predvid je za vas blagorečeno ‘zlata vreden’. Kajti nihče od devetih KI-jevih znakov nima pred seboj tako široko odprtih in podpornih možnosti za odlično življenje kot ve - devetke. Ne glede na to ali do 4. Februarja 2018 dopolnite 17, 26, 35, 44, 53, 62 ali 71 let. Prav zares - Srečno.”

Pokloni mi kavoceloten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>

Vaše delo na sebi in v sebi je tisto, ki je letos najbolj pomembno, saj vaše odločitve vplivajo na petinštirideset let vaše prihodnosti. Coaching je investicija v vaše življenje, ki se vam bo povrnila več stokratno. Prav vam, devetkam!