Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Predvid - Horoskop: Junij 2017:

Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts
9 KI pretvorba: 9KI leto 1 - v hiši: 5.VI. - 7. VII. 2017 v hiši:
Devetzvezdni KIKonopljine kapsuleGabezov gelKaritejevo maslo:

Vojko J Kalan

4

9

2

3

5

7

8

1

6

Letošnje leto je za vas ključnega pomena za vse vaše nadaljnje življenje. Pravi način delovanja vam prinaša prihodnost v smeri kot si jo želite.


Pokličite me, ali pa se oglasite osebno v osebni konzultaciji boste dobili več in prave informacije, vezane točno na vas. Dobili boste odgovore na vaša vprašanja, kjer upoštevam vašo celostno energijo, ki je pripeta na vaš rojstni datum.


1    5   2
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Od šestega junija naprej je napočil čas, ko ste na najnižjem nivoju osebne energije v letošnjem letu. Če ste prejšnji mesec preživljali težave s spodnjim delom telesa, bodite pazljivi pri fizičnem obnašanju, pa tudi pri hrani.. Vendar le brez skrbi in čimbolj zadovoljno in mirno naprej. Le vaših moči ni potrebno trošiti za nepotrebne stvari. Kajti to je čas za lep, miren in prijazen življenjski stil. Namesto divjih veseljačenj, uživanja energijskih in alkoholnih pijač, si v toplih junijskih nočeh raje privoščite prijazen pogovor v družbi vam najbližjih ob kozarcu čaja, limonade ali ob drugi naravni pijači. Vedno imejte s seboj toplo ogrinjalo, saj se rado zgodi, da vas zebe celo takrat, ko je drugim toplo ali celo vroče. Pravo toploto pa lahko vzdržujete tako, da živite redno in urejeno življenje; zdravo in telesu podporno hrano in predvsem, da ohranjate tople in prijazne medsebojne odnose. Kajti, če je vaše življenje prenatrpano z mnogimi obveznostmi, to junija zagotovo čutite. Ko vam prične primanjkovati moči, se v vas se sprožajo mnoga nezadovoljstva. In, če se le-teh ne rešite sproti, se kopičijo v vas in vam jemljejo še več energije. Tako vam toplo priporočam, da sproti izrazite vse, kar vam ni všeč in kar vam ni po vaši volji. Izrazite vse krivice in sproti predlagajte spremembe. Vendar pozor: Bodite prijazni in nežni. Vse, kar poveste, naj bo brez očitkov in starih zamer. Izrazite le to, kar vas tišči sedaj.

Sprejemanje drugih - izražanje sebeLjubezen in odnosi

In, če je bil maj čas notranje pretvorbe, je sedaj junija čas, ko se sprememb, ki so se dogajale v vas pričeli vse bolj jasno zavedati. Če si ne dajete dovolj časa tako, da se učite namerno, da si namenoma poklonite čas za načrtovanje, vas na te spremembe opozarja okolica. Kajti, če ne razširite vašega znanja, če ne naredite načrtova, se utegnete obnašati podobno kot muha, ki se zaletava v okensko steklo. Ko bi rada šla naprej, na prostost, a ji nevidna omejitev tega ne dovoli. Kajti junij za vas še ni pravi čas za hitro akcijo. Kajti, če sedaj hitite, vas utegne svet ustaviti in ne boste mogli stopiti naprej niti takrat, ko bo čas za to - prihodnji mesec.

Kajti junij še ni čas, da bi stopili naprej. To je čas učenja, čas načrtovanja, čas za miren pregled noranjih sprememb in njihovega umeščanja v zunanji svet. In, ko delujete tako, boste lahko prihodnji mesec stopili v akcijo. Takrat ne bo več časa za načrtovanje . Takrat ne bo veliko časa za usklajevanje načrtov in ciljev. Takrat vas bo vaša mirna, odločna aktivnost k znanemu cilju popeljala k uspehom, ki jih načrtujete že nekaj let.

Priprava na gradnjo uspeha…Življenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Maja ste globoko v sebi ‘predelovali’ dogodke preteklih let, predvsem pa vaš pogled in občutenje vsega, kar se vam dogaja v življenju letošnje leto, ko vam karma kaže sladkosti in trnje vašega življenja. To, da vaše življenje maja in junija teče bolj počasi, se vam včasih zdi, da je okolica hitrejša. Ko jo hočete ujeti, jo lahko ujamete le z dobro razporejenim časom - urnikom in z delegiranjem - tako, da mnoga vaša opravila dodeljujete ljudem, ki že do sedaj sodelujejo z vami pri uresničevanju vaših ciljev.  Nikakor pa to ni čas, da bi se vi preko mere naprezali. Bolj je junij naklonjem načrtovanju akcij, ki jih boste pričeli izvajati po prvem tednu julija in jih nadaljevali avgusta ter tja globoko v jesen, ko se vam bodo že jasno pokazali rezultati letošnjih in tudi večletnih prizadevanj. In čeprav ‘inkaso’ ne bo res velik, boste jasno lahko videli, katero vaše veselje, navdušenje je tisto, ki vam prinaša boljše rezultate in večjo nagrado. Tako bodo smernice vašega razvoja jasne. Kajti še imate čas za razvoj. Pravi rezultati za vaša dolgoročna prizadevanja so letos šele bleda senca tistega, kar še lahko dosežete, ko le vztrajate na vsem, kar vas veseli in vam uspeva. Naj vam bo to vzpodbuda, da letošnji junij v večini namenite načrtovanju in učenju vsega tistega, kar potrebujete, da so rezultati vaših prizadevanj še lepši, še večji in vaše delo lažje in takšno, da vam prinaša še večje zadovoljstvo. Zagotovo bo na ta način tudi prihodek veliko večji kot sploh lahko pričakujete.

Načrtovanje življenjske poti…Izlet. Potovanje. Selitev.

Kot že veste, vam letošnje leto ne nudi ugodnih smeri za potovanje sploh pa se za vas v tem času ni ugodno seliti niti na kratke in še manj na velike razdalje. Tako vam toplo priporočam, da ostanete tam, kjer ste. Če načrtujete selitev že dalj časa, ste pravi čas zanjo zamudili, ker se z naslednjim letom premikate v energijsko polje, ki vam celih devet let prinaša vse, kar potrebujete točno tja, kjer živite že sedaj. Torej bi se s selitvijo odmaknili od vaših življenjskih ciljev. Tega pa si najbrž ne želite.

Mesečna energijaNežna priložnostPočutje in zdravje

Mesec maj je po vzhodnjaški ‘logiki’ prvi poletni mesec. Prvi mesec v letu, ko je tako toplo, da lahko bosi hodimo po mladi travi. Tako je nam je maj nudil obilo priložnosti, da se spoznavate in se okrepite. Ste se maja nadihali - sebe? Ste si poklonili nekaj minut samo zase, da ste odkrivali vaše notranje vire moči, kreativnosti in identitete? Samozavest ne zraste v družbi in v socialnih omrežjih. Samozavest je produkt vaših aktivnosti, ki jiih naredite le zase. In, ne glede na to, kako ste delovali v mesecu maju, vam tudi junij nudi, da spoznate spremembe, ki se dogajajo globoko v vas in vam ponuja priložnost, da te spremembe umestite v vse, kar ste. Da pogledate, katera ‘oblačila’ vam poleti niso več potrebna in s kakšnimi svežimi barvami boste obarvali vaš značaj in vaše delovanje v svetu. Že res, da vas junij energijsko ne podpira in, da je to čas, ko ste na najnižji točki energije letos.  Vendar je ravno zato junij pravi čas, da se posvetite sebi na področjih in na takšen način, ko potrebujete le malo moči. In ni odveč, da vaše okolje zaprosite za pomoč, ko jo potrebujete, namesto, da bi se razdajali takrat, ko še zase ne morete v celoti poskrbeti.

Toplota in hlad
Za dežjem posije sonce…Pregled

“Po dežju posije sonce.” Tako lahko prebiramo v starem pregovoru. In, če je mesec junij za vas temačen; če v njem doživljate strahove; če vas stiska energija okolice - se tem občutkom nikakor ne prepustite. Sami že vse prepogosto zatavate v temne plati življenja. Zavedate se, da življenje ni vedno le svetlo in lepo. Tako vam ni potrebno sprejemati strahoh iz mesečne energije. V vas je dovolj svetlobe, da lahko razsvetlite temo. In junijski strahovi se bodo razblinili v luči vaše srčne ljubezni. Svojo pozornost in energijo raje posvečajte vsemu, kar hočete narediti: sedaj in v prihodnje. Sprejmite okolico, vendar vam ni potrebno biti ‘kanta za smeti’. Raje načrtujte in zapolnite tiste luknje v vašem znanju, ki se jih zavedate. Vse aktivnosti naj bodo dobro premišljene in vsak korak naredite res počasi.

celoten predvid >>>celoten predvid >>>Pokloni mi kavoceloten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>celoten predvid >>>