Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Junij 2018:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 1 - v hiši: 5.VI. - 7. VII. 2018 v hiši:
Devetzvezdni KI

Vojko J Kalan

poskrbi za svoje počutje in zdravje.

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Energija v tem času v vas spodbuja vse, kar ste pri sebi že vzgojili skozi mesece in leta in tudi vse, kar ste pričeli negovati v preteklem mesecu. Jasno je, da so leta ponavljanja vzorcev, ki so prešli v navado močnejša od tega, kar ste pričeli pretekli mesec. Vendar pa to ne pomeni, da vam boljšega obnašanja ni potrebno nadaljevati. Pa še kako potrebno je. Posebej velja, če ste si v preteklosti ‘nabrali’ težave in bolezni. Če nosite kilogram ali dva maščobe preveč. Če imate kilogram ali dva premalo mišic in ste večkrat že čez dan prekomerno utrujeni. - Ko se vam takšne situacije ponavljajo junija, je to krepko opozorilo za začetek bolj prijaznega odnosa do vas samih. Kajti to so znaki težav, ki bodo - če ne boste spremenili vaših življenjskih navad - le rasli in bodo vse večji in ne le bolj nadležni, temveč celo nevarni. In, če niste z bolj zdravim in prijaznim življenjskim slogom pričeli živeti že v začetku leta ali vsaj v mesecu maju, je sedaj skrajni čas, da to naredite. Kajti že julij vam bo zelo jasno pokazal področja, kjer so zadeve ključne. Ne čakajte do takrat, saj se zavedate, kakšno je vaše stanje.

Cvetoča vrtnica se vije v nebo…Ljubezen in odnosi

Vrtnica je lepa, nežna trajnica. In zaradi svoje nežnosti in občutljivosti je na svojem deblu razvila trnje, da se brani pred vsiljivci, ki lahko že z lahnim pritiskom zlomijo njeno cvetoče steblo. Energija, pod katere vplivom ste junija je zelo podobna vrtnici: nežna, prijazna, vztrajna, prodorna, lepa,... Pod njenim okriljem se lahko razvijate in cvetite. A nepravo, nerodno in nasilno gibanje vas lahko privede do tega, da se zadanete ob trnje in krvavite. To je čas, ko je dobro razjasniti vaš odnos do ožje in širše okolice: do ljudi s katerimi živite in do sveta v katerem živite. Ko pa želite to storiti, morate imeti najprej razjasnjen odnos do vas samih. Kajti v nasprotnem so konflikti vedno večji in se še razvijajo. Tako se pogosto zgodi, da vas ravno v tem času vabijo na sodišče in na poravnavo finančnih obveznosti... In ravno tako je to dober čas, da uredite odnose z vašim partnerjem in v vaši ožji in širši družini, pa tudi v širši družbi.

Pozorno!Življenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Letos se vas ‘lenoba’ že krepko prijemlje in včasih se morate kar prisiliti, da opravite oobveznosti, ki ste si jih zadali. Pa je ‘lenoba’, ležernost, sproščenost  dostikrat dobrodošla, saj iz njenega objema lahko vidite to, kar vam je sicer skrito. Le toliko pozornosti in volje potrebujete, da stopite v akcijo, ko je ta potrebna in ne šele takrat, ko je nujna. Kajti v nasprotnem se vam kaj rado pripeti, da vam kakšen posel, dobra priložnost ali celo že zaslužen denar ‘uidejo’ skozi prste, ko ste menili, da imate vse to že ‘v žepu’.

Hkrati je junij tisti čas, ko si lahko z dovolj veliko pozornostjo, natančnostjo in vztrajanjem na začeti poti nekajkrat povečate rezultate vaših prizadevanj in vašega dela v preteklosti. Pa ne le vse tja do konca letošnjega leta. Vaša pozornost, natančnost in vztrajanje na vaši poti vam izboljšajo celo vaše življenje v naslednjih osemnajstih in celo več letih. Če pa se preveč sprostite, polenite ali ne vztrajate na začrtani in v mnogočem že opravljeni poti, lahko vašo prihodnost ‘skvarite’ bolj kot si sploh lahko predstavljate. Zato le mirno, pozorno in vztrajno - pa čeprav ležerno - nadaljujte vaš posel.

Le okrog čebelnjaka…Izlet. Potovanje. Selitev.

Poznam človeka iz Južne Amerike, rojenem v KI energiji 3 - tako kot ti. Pred leti se je spoznal z astrologijo Devetzvezdni KI. Takrat se je seznanil tudi s smeroslovjem. Inteligenten in hiter, je hitro spoznal in dojel pravila in jih začel uporabljati. Ker je rojen v energiji 3 ima kaj malo priložnosti za ugodna potovanja, vendar več za selitve. In pričel se je seliti k energiji, ki mu prinaša uspeh, slavo in denar - v smeri k energiji vijolični ogenj 9. Ta smer je zanj res ugodna in že v treh letih je uspel iz (pod)povprečja skočiti v množico uspešnih ljudi. Takrat je bil še zelo mlad in potovanja v smeri 9 mu vzamejo veliko energije. A kot mladenič je vse to zmogel. Ne glede na to, kam je prišel, je vedno - brez posebnega iskanja - dobil dober posel še celo takrat, ko sploh ni poznal jezika, kamor se je preselil. In junij vam ne nudi nobene ugodne smeri za potovanja, nudi pa vam ugodno smer za selitev. Pravi čas za selitve pa se za vas prične prihodnje leto. Tako že letos načrtujte kaj hočete doseči in nato vam lahko povem - kje lahko to dosežete.

Moč in šibkost…Mesečna energijaPočutje
3    7   4ProdorMesečna energija

Če ste prejšnji mesec delovali na videz počasi, a se je zgodilo veliko: spoznali ste veliko novih ljudi; srečali ste se s kopico novih priložnosti; pričeli ste z novimi iniciativami (ki so v večini povezane z vašim preteklim delovanjem in z družino), se življenje sedaj umirja. To, kar ste ‘posejali in zasadili’ prejšnji mesec, sedaj raste. Sedaj je pred vami pravi  in izredno pomemben življenjski izziv: negovanje, vzdrževanje in razvijanje tega, kar ste posadili. Kajti ravno tu niste ravno najmočnejši. (Večja ali manjša izjema pri tem ste tisti, ki ste rojen v energiji KI 3 3 5; KI 3 5 3; KI 3 8 9). Kajti čeprav letos zaključujete daljše življenjsko obdobje, je ta čas - junij in letošnje leto - izrednega pomena, kajti čas pravih rezultatov vaših večletnih, mnogokrat celo življenjskih prizadevanj se šele pričenja. Res. Niste končali - sedaj prihaja čas, ko boste vse, kar ste ‘pripravljali’ sposobni tudi izvesti in boste za to vaše delo lahko tudi ustrezno nagrajeni. Ne le v poslu; ne le v osebnem življenju; ne le v stanju telesa in duha, temveč na vseh področjih življenja.

Glejte, da si plačilo izboljšate: manj tistega, kar je slabo in več tistega, kar je dobro. - Kajti vaše obnašanje lahko začnete spreminjati danes, sedaj. Verjamete ali ne: S sedanjostjo, v sedanjosti - spreminjamo preteklost.

Pozornost in zavedanje…Pregled

Pozornost je pomembna. Vendar pozornost brez zavedanja ni veliko vredna. Hkrati je pomembno, kako majno oziroma kako veilko, široko pozornost imamo. Ameriški režiser David Lynch, ki je režiral slavno serijo ‘Twin Peaks’ je na nekem svojem predavanju, svojim filmskim kolegom predaval o zavedanju, kreativnosti in možganih. Rekel je približno takole: “Če imaš zavedanje veliko kot golf žogica potem velja, da ko bereš knjigo, imaš razumevanje knjige v velikosti golf žogice; ko se zjutraj zbudiš, prebujenost v velikosti golf žogice in ko pogledaš ven - zavedanje v velikost golf žogice. Toda, če bi lahko to zavedanje povečal bi se zgodilo sledeče: ko bi bral knjigo, bi razumel več in boljše; ko se zbudiš, bi bil bol prebujen; ko bi pogledal ven, bi videl več in boljše.”

In ravno tu je razlog, da ljudem vedno svetujem, da predvid prečitajo večkrat. V različnih situacijah in počutjih. Kajti na ta način lahko v njem vidiš več in boljše in hkrati se razširiš tvoje zavedanje in vidiš, občutiš, razumeš, dojemaš še več in še boljše. Tvoje življenje se širi in bogati in tako si vse bolj bogat tudi ti. (Z bogastvom ne govorim samo o denarju, temveč  o bogastvu v zdravju, zadovoljstvu, odnosih).

Pokloni mi kavoceloten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>