Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Junij 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 1 - v hiši: 5.VI. - 7. VII. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

poskrbi za svoje počutje in zdravje.

4

9

2

3

5

7

8

1

6

5    9   6
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Karmična sporočila so vseh vrst. Nežna, blaga in tudi močna, včasih boleča. In prejšnji mesec ste prejeli mnoga od njih. Nekateri ljudje si predstavljajo, da jim bo astrolog točno povedal, kaj se jim bo zgodilo. In čeprav je to astrologu jasen znak, da človek ni pripravljen veliko narediti za to, da bi spremenil svoje življenje in bi mu lahko povedal, kaj se bo zgodilo, če ne bo naredil nič. Pa to ni etično. Kajti s tem bi človeku pomagal zarisati, okrepiti le eno možnost njegovega življenja. Vendar pa ima vsak kopico možnosti. In ravno karmični čas je tisti, ki ljudem pomaga, ki jih prepriča in včasih dobesedno ‘prisili’, da delujejo drugače kot so vajeni. In ravno ta sprememba je tista, ki naredi krepko razliko v človekovem življenju.

Ni Novo Leto tisto, ko človek naredi velike spremembe, preobrate. V takšnem času kot ga vi doživljate ravno junija, se ljudje odločijo za spremembe. In, če jih ne naredijo v tej energiji, naredijo krepke korake dva do tri mesece kasneje, ko imajo karmična sporočila že krepke posledice. V pa ste sedaj v času, ko še lahko naredite tiste korake, da vse, kar vam maja ni bilo všeč, omehčate ali pa še izboljšate. Zato pozorno preglejte dogodke prejšnjega meseca. Zapišite vse dobro in vse tisto, kar vas je bolelo. Odločite se za ustrezne korake in jih izvajajte. Vsak dan. Tako lahko vaše počutje postavite na veliko boljšo raven kot jo živite sedaj. To pa vam bo naredilo prihodnja leta veliko bolj znosna.

Prijazno in nežno…Ljubezen in odnosi

Življenje v družinskem krogu, med prijatelji, med znanci in bližnjimi in daljnimi sorodniki, med sodelavci so partnerstva. Z vsakim človekom imate drugačen odnos. Saj ne gre drugače - kajti vsak je drugačen. In, ko ste z njim, v vas zazveni to, kar je podobno s tem človekom s katerim se trenutno družite. Tako v vsakem odnosu lahko začutite, kakšni ste do tistega ‘dela’ sebe, ki je podoben človeku s katerim se trenutno družite.

Tako lahko vidite, da je partnerstvo vaš odnos do vas samih. In, ko to dojamete, ste lahko veliko bolj prijazni in nežni do - sebe in s tem do vseh ljudi v vaši okolici. In junija je dobro, da več pozornosti poklonite odnosu do sebe. Odnosu v resničnem svetu. To pomeni, da pozorno skrbite za vaš življenjski slog: da dovolj spite; počivate; imate prosti čas; redno jeste; dovolj pijete; imate čas za privatno in intimno življenje. Kajti, ko boste zadovoljili več področij vašega življenja, boste bolj zadovoljni. In bolj kot boste zadovoljni, več vaših ciljev se bo uresničilo tako kot si vi želite.

Deloven, vendar odličen mesec torej. In posledice (ne)ustreznega delovanja boste čutili ne le do konca leta, temveč v naslednjih desetih letih. Se splača potruditi, mar ne?

Obveznosti, odnosi, plačilo, zaključek…Življenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Letošnje leto je tisto, ko vam dobro zastavljen posel uspeva bolj kot običajno. Tudi plačilo je običajno boljše. Če le niste vi tisti, ki sami sebi hodite po prstih ali pa si mečete pesek v oči. Kajti ni dovolj, da bi za posel imeli super vizijo, dobre načrte, da bi posel le pričeli, podpisali pogodbo… Vse je potrebno tudi dokončati. In čeprav je junij lep, vroč poletni mesec, ko vas marsikdaj vleče na daljše počitnice - ravno za počitnice ni pravi. Prav je, da si dobro organizirate svoj čas, da se držite načrta, ki ste si ga postavili in zadeve dokončate sedaj - do konca junija. A to ne bo mogoče s kampanjskim delom. Mogoče je le z dnevno disciplino. In to ste sposobni narediti. Zato je moje toplo priporočilo: naredite tako. Počitnice bodo še prišle. Čeprav bo julij zabaven in prijazen mesec, je najboljše, da jih načrtujete za avgust ali pa celo za september. Takrat se boste lahko popolnoma sprostili, kajti vsi projekti bodo (do)končani in odpadla bodo vsa bremena, ki jih nosite v glavi sedaj. Več o tem pa prihodnji mesec v predvidu za mesec junij. Lahko pa me pokličete in vam pomagam še bolj natančno, ko izvem vaše točne rojstne podatke.

Slava je doma na severu…Izlet. Potovanje. Selitev.

Res je. Ko potujete, vas vidnost, uspeh, slava čaka na severu. Seveda pa je letos zelo pomembno, da je vaše delovanje ‘čisto’. Kajti slava ni vedno stanje, ki bi si ga vsak in vedno želel. Slava je lahko dobra lahko pa tista, ki si je ne želite. Tako je pomembno, da imate razčiščene in čiste tako vaše odnose vprivatnem življenju kot tudi vse poslovne zadeve: da nimate skrivnih partnerstev ali neporavnanih obveznosti na kateremkoli področju življenja. Kajti vse to lahko pride do izraza, ko potujete na sever, ali se pač vračate domov na sever, ko ste potovali na jug. In, ko ste čisti, seveda pridejo do izraza vaše dobre lastnosti. Priznanja in nagrade za vaše preteklo delo, za vaše uspehe in za vaše dosežke, ki vam jih do sedaj morda niso priznali ali plačali.

Pot na jug lahko pokaže vaš dom ali pa je to srečanje z vašim novim domom. Lahko tudi lokacijo, ki kaže na vaše novo podjetje, organizacijo, ki jo kanite ustanoviti. Poti proti vzhodu in zahodu sta za vas ta mesec tudi ugodni, vendar nista tako izraziti kot pot v smeri sever - jug. Pot proti vzhodu lahko povzroči zastoje, če ste preveč neučakani, sicer pa vam prinese nove pomagače, sodelavce. Pot proti zahodu vam pomaga pridobiti ali pa dokončati delo, obveznosti, ki jih imate iz preteklih treh mesecev.

Materializacija…Mesečna energijaPočutjeDelo, opravila in plačiloMesečna energija

Vse, kar doživljate letos, je bolj močno, se odvija hitreje in bolj izrazito. Tako imate junija večjo možnost za boljši zaslužek pri vsem tistem, kar opravljate od začetka leta naprej. Če ste bili bolj pozorni do sebe in vzdrževali bolj zdrav življenjski slog, to sedaj lahko občutite na vaši moči, na vse boljšem počutju. In seveda tudi obratno. Že prejšnji mesec vam je pokazal, kaj delate v pravi smeri in česa ne. In, če vam to ni bilo dovolj, da bi našli način življenja, ki je za vas boljši; verjemite tem besedam sedaj, ko že čutite posledice vašega delovanja. Kajti letos imate možnost postaviti ‘na zeleno vejo’ skorajda vse, česar se lotite. Vendar je potrebno delovati sproti. Ne le nekaj dni na mesec, temveč vsak dan. In ravno junij vam daje priložnost, da to naredite. Zato nehajte živeti v oblakih. Nič se ne bo zgodilo samo po sebi, brez vaše aktivnosti. Prizemljite se. Poglejte, kako stvari stojijo, kje ste in kaj lahko naredite takoj sedaj. Nato pa v akcijo.

Pozorno…Pregled

Letošnja leto je za vas vir moči, javnih dejavnosti in čas priznanj za vaše pretekle dejavnosti. In ne bodite preveč zagledani sami vasi. Priznanja so vseh vrst. Okolica vam prizna vaša dobra dela, a tudi vaše nespretnosti lahko pridejo do izraza. Mesec junij pa je tisti, ko k vam pride plačilo za vse, kar ste naredili od začetka letošnjega leta naprej. No, ne pride vse samo od sebe. Plačilo je tu, le seči morate po njem. A, da ga dosežete, morate dokončati začeto in obljubljeno.

Junij je torej dejaven in deloven mesec. Seveda ga lahko tudi preležite, vendar boste dobili plačilo le za ležanje, ne pa za vse tisto, kar bi lahko opravili - pa ne boste. Dobra organizacija in disciplina sta ključni za dolgoročne in velike uspehe. To lahko dosežete le tako, da načrtujete vsak dan že dan poprej. Saj ni potrebno veliko. Le deset minut, ko zvečer zapišete bistvene tri elemente prihodnjega dne. In nato deset minut zjutraj, ko si postavite konkretni akcijski plan in se nato disciplinirano držite načrta. In načrt mora upoštevati vse vaše osebne potrebe, medsebojne odnose v družini in drugje, kakor tudi vaše obveznosti.  In zelo uspešen moški: Brian Tracy je napisal: “Pojej živo žabo”. Kar pomeni: Najprej opravi najtežje delo. Motilce postavi na stran.  Nato se zlahka držiš urnika.


Pokloni mi kavoceloten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>