Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Junij 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 1 - v hiši: 5.VI. - 7. VII. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

poskrbi za svoje počutje in zdravje.

4

9

2

3

5

7

8

1

6

7    2   8
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Junij je čas, ko jasno čutite, kako se v vašem žilvljenju uresničuje vse tisto, na kar so vas že meseca marca opozarjali karmični dogodki. Torej tudi vse tisto, česar v tem čau še niste uspeli postaviti na zeleno vejo in vse tisto, česar marca niste opazili ali pa ignorirali. Težave v spodnjem delu trebuha, pa tudi s trebušno slinavko ali pa celo nekatere, ki se vlečejo še iz prejšnjega leta in katere je nujno odpraviti, pozdraviti. Junija ste močni in postajate še močnejši. Vendar je to moč dobro uporabiti pametno, premišljeno in načrtovano. To je mesec, ko imate največjo moč na dolgoročni ravni. To ni čas, da bi energijo tratili za nepomembne in nepotrebne dogodke za nepremišljene zabave, kjer bi tratili čas, denar in energijo. To je čas, ko imate možnost okrepiti vaše telo in vašo dušo. Kajti pomembno je, da ste v vsakem trenutku spočiti naspani in mirni. Na ta način lahko vse dogodke sprejemate tako, da jih obvladujete. To pa pomeni, da nikdar, prav nikdar ne ‘izgubite živcev’ in se vedno odločajte v stanju, ko se počutite dobro, ko ste umirjeni in uravnovešeni. Kajti dobro znano dejstvo je, da človek sprejema dobre odločitve, ko se počuti dobro, ko je sproščen in umirjen. Kajti takrat vidi veliko več možnosti kot pa takrat, ko je v stiski. Kar spomnite se: Kako razmišljate in o čem razmišljate takrat, ko vas močno tišči na vodo? Kako in o čem razmišljate takrat, ko ste lačni? Kako in o čem razmišljate takrat, ko zamujate na sestanek in ste še daleč od dogovorjenega mesta? - Vedno, ko ste v stiski, razmišljate le ozko o rešitvi, ki najhitreje reši vaš trenutni problem, ne glede na to, kakšne posledice ima ta vaša odločitev. Ko pa izbirate dolgoročne življenjske odločitve, je pomembno videti več, širše. In to je takrat, ko ste sproščeni.

Prosim pomagaj mi…Ljubezen in odnosi

Junija se vam kaj rado dogaja, da se ne čutite sprejeti v vaši okolici. To velja tako med vašimi sodelavci in znanci kot tudi med prijatelji in celo s človekom, s katerim ste eno, z vašim partnerjem. A brez skrbi. Z vami je vse v redu, le energija, ki vpliva na vas je ta mesec drugačna. Ko jo sprejmete na pravi način, vam pomaga, da lahko naredite prave korake k lepšemu in bolj zadovoljnemu življenju. Seveda pa te korake lahko naredite le, ko ne glede na situacijo v kateri ste, ohranite mir in zbranost, ko vas to, da se svet ne obrača po vaše ne vznemiri toliko, da v sebi ne bi ostali mirni in prisebni. Kajti ravno ta mesec se vam lahko kaj hitro pripeti, da nezadovoljstvo iz neverjetnih globin privre na dan tako hitro in nepričakovano kot vulkan. Vi pa ste tisti, ki lahko ta izbruh preprečite. In to ni le dobro, to je nujno, če želite, da bo vaše življenje tudi v prihodnje teklo na vam prijazen način...

“Pomagaj mi, prosim!” ... Je prošnja, ki vam v tem času zagotovo pomaga do odrešitve napetosti, ki jo čutite skorajda ves čas. In še več. Vendar so to besede, ki vam jih v tem času ni lahko izgovoriti iskreno in iz srca. A vendar ste vi tisti, ki se odločate o vaših dejanjih in vašem načinu reševanja stiske, načinu prehoda k lepšemu in boljšemu življenju. Načinu prehoda k temu, kar si želite in kar vam vsak dan prinese prijazen občutek v srcu, nasmeh na lica in prijazno besedo na vaše ustnice.


Prebliski novega…Življenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Maja ste zaključili krajše, petmesečno poslovno obdobje. Videli ste, kaj ste dosegli in kaj vam (še) ni uspelo. Sedaj vam je že jasno, da prehitre kratkoročne akcije niso pravi način, da bi dosegli dobre dolgoročne rezultate. Celo nasprotno. Ko ste se nekaterih stvari lotili prehitro, se je zataknilo na drugem področju tako, da načrtov niste mogli uspešno dokončati. Na ta način pri vas deluje letna energija. Zato vas spomnim, da si večkrat na mesec prečitate tudi vaš letni predvid, saj vam bo vsakič povedal nekaj novega, nekaj koristnega za vašo trenutno situacijo. In, ko ‘zložite skupaj’ vaše letošnje izkušnje in mesečni ter letni predid postaneta močnejši in boljši. Zavedate se, da je junij tisti, ko ni velikih nagrad, zaslužka za vaše dobro opravljen posel. Hkrati pa se zavedate, da se splača vztrajati, saj bodo plačila, nagrade in priznanja prišli do vas naslednji mesec. Pa še ena pomembna stvar je: Junija se vam kaj rado zgodi, da se ‘zataknete’ pri drobnih opravilih, ki jih hočete izpeljati do konca. Vendar za ta opravila nato porabite veliko časa in preveč energije. Postavite si cilje, kaj hočete ta mesec opraviti. Ko to veste, si postavite meje, do koder boste izpilili vaš izdelek, vaše delovanje. Spomnite se koncepta 20:80, ki pravi, da je 80 procentov dela opravljenih v dvajsetih odstotkih časa; da dvajset odstotkov nepomembnih kupcev zahteva od prodajalca osemdeset odstotkov časa; da 20 odstotkov kupcev prinese 80 odstotkov denarja itn. Ko upoštevate to načelo, imate kar nenkrat dovolj časa, da opravite vse, kar je potrebno. Morda se izdelki ne ‘svetijo’ tako lepo kot si vi želite, vendar so dovolj izdelani, da drugi tega ne vidijo.

Naravna pot : Tehnološka potIzlet. Potovanje. Selitev.

Le dve smeri sta junija ugodni za vaša potovanja, za poslovne ali privatne poti. To je proti vzhodu in nazaj in proti zahodu in nazaj. Nobena od teh ni najbolj prijazna, vendar vam lahko obe prineseta dokaj ugodne rezultate tako v privatnem kot v poslovnem življenju. Kajti mesec junij je za vas energijsko ugoden za premike. Tako je pametno, da se gibljete v teh dveh smereh in si zagotovite pestrost rešitev s pomočjo ljudi, ki jih na teh poteh srečujete. Pri tem je pomembno, da ste na poti vedno umirjeni. Da si za vsako aktivnost dodelite dovolj (ali celo preveč) časa. Tako vse aktivnosti lahko opravlte mirno in pozorno celo takrat, ko se pojavijo nepričakovani zastoji. Nikoli, prav nikoli naj se vam ne mudi. In, ko stvari ne tečejo po vaše, poglejte, kako vam lahko ta situacija koristi. Ali kakor je nekdo rekel: “Ko mi življenje da limono, si naredim limonado”.

Pot na zahod vam prinese nove tehnološke rešitve in osebno moč, jasnost. Ko potujete proti vzhodu, pa občutite sprejetost in v ljudeh ter v sebi najdete vire, ki vam pomagajo k rešitvi trenutnih in prihodnjih izzivov. Posebej pozorni bodite, da imate na poti proti vzhodu vedno dovolj časa za postanek, za počitek, za pogovor in za razmišljanje, načrtovanje. Tako si za potovanje proti vzhodu dodelite veliko več (vsaj dvakrat več) časa kot menite, da ga je dovolj. In seveda to velja tudi za vračanje iz poti, ko ste potovali na zahod.

MočMesečna energijaPočutjeUmirjena modrostMesečna energija

Ste se maja naužili zraka? Ste zadovoljni z druženji, pogovori, srečanji? Najbrž vas to ne sprašujem ob pravem času, kajti ravno junija se srečujete z energijo, ki na vas ne vpliva tako, da bi vedno gledali, kaj je dobro in kaj je lahko še boljše in kako. To je energija, ko se v vaši notranjosti dogaja kaj malo in tako so vaše oči, sta vaša pozornost in zavedanje obrnjeni navzven. Tu pa v večini vidite to, s čemer niste zadovoljni. Ne tega, kar si želite spremeniti, temveč to, kar spremeniti hočete. In dobro je tako, vse dokler znate biti tako umirjeni, da vedno vidite tudi, - ne le to, česar nočete, temveč tudi in predvsem to, s čimer boste vse to, česar ne marate - zamenjali.

Kajti junija se srečujete še z nekaterimi izzivi: Okolica vas ne sprejema tako kot si vi želite. Kajti vidijo vas drugačnega in povsem drugače. In tako se lahko srečujete z mnogimi nesporazumi, ki mnogokrat pridejo do izraza šele ure, včasih celo dneve in tedne kasneje od takrat, ko so nastali. To nerazumevanje je tako globoko, da vas takšnih kot ste ne vidi, niti ne oceni pravilnovečina ljudi. Največkrat celo tisti ne, s katerimi se poznate že leta. Tako ste vi prvi, ki se lahko prilagodite na novo situacijo in se zavedate, da si ljudje ne morejo pomagati pri tem, kako vas vidijo in/ali dojemajo. Vi ste tista oseba, ki je odgovorna za to, da jim pokažete kaj si mislite, kaj pričakujete in kakšni ste, ter kaj pravzaprav hočete. In pri teh prizadevanjih je dobro, da vedno ostanete mirni in sočutni.

Nezadovoljstvo in koristiPregled

Ko ste naspani, spočiti, mirni, nahranjeni in zadovoljni sami s seboj; ko se zavedate vaših misli in občutkov, vam izzivi tega meseca prinašajo velike koristi. Kajti sedaj lahk otočno veste, kaj je tisto, česar nočete več v vašem življenju. Ne glede na to ali so to ljudje, situacije ali vaše stare navade, s katerimi si omejujete pestrost, svobodo, lepoto življenja kot tudi vašo osebno moč in poslovno uspešnost. Zavedate se navad, ki ste jih sprejeli od družbe že kot zelo mladi od staršev, v šoli, od prijateljev in od znancev. Navad, ki so vam nekoč bile v korist, sedaj pa vas omejujejo. Zavedate se prijateljstev in partnerstev, s katerimi ste si okovali gležnje, da se ne morete premakniti daleč od njih in nekateri se zavedate ‘zlate kletke’, ki ste si jo zgradili sami skozi življenje. Tisti pa, ki ste se teh vezi že znebili, se sedaj zavedate, katere so tiste drobne, včasih skoraj nevidne spone, katere vas še vedno vežejo, da se ne morete premakniti naprej.

Odlično torej. Sedaj veste. In pred vami je čas, ko boste te spone lahko odvezali, stopili, odrezali, pretrgali ali pa se bodo stopile same, ko jih le pogledate. Vendar le, ko ostanete mirni in delujete premišljeno, vztrajno in počasi. Prečitajte si vaš letni predvid za 2017 in videli boste še več.

Pokloni mi kavoceloten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>

Letošnje leto je odličen čas, da naredite načrte za vašo, sedaj že bližnjo prihodnost. Najboljši čas za začetek coachinga je september, ko boste v sebi kreirali vašo prihodnost…   >>> več o coachingu