Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Junij 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 1 - v hiši: 5.VI. - 7. VII. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

poskrbi za svoje počutje in zdravje.

4

9

2

3

5

7

8

1

6

4    8   5
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Karmični čas človeku vedno pokaže področja, kjer je močan, pa tudi, kjer je šibak. Pokaže mu to, kar je potrebno in dobro nadaljevati, pa tudi vsa področja, kjer ne deluje pravilno, kjer ne gre v pravo smer in kjer je takoj potrebno narediti korake v pravi smeri, k boljšemu počutju, k zdravju. In govorim o korakih, ki jih morate narediti vi, ne govorim vam o tem, da bi morali k zdravniku. Kajti mnogokrat je pot k svetovalcu; pot v fitnes; ‘k doktorju’ le izgovor, da se človek ‘umije’ sam pred sabo, češ, da je naredil vse, kar je mogoče, da bi bilo boljše. A nihče ne naredi vsega. Kajti pričeti moramo pri sebi; pri obnašanju. In tako je karmični čas v resnici najboljši odličen učitelj. Kajti jasno pokaže vse, kar ste naredili in kar delate dobro in tudi vse, kar ne počnete v pravi smeri. In njenim sporočilom se ne da izogniti. Prikazovala vam jih bo tako dolgo in na takšne načine, da jih boste na koncu slišali. Vendar je tu še vedno stvar vaše odločitve. Kajti vi se imate še vedno priložnost odločiti o tem, kaj naredite za to, da bo vaše življenje teklo boljše. Ali pa ga boste nadaljevali tako kot do sedaj. Zato odprite oči, napnite ušesa. Bodite spočiti in naspani, da sprejmete čimveč sporočil takoj, ko vam jih karma postreže. Bodite pozorni na to, kaj in kako bi bilo dobro spremeniti; kaj je tisto, kar lahko privabite v vaše življenje in katero obnašanje je tisto, ki se ga je potrebno znebiti takoj, že danes. Kajti mnoge navade bodo odšle iz vašega življenja šele, ko na njihovo mesto postavite novo, boljšo, bolj delujočo, bolj zabavno, prijetno navado. - In kako se to naredi? Poglejte na mojo spletno stran http://9ki.org. Če to še ni objavljeno, pa bo v prihodnje, saj že pripravljam kratek program za spremembo navad…

Vrtiljak…Ljubezen in odnosi

Tako kot povsod drugje, se ta mesec k vam priseli - Karma. In ne bo odšla od vas. Je kot vaša senca. Ves čas je z vami, tudi takrat, ko je vi ne opazite. A ona vas opazuje in vidi ves čas. In, ko se želite z njo in z vso okolico dobro in prijetno pogovarjati - bodite nanjo - ves čas pozorni tudi vi. Naj vam ne uide nobena njena gesta in ujemite vsako njeno sporočilo. Na ta način boste imeli v rokah vedno vse ugovore, na vsak njen predlog. In že vnaprej boste vedeli, kaj vam govori in kaj je tisto, kar vas navdušuje in kar boli vas in s tem tudi vašega sogovornika, otroka, mamo, očeta, znanca, prijatelja, ljubimca. Kajti laže je vsak dan prehoditi ali preteči pet kilometrov kot v nedeljo petintrideset. In tako se je laže vsak dan posebej pogovoriti o težavah, ki vas tarejo kot da čakate na ugoden trenutek, ko bo vse tako kot si želite, da boste prišli z besedo na dan. In takrat bo lahko energija vseh zadržanih težav, novic, idej premočna, da bi vse to lahko izrazili na prijazen način. In, ko vam bo to uspelo, je morda količina informacij, količina in teža vsebin, ki jih servirate vašemu bližnjemu prevelika,  da bi to zdržal/zdražala on-a! Ne mislite torej le o sebi. Zavedajte se, da ima vsak človek, ki živi v vaši bližini svoje ‘največje’ težave. Zato vedno, ko razmišljate o težavah, ki jih hočete predstaviti - najprej razmišljajte o rešitvah, ki jih imate na voljo ali, ki jih lahko najdete, ‘izbrskate’ iz sebe in jih predstavite bližnjim. Naj se zavedajo, da želite najti rešitev, da je vaš pogovor namenjen temu, da odnose izboljšate, polepšate in razrešite bremen, ki vas pestijo. Bodite njihova pomoč in podpora in oni bodo vaša podpora.

PoliranjeŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Ravno za poslovni področje delovanja, je lahko ta predvid veliko bolj točen takrat, ko poznam točne podatke rojstva človeka. Kajti posel je področje, kjer človek deluje celostno, kjer so vključene prav vse človekove lastnosti in hkrati njegovo delovanje v širši družbi, kjer uporablja tako telo kot čustva, razum, intelekt, intuicijo na način kot to ne počne nihče drug. Kajti z vsemi vašimi lastnostimi ste unikat. Ne glede na vse to, pa je karma kljub temu z vami. Kaže vam, kako lahko vaš posel izboljšate in polepšate. Hkrati pa vam kaže tudi to, kaj je tisto, česar v vašem življenju nočete več v takšni intenzivnosti kot do sedaj in s tem vam odpira pogled v prihodnost, ko že vidite, čutite to, kar in kakor v prihodnje želite in hočete živeti.

Letošnje leto je tako zadnje leto v za vas dokaj neprijetni energiji. Ta energija se bo prihodnje leto prelevila v bolj prijazno. Še vedno boste nagrajevani s področij življenja, ki ste ga oblikovali v preteklih šestintridesetih, petinštiridesetih, štiriinpetdesetih letih - odvisno kolikor let imate. Vaše zgodovine se ne boste mogli, pa tudi ne hoteli znebiti. Kajti pred vami je bolj ležerno in lahkotno obdobje, ko lahko z vašim znanjem, vašo strokovnostjo zaslužite veliko bolje z veliko manj napora. Zato je zelo pomembno, da odločitve sklepate takrat, ko se dobro počutite, ko se zavedate sebe in vašega minulega dela, rezultatov, ki jih živite.  In karma vam pri tem pomaga.

Vse prihaja k vam…Izlet. Potovanje. Selitev.

Kot veste, je za vas le redek čas, ko imate ugodne smeri za potovanja. Za selitev so te priložnosti bolj pogoste, venda nikakor ne ta mesec. Junij je za vas čas, ko je najboljše, da se gibljete le na področju, kjer živite in delate. Celo krajše poti in krajša potovanja za vas v tem času niso ugodna.

Čemu?

Ker v tem času vse prihaja k vam. Ljudje in sredstva. Priložnosti in obvestila. In, če vas ni tu, kjer običajno živite in delate, vas vsi ti ljudje, vse te priložnosti, vsa ta plačila, nagrade ‘ne najdejo’. In nikar si ne domišljajte, da boste dobili vse, kar ste zaslužili, kar morate dobiti, tudi, ko vas ni tu. Nikakor. Desetine pričevanj imam, ko so ljudje na takšen način zgrešili priložnosti, ponudbe, nagrade, dobitke, srečanja. In na desetine tistih, ki mi prisluhnejo, verjamejo in delujejo v okvirih predvidov. Pričevanja tistih, ki so ostali doma, na delovnem mestu in je v karmičnem času prišlo k njim vse tisto, kar so si želeli globoko v srcu, ne glede na to ali so bile to priložnosti ali pa ljudje iiz drugega konca sveta, ki niso bili napovedani in ki jih tudi približno niso pričakovali. Koliko je šele tistih, ki jih ne poznajo. Kajti v večini primerov sploh ne boste vedeli, da je priložnost bila, a vas ni bilo tu, da bi jo izkoristili. Odprite oči. Izpolnjujte obljube do sebe. In živite polno življenje…

Še pravi čas…Mesečna energijaPočutjeUčenjeMesečna energija

Kako ste preživeli maj? So se stvari postavile na svoje mesto? Ali ste to storili vi? Ste bili pozorni na dokumente, na denar in na izjave, ki ste jih dajali? Ste se zavedali, kakšne občutke vam nosi trenutek in kako ga oblikujete s svojimi mislimi in dejanji? Ste ‘ušli’ kopici dopisov, pozivov in pogovorov ali ste se jih hrabro lotili in suvereno vodili do konca? Ste sledili vsemu, kar radi počnete? Ste uspeli ohraniti mir tudi v najbolj neprijaznih trenutkih? Vse to in še več je oblikovalo vaš ‘vsakdan’. In vse to in še več je tisto, s čimer ste oblikovali karmične dogodke, ki k vam prihajajo ta mesec - junij 2017. Temu času bi lahko rekel ‘dvojna karma’. Po eni strani je to karmični čas, ko vas karma le opozarja na vse, kar počnete (ali pa ne počnete, a bi bilo dobro, da bi naredili korak naprej). Po drugi strani je to čas, ko se je vaše delovanje, ko so se vaše navade tako močno ukoreninile, da vas ne pustijo naprej in si neskončno močno želite spremembe.  Zavedajte pa se, da te spremembe zahtevajo, da korenine navad odmrejo, ko navade nadomestite z drugimi, ali pa te korenine presekate, odtrgate - kar pa je običajno boleč proces, ki se ga predtem ne zavedate, saj ga ne poznate. Niti v sanjah ne veste, kaj se bo zgodilo, če na primer na hitro odpoveste pogodbo, se odselite, ločite od podjetja, posla, ljudi… Zato je tako pomembno to, kar ponavljam ves čas že v vašem letnem predvidu in nato še v vseh mesečnih predvidih: Delujte premiljeno in mirno. Za vsako ceno se izognite jezi, ki se v vas  lahko dvigne v trenutku.

Šepet kriči resnico…Pregled

“Kdor seje veter, bo žel burjo”  pravi star slovensko pregovor. Letošnje leto in tudi v mesecu juniju pa je energija, ki vpliva na vas takšna, da se vse vsaj še podvoji: Tisto slabo - pa tudi dobro. Na žalost je čas takšen, da se v večini zavedate le tega, česar nočete in tega, kar vas tišči, boli in vam ni po volji. Ne gledate in ne vidite tistega, kar je dobro, kar vas boža, neguje in vam pomaga, da živite čimbolj lepo in sproščeno. Saj poznate tisto zgodbico o kraljični, ki je spala na zrnu graha, mar ne? Kajti tisti, ki je ves čas spi v mehki, topli postelji takoj čuti razliko, ko postelja ni več tako mehka, božajoča, čista in dišeča kot pa tisti, ki že ves čas spi na trdem, neuglednem ležišču.

Moj znanec Marko je Kranjčan, a je mnogo let živel v Južni Ameriki. Ker je tudi življenjski coach, mu je delovanje ljudi seveda zelo pomembno. In ob neki priložnosti je rekel: “Ali veste, da siromašne ženske v Južni Ameriki nikoli niso ‘anksiozne’, da nimajo živčnih zlomov? Pa veste zakaj?  - Ker ima preveč dela s svojimi tremi, štirimi, petimi ali sedmimi otroki, da jih nahrani, oskrbi in obvaruje pred nevarno okolico, da bi imela čas ukvarjati se s tem, kdaj ni zadovoljna in kdaj jo kaj boli.” - “Pa ne govorim na pamet. Pokažem vam lahko več deset dokumentiranih raziskav na tem področju.”

Ne pravim, da to velja zate. Ne. Kajti verjemi mi. Sam sem šel čez kar nekaj obodbij ‘osmice’ v kakršnem si letos tudi ti. Eno obdobje je celo daljše - devetletje. Sedaj teče zadnje leto devetletja, ko sem v osmici. In se zelo zavedam izzivov, kakršnim si izpostavljen-a letos. In ravno zato še bolj jasno poudarjam: Vedno mirno. In vedno najprej prespi in načrtuj aktivnosti in dobro premisli in prespi tvoje odločitve, preden jih sprovedeš v življenje. Kajti posledice tvojih odločitev so velike.

Pokloni mi kavoceloten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>