Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Junij 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 1 - v hiši: 5.VI. - 7. VII. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

poskrbi za svoje počutje in zdravje.

4

9

2

3

5

7

8

1

6

8    3   9
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Vaša moč je junija še narasla. V takšnem času sem lahko vesel, da ste se spomnili na predvid. Kajti večina vaših ‘energijskih dvojčov’ na to ne pomisli, dokler se jim ne zgodi kaj kritičnega, da zopet iščejo rešitev takrat, ko so v stiski. Vi pa gledate naprej in se zavedate, da lahko vašo pot k vašim ciljem naredite lažjo ali hitrejšo ali pa oboje. Junij vam nudi kopico priložnosti, da izboljšate vaše zdravje in počutje, vendar so tu tudi nevarnosti za vaše počutje in vaše zdravje. Predvsem bodite junija pozorni na to, da ste zelo pazljivi pri ravnanju z električnimi napravami, ki lahko povzročijo iskrenje, požar, opekline. Prav tako je dobro, da se pametno obnašate na soncu, kajti, če vaša koža še ni vajena močne sončne svetlobe, če niste dobro prehranjeni in vaš organizem ni dovolj hidriran, je mogoče, da  ultravijolični žarki opečejo - poškodujejo vašo kožo. Če pa se v tem času mažete s kremami z visokim zaščitnim faktorjem, si lahko povzročite drugačne težave, saj je vaša koža letos bolj občutljiva kot običajno in potrebuje zrak in vodo, ku pa ju lahko dobi le, ko na koži nimate nepotrebnih slojev umetnih kemijskih sestavin. Junija ste prav tako zelo občutljivi na vrsto hrane in pijače, ki jo uživate. Ta naj bo več ali manj rastlinskega izvora, nemastna in lahko prebavljiva brez pekočih začim (čeprav so vam ravno te v tem času bolj všeč kot običajno).

DruženjeLjubezen in odnosi

Ste samski ali imate partnerja? Imate družino ali prijatelja ali dva, s katerim se radi družite? Junij je čas, ko vas imajo vaši bližnji še rajši, pa čeprav jim le redko pokažete, kako pomembno mesto imajo v vašem srcu (če sploh kdaj). Tako ste junija (do 7. Julija) dobrodošli v marsikateri družbi in vabljeni na razna srečanja in prireditve. Odlično. Le udeležite se jih. Hkrati je tu opozorilo, ki je za vas menda odveč, saj imate v sebi že ‘vgrajen’ sistem samozaščite pred zapravljanjem časa in energije. Opozorilo je sledeče: “Kdor nima kaj delati, naj tega ne dela tukaj in sedaj!” Kaj to pomeni? - Da takoj zapustite družbo, v kateri nimate kaj početi, pa čeprav so to vaši ‘stari znanci’, ‘dobri prijatelji’ ali pa ste na ‘obvezni’ družinski prireditvi. Seveda se lahko znajdete tudi drugače in iz limone naredite limonado in v družbi najdete sogovornika, s katerim dan naredite koristen, lepši ali pa oboje. In,če imate partnerja, se junija spomnite tudi nanj-o. Vabilo, da gre z vami je na mestu in gotovo bo dan še boljši - predvsem tudi dolgoročno, saj v tem času skupaj doživita izkušnje, s katerimi lahko vajin dom, vajino skupnost naredita lepšo.

Kratkotrajne priložnostiŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Energija vijolični ogenj 9 je res zanimiva. Za vas in letos pa še posebej. Kajti letna energija je tista, zaradi katere po eni strani dobivate nove in nore priložnosti, po drugi strani pa se počutite vkovani ali pa nadzorovani, zaklenjeni v nekatere situacije iz katerih ne najdete prave poti. Junij mesec pa je takšen, da se vrata priložnosti odprejo in vam takojšnja iniciativa in nato premišljena akcija omogočata, da naredite pomembne korake k vašim dolgoročnim ciljem tako, da se vam odprejo priložnosti za kratkoročne posle iz katerih se naučite delovati na dolgi rok. Tako se nikar ne zaustavljajte že ob misli, ali bi stik vzpostavili ali ne. Stik je dobro, če ne potrebno vzpostaviti. Saj to ne pomeni, da ste obljubili sklenitev posla. Tu je potem nadaljevanje, kjer vse vaše kvalitete, vse vaše znanje uporabite za nadaljevanje aktivnosti, za sklepanje posla ali pa le za raziskavo priložnosti. Pozorni bodite na dvoje: 1. Vsi posli, ki jih sklepate, morajo biti plačani pred 6. julijem, sicer imate lahko resne težave s plačilom. 2. Ne sklepajte dolgoročnih, velikih poslov, brez dobrih in natančno dodelanih pogodb. Je pa dobro, da naredite stike in prve pogovore. Odličen čas aktivni začetek dolgoročniih poslov je za vas po šestem oktobru.

Vzhod - ZahodIzlet. Potovanje. Selitev.

Le vzhod in zahod sta smeri za kratka potovanja v mesecu juniju pa vse do 7. Julija. Nobena od teh ni najbolj prijazna, vendar vam lahko obe prineseta dokaj ugodne rezultate tako v privatnem kot v poslovnem življenju. Pot na zahod vam prinese nove tehnološke rešitve in osebno moč, jasnost. Kljub temu vas ta po izčrpa in vam ne svetujem, da potujete pogosto ali za dalj časa. Ko potujete proti vzhodu, pa občutite sprejetost in v ljudeh ter v sebi najdete vire, ki vam pomagajo k rešitvi trenutnih in prihodnjih izzivov. Vendar se hkrati zavedajte, da se morate vsakič, ko potujete proti vzhodu, vrniti nazaj - na zahod. Posebej pozorni bodite, da imate na poti proti vzhodu vedno dovolj časa za postanek, za počitek, za pogovor in za razmišljanje, načrtovanje. Tako si za potovanje proti vzhodu dodelite veliko več (vsaj dvakrat več) časa kot menite, da ga je dovolj. In seveda to velja tudi za vračanje iz poti, ko ste potovali na zahod.


Moč rasteMesečna energijaPočutje‘Ta nori ples…’Mesečna energija

Kaj malo je možnosti, da bi verjeli tem besedam, če bi jih prečitali prejšnji mesec. Še celo sedaj, v začetku junija, ko to energijo že izkušate, vam je nenavadno, kako hitro se svet spreminja iz popolnega nerazumevanja vaše okolice do popolnega sprejemanja vas, takšnega kot ste, tako v domačem okolju kot tudi v poslu in celo v trgovini, v javnostih. Ljudje vam dajejo prednost, ko ni vidnih razlogov za to. Ponujajo se vam priložnosti za srečanja, za posle, za nenavadna doživetja in za srečanja z ljudmi, s katerimi ste se želeli srečati že davno ali pa ste idejo o tem, da bi bili skupaj z njimi dobili komajda letos. In prav nič vam ni bilo potrebno storiti, da je do tega prišlo. Kljub temu pa bodo doživetja, posli, srečanja, priložnosti veliko bolj uspešni, ko naredite prvi korak, ko stopite v akcijo in izkoristite priložnosti, ki so v skladu z vami in vašim življenjem. Kajti letošnji jujij je vaš ‘nori ples življenja’, ki vam kaže možnosti in priložnosti, ki jih še imate v vašem življenju letos in v prihodnjih devetih letih. Hkrati v sebi čutite moč, ki ste jo v preteklih letih pogrešali. Moč in občutek, da ste zopet sposobni doseči karkoli si postavite za cilj… In to drži. Možnosti so, vendar so tu tudi zanke, ki čakajo na vas, da se vanje ujamete. Prav pravilno delovanje v energiji, ki vpliva na vas v letošnjem in prihodnjem letu je ključnega pomena za vaš napredek.

Ples na odru…Pregled

Ples na odru vam običajno ni v zabavo. Kajti sedaj vas vsak opazi in vidijo vsi. Tako je junij čas, da svetu pokažete vaše kvalitete, da mu pokažete kdo in kaj ste v resnici. In nikar ne mislite, da lahko karkoli skrijete. Ne, ne bo šlo - razen, če ste profesionalni (lahko tudi poslovni) igralec že leta in leta. Tako bodite pozorni, da ste v tem času vedno točni in vedno urejeni. Prav tako velja to pravilo za vse dokumete, dogovore, plačila, in za osebna srečanja. Pokažite se v najboljši luči in zato čimprej razrešite stvari, dolgove: osebne, finančne, dogovorne - tako v poslu kot v privatnem življenju. Dobro izkoristite čas, ki vam je na voljo. Izogibajte se poživilom. Bodite pozorni na to, da ste naspani in spočiti. Izogibajte se ognju, vročim predmetom in situacijam. Izkoristite priložnosti za dobre posle na področjih kjer ste iskali ugodne priložnosti že pred časom, kajti ravno sedaj se vam ponujajo. A ne bodo čakale dolgo časa. Če ne drugega se ustavite in si rezervirajte termin za dokončanje pogovora. Izkoristite ‘Sejem življenja’ tako, da dobite čimveč koristnih izkušenj na področjih, ki jih želite živeti, saj se vam ponujajo prav vse vrste priložnosti, ki si jih sploh lahko zamišljate.

Pokloni mi kavoceloten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>

Junij je za vas odličen čas za kratkoročne posle; za nepredvidene priložnosti. Julij pa odličen mesec za coaching. Kajti prihodnje leto boste ‘padli’ v akcijo…        Da bi čimbolše izkoristili vaš čas, pokličite: 090 6080